Omul noii ere sau sclav modern!?

0

Steve Cutts Masina cu sclaviOficial, sclavia s-a abolit în sec. XIX, însă, în realitate, acest fenomen dramatic al condiției umane a îmbrăcat forme noi existențiale… Omul modern s-a repliat cerințelor societății și a devenit un fel de robot. Întâi de toate, societatea îl educă pe niște principii exclusiv materialiste. În speță, omul vremurilor actuale, trăiește ca să-și procure necesitățile de ordin material și pentru satisfacerea acestor trebuințe, muncește fără se întrebe „de ce” și „pentru ce”? Societățile au fost organizate în așa fel încât oamenii să fie folosiți pentru munca fizică sau intelectuală.

Munca intelectuală este cea mai bine plătită, pe când cea fizică mai puțin. Diferența dintre un angajat îmbrăcat la costum care stă lipit de scaunul unui birou opt-zece ore pe zi, folosind calculatorul și un alt angajat care lovește cu târnăcopul într-o carieră de piatră, pe o zi călduroasă, înghițind praf, îmbrăcat murdar, este enormă, dar ideea este că ambii lucrează în folosul altora în primul rând, fiind  lipsiți de independență profesională. Ambii angajați își folosesc resursele psihice și fizice în avantajul unor firme și companii în schimbul unor remunerații modeste, comparativ cu efortul depus și câștigul pe care îl au societățile angajatoare de pe urma activității lor.

Guvernele, corporațiile și băncile sunt principalii beneficiari ai resurselor fizice, intelectuale și materiale umane. Există un război invizibil creat prin manipulare socială la scară largă, un război care a creeat fenomenul de sclavie economică. Populația umană a fost încorporată într-un sistem global materialistic prin tactica subtilă a creeării puternicului sentiment de îndatorire față de societate. Omul erei actuale trăiește cu sentimentul că s-a născut cu anumite îndatoriri față de societatea în care trăiește și apoi se adaugă pe sine în ecuație ca fiind o ființă cu aspirații și necesități. Toate guvernele lumii sunt subordonate unui imperiu global economic, iar populația umană reprezintă eșantionul experimental cel mai exploatat, exclusiv în favoarea acestui imperiu creeat de asasinii economici. Țările care au un  potențial de resurse considerabil, devin țintele cele mai frecvente pentru caractița finaciară mondială.

Cea mai facilă metodă prin care poate fi subjugată o țară este prin îndatorirea bănească peste măsură, iar beneficiarii împrumutului respectiv vor fi doar o categorie de oameni privilegiați, de regulă sunt cei care guvernează țara, pe când majoritatea oamenilor nu vor  avea niciun avantaj de pe urma creditului, iar mare parte din acei bani rambursabili, prin procedeul  ingineriilor economice se vor întoarce la sursă. Țările care acceptă împrumuturile, la un moment dat nu vor mai fi capabile să înapoieze banii și apoi se pune în aplicare planul al doilea, țările îndatorate vor plăti la schimb cu resurse materiale. Mai mult decât atât, vor exista condiții impuse guvernelor care constau în reforme de ajustare socială, adică tăierea de fonduri în cele mai importante sectoare: precum cel bancar care presupune devalorizarea monedei naționale și odată cu acest demers scade valoarea tuturor lucrurilor care aduc bunăstare, apoi tăierea masivă a fondurilor din domeniile esențiale, cum este sănătatea și educația, ducând la periclitarea totală a prosperității sociale, în acest fel populația țării devine o masă manevrabilă, foarte vulnerabilă și submisivă călăilor exploatatori.

Escrocheriile economice de acest gen, vor sărăci cumplit țările îndatorate organismelor internaționale bancare, fiindcă aceste țări vor primi doar niște bacnote lipsite de o valoare reală și vor da la schimb ce au ele mai de preț, resursele de sol și din subsol, serviciile sociale, companiile de stat, resurse  care constau în: pământ, păduri, aur, apă, petrol, făbrici, șantiere navale, instituții de educație și sănătate, toate aceste capitaluri foarte importante vor intra în circuitul corporațiilor străine. Cei care trag sforile acestor mecanisme de estorcare financiară, trăiesc la adăpost undeva feriți de ochii lumi, ei nu doresc expunere publică sau funcții înalte în  societate, ei se folosesc de slăbiciunile și lăcomia unor trepăduși care-și doresc cu orice preț să ajungă în atenția opiniei publice si a maselor de oameni și care, primind accederea  dorită prin finanțarea oculților, vor trebui să îndeplinească acestora directivele impuse. Pentru ei, nu contează prețul pe care-l au acțiunile lor infame, dacă scopul urmărit determină maximizarea profiturilor.

Întotdeauna în istoria omenirii au existat imperii care și-au însușit fără vreun merit, prin forța armelor, bogățiile țărilor pe care le-au ocupat… însă chiar dacă este greu de crezut, în vremurile contemporane, când cu ajutorul științei, tehnologia a avansat pe o treaptă superioară, oamenii, în oc să fie  scutiți să muncească în beneficiul unor elite folosindu-se de atributele modernismului sau să fie independenți muncind pentru ei înșiși, o majoritate copleșitoare a intrat sub jugul sclaviei moderne fără să conștientizeze această realitate dramatică.

Ce înseamnă să fii angajatul altora și să nu-ți poți agonisi cele necesare existenței independent de vreo formă de constrângere? Înseamnă atât sacrificarea propriei libertăți personale, cât și condiționare și supunere… în termeni mai politicoși se cheamă subordonare. Stres psihic și timp liber foarte puțin la dispoziție. Mai puțină implicare în viața de familie și lipsa însușirii unui mod de gândire propriu constructiv. Aceast tip de conduită indusă de factori care manipulează psihicul este înclinată către obediență și are menirea de a altera profund procesele psihice care au rol în formarea unei conștiințe superioare ce ar putea determina starea de conștientizare. Însă EL, OMUL NOII ERE, a fost pervertit după canoanele ideologiei globaliste… omul societății moderne își petrece cea mai mare parte din viață la locul de muncă, sacrificând sub orice aspect principiile unei existențe normale, fiindcă lucrurile pentru care el muncește ar fi trebuit să se găsească într-o stare liberă și alternativă exact așa cum le-a lăsat natura. Însă drepturile sale de la natură au încăput pe mâna unui grup restrâns de oameni, numiți ELITE, care le-a valorificat și transformat în bunuri de consum comerciale.

Preluare: Ziarul Națiunea / Autor: Andreea Arsene

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.