Sumarul vieții voastre din 1989 până astăzi

7

Viata noastra unde esteASTA E SUMARUL VIEȚII TALE, CA POPOR:

– Uzinele au fost oprite, distruse, vândute ca fier vechi, oameni concediați, ca România să nu mai producă nimic și să fie dependentă de împrumuturi străine, deși România după 1989 nu avea datorii și avea industrie, ca și agricultură.

– Aurul BNR a fost dus în alta țară.

– Banii țării din BNR au fost dați americanilor în schimbul unor hârtii/acțiuni americane fără valoare.

– Aurul românesc din Rusia (aproape 100 de tone) a fost refuzat de Isărescu și restul distrugătorilor României.

– Isărescu a refuzat plata (deși erau bani) bancară a cheltuilelor de motorină a tuturor vapoarelor românești din toată lumea, care astfel au rămas parcate în locurile unde erau pe planetă, fiind apoi vândute ca fier vechi în lume, banii respectivi ajungând la negru în buzunarele acelorași escroci din guvern, care contribuie la aceste planuri diabolice de vindere și distrugere totală a României și poporului român.

– Insula Șerpilor (zonă românească) și mai ales suprafețele uriașe maritime din jurule ei) au fost făcute cadou Ukrainei, de către infectul trădător de neam și țară Emil Constantinescu, bolșevic rus infiltrat cu familia lui mai demult în Romania, numele lui de familie fiind Cazbici.

– Refuzul (de către bolșevicii de la putere, Iliescu-Illici..etc) alipirii Moldovei, Bucovinei și Herței de România când acestea le-au fost oferite, și semnatul actelor de către acești bolșevici postecembriști din guvernul României, în numele poporului român (!!!! Fără ca poporul să fie vreodată consultat!!), că„România renunță definitiv la aceste teritorii”, lăsând românii din acele teritorii asuprite și terorizate de atâția ani de cotropitorii sovietici comuniști, și care au sperat că România îi va vrea în sfârșit înapoi (pe românii din afara granițelor, în teritorii original românești deci), Iliescu și restul aluangându-i astfel ca pe câini, iar teritoriile lor românești făcându-le acum cadou rușilor și ukrainienilor.

– Creearea unei legi care permite la oricine din lume fără niciun fel de formalități complicate să cumpere părți masive din România, cât vor ei, atâta vreme cât au bani, așa-zis „pentru agricultură” , terenuri care apoi pot fi folosite la orice fel de exploatare, de la defrișare și deșertificare masivă, până la extras aur, gaze de șist sau orice altceva.

– Taxele oamenilor/românilor plătite la stat au fost împărțite la toți criminalii (preoți răsăriți peste noapte ca ciupercile după ploaie, ca și bisericile lor) care au fost de acord să ajute guvernul la statul în fruntea țării (prin convingerea populației să voteze ce le spun guvernanții, via preoți, în biserici) în schimbul acestor ajutoare uriașe financiare oferite în continuu bisericilor de către guvernul mafiot, guvernul a adăugat și avantajul de lipsă totală de plătit taxe a acestor manipulanți bisericești, plus anulatul oricărui control financiar la biserici.

– În timp ce guvernul (din taxele poporului muritor de foame) finanța cu sume gigantice înmulțirea bisericilor care sunt deja cu zecile de mii, guvernul a tăiat subvențiile la școli (care sunt acum în număr foarte mic și cel puțin de 5 ori mai puține decât bisericile), la spitale și orfelinate, a tăiat pensiile, alocațiile și tot ce se mai putea tăia. A pus taxe pe stâlpi, pe neveste, pe tot ce mișcă sau nu mișcă pe pământ.

– A dat gratis petrolul, aurul și gazele țării străinilor în schimbul șpăgilor substanțiale plătite la negru guvernanților criminali.

– Au împărțit între ei teritoriile țării, au tăiat și vândut pădurile națiunii, au închis ochii și atunci când pădurile se tăiau masiv și ILEGAL (de ani de zile!), lăsând premeditat camioane uriașe, zilnic spre Ungaria, toate ilegale, ani și ani de zile.

