Israelul „numai pentru evrei”

5

Doar Israelul…
Închipuiți-vă că un politician important al României ar declara că România trebuie să fie numai a românilor. Imaginați-vă oroarea, din scriiturile filosofilor de țanțavai de prin ziare, a formatorilor ideologi de prin televiziuni. Ba s-ar sesiza și ambasadele, Comisia Europeană, Departamentul de Stat al SUA, Parlamentul European ar lua în discuție, în vreme ce expresiile „rasism”, „xenofobie”, „extremism”, „nazism”, „legionarism” ar curge peste nefericitul împricinat. De el s-ar dezice, în cel mai scurt timp, nu numai partidul, dar și neamurile, iar bietul opiniot ar pierde tot, rămânând atârnat la stâlpul infamiei, spre luare aminte. Așa nu! România pentru români?! Inadmisibil!
Dar să se încerce în România, sau oricare altă țară europeană, ca un astfel de slogan să fie pus în fapt, transpus în realitate, implementat prin legislație?!… Aste este de-a dreptul de neînchipuit!
„Am trecut Legea Naționalității pentru a garanta că statul Israel nu este doar democratic, ci de asemenea și statul națiune al poporului evreu – și numai al lui”, a spus primul ministru al Israelului Benjamin Netanyahu la mijlocul lui 2018.

În lumea occidentală de astăzi doar statul Israel și numai el poate pretinde să emane asemenea legi, doar acestui stat îi poate fi îngăduit să legifereze pe baze rasiale, doar politicienilor evrei le este permis să se exprime pornind de la naționalitate sau chiar culoarea pielii. Dacă un alt om politic din fruntea unui stat occidental ar ieși public cu sloganuri precum „Germania pentru germani”, „Italia pentru italieni”, considerate „xenofobe”, „rasiste”, „șovine” în oricare dintre aceste țări, el ar fi practic înmormântat.
Partide pe care întreaga media mainstream le cataloghează ca „extremiste”, precum Frontul Național în Franța sau Alternativa pentru Germania, nu ar putea niciodată să emită nici măcar discursiv asemenea pretenții exclusiviste care lovesc în inima a ceea ce se numește astăzi „democrație”, așa cum este înțeles acest concept.

Însă doctrina rasială a israelienilor, din care s-a inspirat nazismul, cum au și recunoscut ideologii săi, este la fel de activă astăzi ca oricând, și nu este afectată nici de ideologia drepturilor omului, nici de „corectitudinea politică”, nici de ochiul vigilent al organizațiilor transnaționale care militează pentru societăți deschise, dar mai ales de ochiul atoatevăzător al marilor trusturi media internaționale. Oare de ce?…
Cum e posibil ca într-o parte a aceleiași lumi a vorbi despre păstrarea naționalității să fie anormal, imoral, depășit, anacronic, inutil, chiar scandalos, iar într-o altă mică parte să fie firesc, moral, actual, necesar și de la sine înțeles?!

Benjamin Netanyahu spune că evreii din Israel au „drepturi majoritare”. În afară de Putin în Rusia niciun alt politician important din Europa nu ar putea afirma asta în țara sa. Iar despre Putin știm ce trebuie să credem…

„Majoritatea israelienilor doresc să păstreze identitatea evreiască a țării și majoritatea guvernează”, a spus Netanyahu. „Marea majoritate a oamenilor vor să păstreze caracterul evreiesc al țării noastre pentru generațiile viitoare”.
„Statul consideră dezvoltarea așezării evreiești ca o valoare națională și va acționa pentru a încuraja și promova crearea și consolidarea ei”

Pe măsură de în Occident a vorbi măcar despre existența raselor și etniilor devine un sacrilegiu, Israelul și-a înăsprit în ultimul timp legile privind puritatea rasială. Autoritatea rabinică responsabilă de formarea rabinilor susține în continuare interdicția de a efectua ceremonii de căsătorie între evrei și ne-evrei. Seminarul Teologic Evreiesc, care pregătește rabinii, a susținut că se angajează să-și păstreze interdicția asupra clerului de a efectua ceremonii de căsătorie „interconfesionale”.

„Am consacrat în această lege principiul bazic al existenței noastre”, a declara șeful guvernului israelian pe Facebook. „Israel este Statul națiune al poporului evreu care respectă drepturile individuale ale tuturor cetățenilor. Acesta este Statul nostru, Statul evreu”.
„Azi am făcut legea: asta este națiunea noastră, limba noastră și steagul nostru”.
Scopul legii, conform textului, „este să asigure caracterul Israelului ca stat național al evreilor, cu o lege bazică a valorilor Israelului ca stat democratic evreu în spiritul și principiile Declarației sale de Independență”.

