Către Români, 1 Ianuarie 1941

7

Către Români, 1 Ianuarie 1941:

Cine nu-şi roade viaţa în lupta de ridicare a Ţării, nu este Român.
Fiţi creştini, fiţi oameni, fiţi adevăraţi cetăţeni şi Români întregi.

Către Armată, 1 Ianuarie 1941:

Mă sbat, dragi ostaşi, să vă dau şi vouă viaţă nouă, să croiesc şi pentru voi drumuri drepte şi căi eterne de lumină şi de mândrie, de înfrăţire şi de tărie.

Azi, mai mult ca altădată, gândul meu şi grija mea de frate şi prieten, de părinte şi de şef, se îndreaptă în primul rând către tine, drag ostaş de toate gradele.

Mareşalul Ion Antonescu

1 ianuarie 1941

 

 

 

Loading...
loading...

7 COMENTARII

  1. Imi pare rau dar tin sa va anunt ca desfintez Facebok ul deoarece,de mai bine de doua luni tot ce postez nu apare prin “grija”securistilor ce supravegheaza acest site.Nu e normal ca ei sa incaseze multi bani datorita postarilor noastre dar sa fim cenzurati intr-un asemenea hal.

  2. citiți ! eu cred ca mai avem şănsă ca popor ! gunoaiele politice de astăzi vor dispare , in iad ! nu trebuie să le dorim , insă raul , noi trebuie doar sa ne rugăm lui dumnezeu să salveze acest popor atât de încercat şi dumnezeu ştie ce are de făcut ! ca să ne incerce , sa ñe purifice sau ,poate sa ne platim păcatele ,dumnezeu ne-a dat conducători prosti si răi ! acestia , la răndul lor au fost pusi la incercare , ei trebuiau sa lupte cu patimile lor , lăcomie , dorința de putere , dar nu au facut aceasta , au ales , voluntar şi in haită sa şi le satisfăca pe spinarea şi cu prețul suferinței poporului romăn ! damnarea lor va veni in curănd , pacat de atatea suflete puse în slujba celui rau ! ei stiu , asemeni diavolului că nu mai au mult , ca vor fi aruncați la cosul de gunoi al istoriei si , daca nu se vor cai sincer , in focul veşnic ! in ĺoc sa se intoarcă preferă sa se afunde mai adânc în mlastina ambițiilor lor desarte ! poporul roman va fi salvat ! avèm o istorie glorioasa si prea mulți martiri ca sa dispărem ! doar ca trebuie sa ne rugam pentru poporul roman !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.