– Căutând ce mai e de distrus și de vândut, au concesionat peste 75% din teritoriul țării, unei grămezi de companii interlope de tot felul, pentru a distruge pământurile, apele și aerul țării, a otrăvi cu toxine și deșeuri radioactive toată țara, pretinzând că Romania „nu e independentă energetic” și „nu are destulă energie” (deși Ponta chiar pe pagina lui de facebook, la albumul „Sibiu, inaugurări” afirma că avem prea multă energie și trebuie să mai exportăm!!! Citat din decembrie 2013), susținând că „gazul de șist e mai bun pentru natură căci arderea lui poluează mai puțin aerul”, evitând să spună că pentru a-l obține introduce în pământ, ape și aer de 1.000 ori mai multe toxine și susbstanțe cancerigene și radioactive decât s-ar obține din arderea gazelor cele mai toxice. Mafia guvernantă evreiască de la guvernul României susține și că „extragerea gazelor de șist ne acordă independență energetică” (pe care oricum o eveam deja) dar în ciuda ideei prezentată nouă de dorință de energie, nu se sfiește să dea 94% din toate aceste gaze străinilor, susținând că asta e „o afacere bună pentru popor/țară/energie” la fel și cu aurul același procent dat altora (94%), în schimbul cărora primim de la acei interlopi un ocean de cianură care distruge ireversibil teritoriul țării pe vecie, oceanul de cianură fiind depozitat în aer liber, într-o vale care ei susțin că va mai rămâne între munți deși interlopii au plănuit raderea munților de pe fața pământului/României, în căutare de aur.

– Sabotarea și refuzatul inventatorilor români care au brevete multiple de extracție eficientă a aurului fără cianuri și fără distrugerea naturii.

– Darea pământului Transilvaniei la ungurii din Ungaria și la secuii din Transilvania.

– Hotărârea de a forța pe români să poarte steagul secuiesc pe uniformele lor școlare (http://ampress.ro/stiri/masura-revoltatoare-intr-un-liceu-din-covasna-elevii-obligati-sa-poarte-steagul-secuiesc-pe-uniforma/)

– Hotărârea guvernului ca secuii să aibă steagul secuiesc și nu numai pe cel românesc, în mai multe județe, ele devenind astfel „ungurești/secuiești” și ieșind deja din sfera, cultura, tradiția și pământul românesc.

– Datul de legi care să îi ajute pe ei înșiși (politicienii) să își cumpere la preț de nimic părți din țară și să le distrugă apoi după bunul lor plac. Pe alte terenuri furate prin acte falsificate și firme fantomă, politicienii și-au construit numeroase vile. Alții (cel mai cunoscut fiind Mazăre, primarul Constanței) construiesc întregi stațiuni în America de Sud cu sutele de milioane furate de la țara/popor.

– Îmbogățitul fabulos al politicienilor din practicile menționate în rândurile de mai sus. Un exemplu mic: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/verestoy-attila-avere-bogat-politician-421404.html , acest criminal tăind în neștire pădurile României și vânzând ilegal și ce nu e al lui, distrugând natura, creând alunecări de teren, viituri (ape care aduc pământul dezrădăcinat la vale, de pe munte, luând case și oameni cu tot în drumul său), ceea ce bucură pe „senatorul” criminal ungur, veșnicul zâmbitor „Verestoy Atilla” care a jurat să se răzbune pe România pentru „luarea Ardealului de la Ungaria”. Alt articol scurt despre el și viiturile provocate de el: http://www.ziare.com/attila-verestoy/miercurea-ciuc/attila-verestoy-zis-drujba-lui-dumnezeu-la-un-pas-de-a-fi-linsat-in-mures-1650041

– Hotărârea distrugerii Dobrogei pentru extragerea gazelor de șist, ucigând astfel turismul românesc la Marea Neagră ca și agricultura din zonă, în ciuda calculelor făcute de diferiți oameni de știința acolo care dovedesc că turismul aduce mult mai mult câștig zonei decât gazele de șist, fără să se mai ia în considerare distrugerea eternă/ireversibilă a naturii acolo cu această extracție unde se foloseșc fabuloase cantități de apă dulce, luate de la cetățeni privați și firme de agricultură, și pompatul în sol a unor cantități uriașe de toxine, otrăvuri și deșeuri radioactive.