Președintele Knesetului, Yuli Edelstein, a declarat că adunarea „a făcut istorie” aprobând „una dintre legile cele mai importante care niciodată nu a trecut prin Knesset”.

Netanyahu a confirmat faptul că proiectul de lege al statului-națiune, care acum face parte din legile de bază ale statului evreu, „acordă dreptul automat evreilor din întreaga lume să emigreze în Israel”.
„Am trecut Legea Naționalității pentru a garanta că statul Israel nu este doar democratic, ci de asemenea și statul națiune al poporului evreu – și numai al lui”
Netanyahu a spus că acest lucru este necesar „nu doar pentru generația noastră, ci și pentru generațiile viitoare. Fără Legea Naționalității, nu putem garanta viitorul Israelului ca stat al națiunii evreiești”.
„Legea Naționalității întărește în primul rând Legea Întoarcerii și o ridică la un alt nivel. Această lege acordă, desigur, dreptul automat evreilor – și numai lor – și-l face pe Aliyah (imigrat în Israel) să primească cetățenia”
În declarația sa, premierul israelian a pus accentul pe faptul că legea vizează în mod specific palestinienii care încearcă să se întoarcă în teritoriile lor confiscate de evrei atunci când Israelul a fost fondat: „Legea Naționalității împiedică, de exemplu, exploatarea clauzei de reîntregire a familiei, prin care foarte mulți palestinieni au fost absorbiți în țară după acordul de la Oslo. Această lege ajută prevenirea continuării intrării necontrolate a palestinienilor în Isreal”.

Ipocrizia internațională continuă cu Anti-Defaimation League, organizație evreiască internațională cu o mare putere menită să lupte cu revizionismul istoric și rasismul, cel antisemit, care s-a remarcat într-o declarație privind aprobarea „proiectului de lege al statului național”. Chiar dacă legea statului națiunii este ostentativ rasistă, pentru a menține Israelul „numai pentru evrei”, ADL a salutat legea, spunând că „reprezintă un pas important spre consacrarea caracterului evreiesc al țării, în special în ceea ce privește simbolurile de stat precum imnul, steagul și capitala Ierusalim; precum și reafirmând că statul Israel este deschis imigrației evreiești”.

Anterior, ministerul israelian de Interne Arye Dery a confirmat ziarului Haaretz că „a explorat din nou posibilitatea de deportare a solicitanților de azil înapoi în Eritreea și Sudan”. Într-o scrisoare oficială către membrul Knesset Mossi Raz, de la partidul Meretz, Arye Dery a scris că, în cadrul eforturilor sale de elaborare a unei politici cuprinzătoare privind solicitanții de azil, el „explorează diverse opțiuni și a purtat discuții preliminare cu părțile relevante”. „Realizăm o imagine a situației generale din Sudan și Eritreea și implicațiilor acesteia”

Yariv Levin, ministrul însărcinat cu legătura cu Knesset, a scris într-o scrisoare separată adresată lui Raz că deportarea solicitanților de azil în Sudan este considerată „sub rezerva unei evaluări a situației amenințării care se prezintă”. A mai spus că guvernul are în vedere redeschirea locului de detenție de la Holot, care a fost închis la începutul lui 2018, după ce a eșuat un plan de deportare a solicitanților de azil în terțe țări.
„Soluția generală este că nu vor rămâne aici”, a declarat un oficial din cadrul Ministerului de Interne implicat în problemă. „Căutăm în mod constant soluții pentru a-i scoate de aici, iar Ministerul de Externe și Biroul Primului Ministru lucrează la diferite posibilități”.

În iulie 2018, Eritreea și Etiopia au semnat un acord de pace, încheindu-se astfel un război de 20 de ani care a fost folosit de cetatenii acestor tari pentru a cere „azil” în Israel și în țările occidentale. În prezent există 26.801 de eritrieni care pretind că sunt „solicitanți de azil” în Israel.
Din nou, în Occidentul liber și primitor a nu primi refugiați este anormalitatea sancționată dur de mainstream media, care va „înălța” umanismul și drepturile omului. În Israel când se vorbește deschis despre scoaterea lor din țară totul este cât se poate de firesc. Oare de ce?

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

5 COMENTARII

  1. Bine ca vechea Europa este invadata si are loc planul Kalergi de obtinerea unei turme amestecate de popoare, fara cultura nationala, fara identitate , dar statul ,, artificial” Israel este NUMAI pentru evrei.

  2. Ei totdeauna s au considerat popor ales
    Pățesc ceva ce pățesc datorită felului lor de a gândi. Vezi istoria de la Hristos încoace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.