Cel mai progresist, neo-marxist, pro-european și pro-occidental partid din România este PSD

Liviu Dragnea Victor Ponta Liviu NegoitaCă e naționalist, că e populist, că e xenofob și șovin, că e conservator-tradiționalist. Că cu Putin, că cu BOR! Că, ce mai tura-vura, PSD e un partid anti-european și anti-occidental prin definiție și gene. Că direcția Moscova, și nu direcția Bruxelles, scrie pe el. I-auzi?! Chiar așa o fi?

Cine a susținut toate balivernele astea s-a făcut că nu știe, pentru că de uitat nu avea cum, că PSD a băgat în Parlament, primul, un neo-marxist, un elgibitist și un delfin sadea – așa cum aia dintr-o „țară ca afară” au mulțime. Da, Remus Cernea a ajuns deputat datorită ăstora, de la „anti-valorile europene pupă moaște” și nu datorită PNL, PDL, UDMR și al-te-le, care jură, toate, cu mâna pe Constituția europeană, că sunt credincioase cauzei progresului cu orice preț.

Și când a fost vorba, în țara asta, ca cineva să-și ridice vocea lângă cea a Bruxelles-ului, ca să sprijine imigrația musulmană, Nicușor Dan, Alina Ghorghiu și Bela Karoly au tăcut mâlc, dar Victor Ponta – șef PSD și prim ministru – a vorbit, și în tară și la Al-Jazeera, de i-a lăsat pe Mogherini și pe Juncker bouche bee. L-a amenințat Juncker pe Viktor Orban, imediat Ponta i-a pupat mâna și l-a făcut nazist pe ungur. Cine nu crede, sau vrea să știe ce a spus Ponta, să caute pe Google cât și ce a spus, că eu n-am spațiu.

La fel a fost și cu construirea la București a Marii Moschei. Tot Ponta, tot PSD, tot cu Erdogan. La fel ca Hollande, ca Merkel, ca toată lumea bună. Dar nu i-am văzut să zică ceva pro moschee pe aștia care se bat cu cărămida în piept că sunt europeni, diverși, multiculți, că sunt cu Bruxelles-ul.

Și când a venit vorba de inițiativa homofobilor și a retrograzilor ălora de la «Coaliția pentru Familie», de a modifica Constituția, nu Nicușor, nu Alina, nu Johannis, și nici Traian, ci tot Victor Ponta – șeful PSD și prim ministru – a spus primul: „Aici m-am opus clar, pentru că nu sunt de acord să tot punem restricţii în Constituţie. Este o mare problemă de percepţie şi pentru mine este important să fim priviţi cu această modificare a Constituţiei ca modernizând România şi mergând spre un trend european, nu întorcându-ne, nu suntem republică fundamentalistă”.

Aloo, ăștia cu valorile europene, cu Bruxelles-ul, cu progresul, cu Raluca Prună, cu Sorin Ioniță, cu Pantazi și Tapalagă, fiți atenți că repet: „modernizând România, trend european, nu suntem republică fundamentalistă”. Ăsta e citat din stânga modernă, neo-marxistă, a noastră, a ălora cu Bruxelles-ul, nu e mesaj conservator-tradiționalist, pupător de moaște, nu e Moscova,  e Bruxelles, e PSD. Să vă fie clar, da?

Și cine a terminat cu patriarhatul la primăria Capitalei? Cine a pus lângă Parisul lui Anne Hidalgo, și Barcelona lui Ada Colau, Bucureștiul lui Gabriela Firea? PNL? PMP? USB? Al-te-le? Nu, PSD! Tot PSD. Dacă ăsta nu-i Occident, nu-i progres, și nu-i trendul ăla bun, ci este Minsk, Moscova și Vladivostok, atunci s-au schimbat punctele cardinale.

Și acum, după ce i-a zdrobit în alegeri pe Julien, pe Clotilde și pe Werner Klaus, PSD-ul, tot PSD-ul, e primul partid din istoria acestei țări care pune ca Prim Ministru o femeie! Primar la București, o femeie, prim ministru, o femeie! Și ca să le dea multă UE la toți, inclusiv propriului electorat, și să le arate care e treaba cu direcția bună și viitorul luminos, european, și cine e cu Bruxelles-ul cum au fost înaintașii cu Moscova, femeia asta prim ministru e și musulmană. Cu bărbat sirian, aproape refugiat. Ne pupă Merkel. Nu v-au convenit Văcăroiu, Tăriceanu, Boc, ăștia? Atunci învățați să vorbiți noua limbă: Sevil Shhaideh.

Acum, când în Europa avem două, doar două, femei musulmane prim ministru – Angela Merkel și Sevil Shhaideh – mai spuneți încă odată că PSD e anti-european și anti-occidental. Hai, vă rog! Nu puteți? De ce? A, învățați să pronunțați corect Sevil Shhaideh! Bine!

Gheorghiu Dej i-a demonstrat lui Hrușciov, după moartea lui Stalin, cum se face stalinismul – România fiind singura țară din Europa de Est care a raportat încheierea totală a colectivizării încă din 1962. În afara Bulgariei, până în 89, nu a mai făcut-o nimeni. Iar Ceaușescu îi explica lui Gorbaciov, la sfârșitul lui 89, după ce toți din jurul nostru renunțaseră la comunism, cât de bun e comunismul și cum trebuie apărat el. Pentru că, și atunci, uniți salvam România.

Acum, cine a crezut că Dragnea și PSD nu sunt în stare să arate Bruxelles-ului și Berlinului cum se poate face o bruxellizare și-o merkelizare la meserie – când nouă ne-a ieșit atât de bine bolșevizarea – chiar că, să mă exprim elegant, e tâmpit rău. Poate, unii se vor face bine doar atunci când vor vedea că nu Julien Ciolos, ci Sevil Shhaideh este cea care taie panglica inaugurală a Marii Moschei și se trage-n selfieuri cu „refugiații” prin centrele de azilanți din București.

Autor: Bogdan Calehari

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.