– Restul criminalilor din guvern care distrug România de atâția ani în timp ce pleava societății și paraziții neamului stau la televizor vizionând nepăsători telenovele idioate, nu stau cu mâinile în sân ci crează planuri elaborate de distrugere și vindere a ce a mai rămas din țară, acum deja blocate pe ici pe colo de mâna de patrioți care se zbate să salveze țara în timp ce pleava țării stă la discoteci și restaurante și își bat joc de demonstranții patrioți care încearcă din răsputeri să salveze țara și neamul românesc. Pentru a evita opoziția patrioților, criminalii interlopi au fost sfătuiți de guvern să vină noaptea, pe furiș, și să instaleze sondele pe câmpuri, iar ziua, criminalii distrugători ai țării din guvernul României, plătesc (din banii populației asuprite și exterminate!) mercenari din toate părțile, îi îmbracă în jandarmi și îi trimite să bată țăranii, să îi scoată de păr afară din case, din magazine sau unde se află și să îi bată sau să îi ia în locuri speciale unde să îi terorizeze ca să le treacă pofta de opus guvernului http://www.youtube.com/watch?v=W46abrnwVVs#t=53

– Ponta chiar felicită public acești criminali jandarmi, oficial apărători ai populației, dar deveniți prin guvern apărători ai criminalilor interlopi (care ne distrug țara) și atacatori ai propriei populații/neam: http://videonews.antena3.ro/video/romania/victor-ponta-despre-imbrancelile-de-la-pungesti-toate-actiunile-jandarmilor-au-fost-100-conform-legii-si-ii-felicit.html (Video!; are o reclamă înainte)

– Pentru că lacomia Satanelor neamului care pretind că acum „conduc țara” (când ei nu o conduc decât dacă se referă la condus la prăpastie, ci O DISTRUG! Premeditat! Pentru buzunarul lor!) nu îi multumește 75% din țară care au dat-o străinilor, au hotărât să vândă și restul teritoriilor care sunt ale oamenilor, teritorii private, iar când oamenii s-au opus, au dat o lege ca să îi exproprieze.

– Comisia internațională de fraudă și corupție a avertizat guvernul României de genocidul pe care îl comit împotriva națiunii și țării, și le-au oferit celor din guvern meritul de CEA MAI CORUPTĂ CONDUCERE POLITICĂ A LUMII.

– Speriați de consecințele ulterioare care vor veni (ca și la capii nazismului, situație aparent identică), criminalii guvernanți au dat legi care să îi imunizeze la crimele făcute trecute, prezente dar și crimele pe care le vor comite în viitor împotriva țării și neamului românesc.

– Au schimbat apoi codul penal scoțând din el pedeapsa de subminare a economiei naționale, deci ce ei comit/fac de ani de zile, ca să fie și după codul penal „nevinovați”, iar pe colegii lor criminali deja condamnați și în pușcărie, au dat lege de amnestie să îi libereze și să îi readucă la putere. Legile aceastea noi au fost aprobate cu succes de toți criminalii din guvernul României având în vedere că toți sunt criminali inculpați și amestecați în toate aceste crime împotriva umanității.

– Oamenii au fost (prin sărăcia lucie creată premeditat de distrugătorii țării din neamului din guvern) alungați peste hotare și chiar încurajați de guvern să caute să supraviețuiască în alte țări, slugi la străini, des persecutați și nevruți nici acolo.

– Criminalii distrugători ai României, de la putere, se rotesc periodic la putere acuzându-se din când în când unii pe alții, ca să sugereze astfel că ei (acuzatorii) sunt mai buni decât acuzații, dar mai ales ca să prostească populația că „se schimbă ceva la putere” și că „va fi mai bine”, aberație repetată și răsuflată de decenii, dar care populația adormită tot o mai înghite și acum, a suta și a mia oară! (asta vorbind de limita infinită a prostiei umane…).

