Musulmanii, victime colaterale ale „Marii înlocuiri”

3

Fenomenul migraţiei musulmane, dirijat din culisele puterii mondiale, a afectat deja în diferite proporţii popoarele europene, efectele mixării populaţionale fiind abia la început.

„În Europa de Vest, marile națiuni europene s-au transformat în țări de imigrație. Transformarea bazelor culturale, diminuarea populației de cultură creștină, islamizarea marilor orașe progresează cu mari pași și mărturisesc că nu pot discerne forțele politice care ar putea opri – oribile dictu – răsturna, acest proces. Pentru mine, nu contează dacă se datorează slăbiciunii democrațiilor liberale, reînvierii trecutului colonizator sau sclavagist ori acțiunilor și lăcomiei imperiului lui George Soros. Faptele rămân fapte. Oricare ar fi cauza principală, Europa de Vest a devenit o zonă a imigrației, o lume a populațiilor mixte și se îndreaptă direct spre un viitor de dezvoltare radical nou, diferit de cel al Europei Centrale.” De aceea, „deși pare absurd, ceea ce ne amenință astăzi este Occidentul”, sublinia Viktor Orbán într-un discurs asupra stării națiunii, din 18 februarie 2018.

În acest proces forţat, în care oamenii sunt pioni pe tabla de şah a elitei mondiale, victime se înregistrează şi printre musulmani. Extrema dreaptă a luat avânt şi este condamnată cu vehemenţă de autorităţi şi în mass-media, omiţându-se însă justa analiză a cauzelor fenomenului. Un exemplu elocvent în această direcţie este atacul din Noua Zeelandă din 2019, în care autorul, după un periplu prin Europa desfigurată de migraţie, a masacrat musulmanii din oraşul Christchurch.

Brenton Tarrant și supraviețuirea popoarelor autohtone

Totul a început în Franța, neagră și maro!

Brenton Tarrant, autorul atacului armat din 15 martie 2019 din Noua Zeelandă, elimină zeci de musulmani în două moschei, în ceea ce pare un act disperat de împotrivire la „Marea înlocuire”. De altfel, Brenton Tarrant a făcut un Manifest intitulat „The Great Replacement”.

Atacatorul de 28 de ani, cetățean australian, a parcat mașina după colț, pe strada cu moscheea, s-a dat jos din mașină, a deschis portbagajul, și-a luat o armă și a pătruns pe intrarea din spate a moscheei. Avea la el o boxă portabilă când a deschis focul asupra musulmanilor. Brenton Tarrant a filmat acțiunea şi a transmis-o în direct pe internet, timp de 16 minute, probabil cu un dispozitiv „Go-Pro” montat pe o cască. Atacul a lăsat în urmă 49 de cadavre si câteva duzine de răniți. Ulterior, după o urmărire cu mașina, poliția l-a prins și l-a arestat.

Ajuns în boxa acuzaţilor cu mâinile prinse în cătuşe, într-un costum alb de deţinut, australianul a făcut un gest provocator surprins de fotoreporterii prezenţi în sala de judecată: semnul OK prin unirea vârfului policarului cu cel al degetului arătător, care este considerat un simbol al „supremaţiei albe”.

Motivul

Brenton Tarrant a explicat în detaliu motivul atacului și a răspuns anticipat la mai multe întrebări într-un manifest-document de 74 de pagini.

Faptul că Brenton Tarrant a realizat un Manifest în care explică detaliat procesul „Marii înlocuiri”, este o referire clară la scriitorul francez Renaud Camus, primul intelectual care a analizat această voință politică de înaltă trădare, denunțând în mod activ complotul organizat pentru invazia și genocidul Europei, prin intermediul raselor arabo-negroide.

Brenton Tarrant mai explică că, prin intermediul unei călătorii în Franța, s-a convins definitiv de obiectivitatea analizei lui Renaud Camus. El a observat pe viu efectele și realitățile înlocuirii și, cel mai probabil, neputând sau nevrând să-și închipuie această realitate în Noua-Zeelandă sau în Australia, înțelegând impostura înlocuitorilor-democrați, a ales calea justiției personale.

De la sfidarea majorității prin inundarea țărilor cu oameni ce aparțin unei culturi și religii incompatibile cu cea europeană și până la violență, este doar un pas.

Când autoritățile și statul refuză să facă dreptate, ba chiar încurajează un genocid încet, pe calea înlocuirii demografice, instinctul de conservare al unor indivizi se activează și explodează în cele mai violente feluri.

Dacă s-ar organiza referendum pe plan local în fiecare zonă ce urmează a primi migranți, majoritatea ar respinge invazia, motiv pentru care nu se organizează, ci se impune.

Brenton Tarrant a apăsat pe trăgaci din disperarea unui animal încolțit care, pentru a-și asigura supraviețuirea, lovește în cei din jur. Răspunderea morală aparține celor ce promovează înlocuirea demografică a popoarelor băștinașe. Mânjiți cu sângele victimelor sunt guvernele care au semnat fără ezitare legi și ordonanțe autoritare în favoarea invaziei.

Un senator din Noua Zeelandă, Fraser Anning, a avut curajul să afirme aceste adevăruri într-un comunicat în care acuză politica imigraționistă ca fiind adevărata cauză a vărsării de sânge.

Refugiati Help Europe

Salvați Europa de mizerie!

Europa avea refugiați și înainte de marea criză a refugiaților, România este plină de astfel de refugiați, oameni care nu ar putea să se îmbrace atât de bine precum așa-zișii „refugiați sirieni”, nu ar putea să aibă niciodată miile de euro pe care refugiații le-au cheltuit pentru a ajunge în Occident. Europa are în România și Bulgaria cel puțin milioane de astfel de refugiați, de care Europa, în întreaga sa umanitate, nu s-a îngrijit destul, de vreme ce îi are în continuare. Iar acești refugiați permanenți în propria lor viață, casă, țară, în propria lor Europă, erau… europeni. Da, erau cetățeni europeni! (Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. In viitor vor fi doua lumi musulmane . Lumea musulmana cea existenta din asia , plina de restrictii si lumea musulmana din vestul europei , plina de droguri , pornografie , alcohol . Curiozitatea mea e , care pe care va „infecta ” ?

  2. Europa a scapat de ” Imperiul Otoman ” putin cam greu …dar acum cu acesti musulmani dirijati care invadeaza Europa va fi mult mai usor sai trimita inapoi ….Europa are deja experienta , toate tarile Europene stie deja intentia musulmanilor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.