9 decembrie 2012, ziua ironiilor

0

Alegeri 2012 - Vino la vot pe 9 Decembrie 2012Este fără îndoială o dulce-amară ironie că dintre toate, ziua alegerilor noastre parlamentare nu a putut să cadă decât în Ziua Internațională a Luptei Împotriva Corupției, așa cum au numit mondialiștii data de 9 decembrie. Nu poate fi decât o ironie, dar cu un clenci anume. Poate că acest tâlc este că alegerile noastre vor avea aceeași eficiență în lupta împotriva corupției precum existența nominală a unei zile internaționale în acest sens.

Dar ironia merge mai departe, pentru că această zi internațională are și o deviză, pentru anul 2012, când se potrivește cu alegerile noastre: „Acționează astăzi!” Păstrând paralelismul, obligatoriu, de altfel, de ziua internațională împotriva corupției românii nu puteau face nimic altceva decât să acționeze împotriva ei… doar oameni suntem. Și aici e marea ironie… Dar cum?! Alegând de pe niște pătrățele niște figuri lipsite de caracter care se deosebesc fundamental într-o singură privință: unii vor să continue să se îmbogățească, inclusiv prin corupție, alții vor să înceapă și să se țină de parvenit prin orice mijloc.

O altă ironie: tot pe 9 decembrie 2012 unii, tot mai mulți, ar putea să aniverseze ceva. Ignorând ”procesul democratic” prin care, ei, Bruxelles-ul și Washingtonul, aleg reprezentanții la conducerea țării, conducere prin aplicarea politicilor și indicațiilor birocraților europeni și femeiști. Pe 9 decembrie 1967 Nicolae Ceaușescu devine președinte al Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România! Adică acel șef al statului care, cu rele, dar și cu bune, a reușit nemaiîntâlnitul în istoria acestei țări: asigurarea independenței politice, economice și financiare.

Tocmai alegerile din anul de dizgrație 2012, când țara este supraîndatorată, când nu mai avem aproape niciun crâmpei de industrie, când așa-zișii oameni de stat se duc cu lecțiile cât mai bine învățate la Bruxelles și ascultă în genunchi indicațiile grangurilor financiare și politici. Tocmai acum alegerile noastre între rele, și ale două, să cadă în ziua începerii ascensiunii celui pe care atunci când l-au eliminat avea pe buze tocmai independența și suveranitatea României. Nu vi se pare o mare și grăitoare ironie?

Iată două ironii răsunătoare pentru oricine este dispus să le perceapă ca atare!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.