Un câine polițist își ai adio de la partenerului său

0

Un câine poliţist a făcut un gest emoționant la înmormântarea partenerului său, ofițerul. Animalul a stat de veghe în dreptul sicriului poliţistului ucis în misiune, înmormântat pe 25 mai 2013.

Jason Ellis, în vârstă de 33 de ani, a fost ucis într-o ambuscadă, potrivit presei locale din orașul Kentucky, State Unite ale Americii.

Figo, partenerul său canin, i-a fost alături pe ultimul drum. Imaginile au fost postate pe reţeaua de socializare Reddit.

„Câinii pot mirosi dacă cineva sau ceva e mort, iar asta le oferă alinare. Nu sunt sigur dacă îşi poate da seama că este vorba despre el (Ellis – n.) prin sicriu, dar, în principiu, ar trebui”, a scris unul dintre utilizatorii reţelei de socializare.

Figo este, fără îndoială, o dovadă vie a legăturii care se poate crea între om și câine.

Câinele antrenat să depisteze droguri şi alte substanţe ilegale a fost ”pensionat” şi va rămâne la familia lui Jason Ellis.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.