– Cântecul istoric și cerut și generațiilor trecute „Deșteaptă-te române din somnul cel de moarte!” se pare că nu e mai auzit de pleava României de azi, care e doar o umbră a dacilor mândrii și a predecesoriilor lor, ZEII, care au făurit lumea, popoarele, rasele, tradițiile și culturile lumii pe care o avem astăzi (asta pt. cine cunoaște istoria).

– Oamenii disperați în loc să vadă realitatatea și să înlăture cancerul omenirii instaurat abuziv la guvern, preferă să lase cancerul la locul lui și să se ducă să se roage în zecile de mii de biserici ale țării, crezând că aia e „casa lui D-zeu” (deși în Biblie scrie ca D-zeu e peste tot și în acealași timp, deci și la tine acasă tot atât de mult ca și în biserică, și de ce să mergi al biserică când D-zeu te așteaptă acasă??), și crezând că popa (conform tradiției preoților moderni români, pe lângă ușurat masiv de bani), îi va ușura și de păcate și le va îmbunătăți viața socială, politică, financiară, pentru ei și copii lor nevoiași, neștiind că pentru români/daci poarta cerului e de mult închisă, și că urechea Domnului nu îi mai aude.

Asta e ultima răsuflare a unui popor muribund, care e așa fiindcă așa VREA să fie (deși neagă asta), nu că nu are altă șansă, a unui popor și a unei țări pe cale de dispariție, murind, pentru simplu motiv că nu a știut să trăiască și să respecte ce a avut, țara, bogății de tot felul, glorie și rădăcina istoriei lumii.

ASTA E SUMARUL VIEȚII TALE, CA POPOR.

– circulă pe internet

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

7 COMENTARII

  1. Erata:in decursul mileniilor si in special in ultimi 30 de ani. Marsava atitudine tradatoare a celor care au format nobilul popor pana l-a noi ,cei de astazi fata de ce ne-a lasat Bunul Dumnezeu,se pedepseste prin suferinta si durere! Noi cei de astazi nu suntem in stare sa le spunem,nemtilor,scandinavilor,ibericilor,francezilor,italienilor,turcilor ,grecilor,rusilor ca sunt nepotii nostri si ca teritoriile tarilor pe care le ocupa erau ale stramosilor nostri,adica ale noastre ! Cu foamea in gat,cu dorinta de inavutire,de dominare,pana l-a supunere umilitoare,acestea si popoarele migratoare ,alaturi de poporul,,cel sfant” care se considera,poarta dorinta de asimilare completa a tarii si poporului nostru,folosindu-se de tradatorii care pe fata se arata cine sunt si ce fac . Tatal Nostru,Cel,invocat in Rugaciunea Domneasca,nu doreste sa accepte Sfintirea Numelui Sau pe aceasta planeta de pacatosi,peste care se afla o ceata atat de groasa si densa si de intunecoasa,ca rugaciunile noastre de pacatosi,nu pot ajunge in Pertutia Opalica,sediul Parintelui luminii Tatal Nostru !

  2. Pai nu a ieșit lumea pe stradă împotriva neocomuniștilor care nu voiau să primească investitori? Uite că au venit investitorii dar a plecat proprietatea.

  3. Adevarat , dar de ce ?
    Ar fi multe de spus la acel ” de ce ” . Dar revenind in zilele noastre constatam ca s-au construit multe si am ajuns in situatia de a a ea nevoie de forta de munca . Inainte de 1decembrie aranjau parcul din Alba Iulia un grup de vietnamezi .

  4. Bani FURATI..de BUNA VOIE si NESILITI de Nimeni…..milioane euro…Dragnea peste 500, Mazare 114, Pinalti 115, Hrebrenciuc 300, Becali 60, Borcea 110, Voiculescu peste 60 , …Udrea, …Basescu, Nastase, etc etc …ai poporului roman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.