Robo îți aduce știrile de care ai nevoie!

Unic și absolut nou în România! Abonându-te cu un like dat paginii județului tău, vei găsi pe Facebook cele mai importante știri și informații ale zilei în timp util, noutăți și articole din presa națională și locală care îți spun tot ce trebuie să știi despre zona ta.

Totul a devenit posibil după ce Robo Știri a primit un nou update, foarte important, devenind astfel capabil să susțină și să alimenteze constant, pe 41 de siteuri și pagini Facebook, toate județele țării cu cele mai noi știri, dar și cele mai relevante informații.

Plecat ca o idee pentru județul Vaslui, roboțelul ”Robo Știri Vaslui”, este acum, după numai 2 ani, un robot matur, foarte sociabil, capabil să se împrietenească cu întreaga Românie și să rămână un tovarăș de încredere, fidel și săritor atunci când vine vorba despre știrile și informațiile de care aveți nevoie.

De-a lungul celor 2 ani a deservit județul Vaslui cu devotament, câștigând încrederea cititorilor săi vasluieni de la orașe, dar și din cele 81 de comune, prin tot atâtea pagini de Facebook, care au deja mii de abonați, de acasă sau de peste mări și țări, dornici să afle ce se întâmplă chiar în localitățile lor.

Robo Știri Vaslui s-a transformat acum în Robo Știri România și, în curând, indiferent de unde ai plecat și indiferent unde te vei afla, Robo îți va putea fi alături aducându-ți vești de acasă, din județul tău, din localitatea ta.

Iar, pentru că nici Robo nu a uitat de unde a plecat, toate siteurile sale sunt și vor rămâne dedicate și proiectului „Vaslui PLUS”, un program consistent de promovare a unei imagini veridice despre vasluieni și Vaslui și de reabilitare a imaginii și reputației proaste nedrepte a județului Vaslui în rândul românilor.

Așadar, intră pe pagina dedicată județului tău cu un click pe numele din lista de mai jos. Ajuns pe pagină bifează printr-un alt click butonul Like și astfel vei deveni abonatul paginii.

Alba

Arad

Argeş

Bacău

Bihor

Bistriţa-Năsăud

Botoşani

Braşov

Brăila

BUCUREȘTI

Buzău

Caraş-Severin

Călăraşi

Cluj

Constanţa

Covasna

Dâmboviţa

Dolj

Galaţi

Giurgiu

Gorj

Harghita

Hunedoara

Ialomiţa

Iaşi

Ilfov

Maramureş

Mehedinţi

Mureş

Neamţ

Olt

Prahova

Satu Mare

Sălaj

Sibiu

Suceava

Teleorman

Timiş

Tulcea

Vaslui

Vâlcea

Vrancea

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.