„Nu-i aşa de greu să-şi formeze poporul român o altă clasă politică. Trebuie doar să vrea!”

3

„Interlop!
Recurs compensatoriu!
Societatea românească!
Cum au evoluat grupările interlope de-alungul anilor și cum s-a ajuns în situația de acum, când indivizi periculoși sunt scoși, legal, din închisori?
Explicația nu-i una așa de complicată!
După „Revoluție” s-a dat liber la plecat din țară.
Mulți indivizi, infractori, s-au întors cu bani și au cumpărat politicieni, polițiști, procurori, judecători, săraci la vremea aia, care s-au bucurat că-și pot rotunji substanțial veniturile, nepăsându-le de proveniența banilor și nici de consecințele pe termen lung a „ochilor închiși” la nelegiurile comise de către cei de la care primeau șpaga periodic, bani, mașini, bijuterii, favoruri sexuale, etc.
Traficul de influență era atribuțiune de serviciu, polițiștii, pocurorii, judecătorii cinstiți erau marginalizați, uneori îndepărtați de către șefii pe care aceștia îi
inștiințau despre acțiunile grupărilor infracționale care cotizau, de fapt, la „partid și la poliție”.

Multă vreme s-a mers așa, cu șpăgi, cu cumpărare și trafic de influență, cu ilegalități în ambele tabere, infractorii încălcau legea, polițiștii, procurorii și judecătorii buni îi prindeau și îi pedepseau, ăia corupți din funcții cheie îi scăpau, de pierdut doar cetățenii de rând pierdeau.
La un moment dat fenomenul a fost scăpat de sub control, interlopii au prins puteri, au început să se zburlească la șpăgari și să-i șantajeze, cancerul s-a extins în întreaga societate.
Grupurile s-au unit în grupări la nivel național, au prins de bot mahării de la putere, prea proști, orgolioși și flămânzi ca să reziste și să refuze favorurile oferite.
Instituțiile statului s-au pus la picioarele criminalilor care pompau bani în partide, în vilele șefilor din poliție, parchete, judecătorii, primării, etc!
Oamenii puternici din fruntea țării au luat notițe și s-au perfecționat în domeniul infracțional, al furturilor din banii publici, au devenit parte a sistemului mafiot creat de predecesorii lor, s-au amestecat cu infractorii, pe unii i-au spălat cu agheazmă, i-au învățat să vorbească frumos și i-au pus în funcții cheie.

Nu trebuie să uităm de partea din presa din România care a susținut și promovat aceste aspecte, ba chiar plângea, alături de politicieni, polițiști, etc, la căpătâiul vreunui interlop mort la datorie.
Flagelul e la nivel național și pentru că poporul a dormit și doarme în nădragi!
Dacă vrem să salvăm România, încă se mai poate, trebuie pornită o RĂSCOALĂ, nu cu pari și furci, cu voturi și spirit civic, cu priviri ridicate din pământ, cu proteste și vorbe rostite liber.
Nu-i așa de greu să-și formeze poporul român o altă clasă politică. Trebuie doar să vrea!”

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. Trebuie sustinute partide care promoveaza valori in fruntea partidelor … Nu partide care promoveaza valori ca : analfabeti cu facultati , hoti , mafioti , interlopi , pedofili , violatori si criminali .

  2. Neîncrederea,într-un procent de peste 60%,cred eu,a tuturor partidelor care nu au putut salva democrația, după vînzarea ieftină a bunurilor, avuției naționale,este greu a stîrpi hoția actuală,a jefuitorilor și tradatorilor, infiltrați în toate Institutiile!?

  3. Trebuie urgent modificat modul de alegere pe liste comune la partide . Trebuie bifati cei care merita votati si esclusi cei care au cumparat locul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.