Barosanii de Vaslui

0

Deputatul din colegiul Murgeni Sergiu Viziteu și deputatul din colegiul Zorleni Ana Birchall dețin în total 18 locuințe. Primul dintre ei conduce, de altfel, la începutul lui 2013, topul național al deputaților „imobiliari”, având cinci case și opt apartamente.

Are și județul Vaslui barosanii lui, chiar dacă sunt „de import”. Într-un top al parlamentarilor care au probleme cu somnul, nu din cauza stresului, ci pentru că nu știu în care dintre locuințe să se culce, vasluienii au doi reprezentanți.
De ce i-ar trebui unui singur om 13 case? Este o întrebare pe care ați putea-o adresa deputatului Sergiu Viziteu. Nu-l căutați acasă pentru asta, ați avea o șansă de mai puțin de 10% să-l găsiți. Dacă îl căutați în colegiul electoral Murgeni sau chiar în întreg județul Vaslui, nu aveți nici 0,01% șanse, pentru că la Vaslui nu are nicio casă. Și nici vreun birou parlamentar în Murgeni. Sunt prea mari chiriile, probabil.

Sergiu Viziteu, deputat PDL al colegiului Murgeni din județul Vaslui, are cinci case și opt apartamente și conduce în topul deputaților care nu au probleme locative, ba dimpotrivă. Viziteu trebuie neapărat să mai facă o achiziție imobiliară foarte curând pentru că un alt deputat, Ion Diniță, de la „amârâții” de conservatori, care nici nu mai știu ce-i aia guvernare, are 15 case.
Despre social-democrata Ana Birchall știm deja că nu este prea „social-democrată” când vine vorba despre avere. Aleasă deputat în Colegiul Zorleni, nu se poate revendica de la socialism nici când vine vorba despre locuințe. Cu cinci case, Ana Birchall este pe poziția 14 în topul parlamentarilor care nu știu unde să tragă acasă sau se ducă la culcare.
Tânăr deputat ales în Negrești, Irinel Stativă stă mult mai prost. Cu numai trei case și de pe poziția 115 în top, nici nu deschizi gura dacă s-ar discuta vreo lege care să-și propună să rezolve imensa nevoie de locuințe a poporului. Noroc că nu se va întâmpla niciodată!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.