„Țara noastră se află sub ocupație străină”

0

Adevărul începe să iasă la lumină tot mai clar și tot mai mulți oameni cu autoritate îl susșin. E greu de înțeles însă de ce oamenii au nevoie de o criză pentru a descoperi conspirații de sute de ani. Trece criza, trece și preocuparea pentru conspirații, și “conspiraționiștii” devin în ochii lumii tot mai “nebuni”, mai “dezaxați”, mai “anormali”. Gradul de aplecare al celor mai mulți oameni către astfel de explicații pentru mersul istoriei e invers proporțional cu îndestularea pântecului. Numai că, între timp, cei care lucrează în secret nu pot decât să se întărească și să devină, bineînțeles, tot mai greu de înlăturat, ca și întreg sistemul pus de ei la cale. Astăzi sunt de o mie de ori mai puternici decât acum 100 de ani, astăzi au tot aurul din Europa și America, pe când cei care își propun să intre în luptă cu ei sunt de o mie de ori mai divizați, mai izolați, mai slabi decât în urmă cu 100 de ani, ca efect tocmai al acestei lucrări a celor dintâi.

Citez din articolul ”Mitropolitul Serafim de Pireu: ’Evreii sunt de vină pentru situația actuală din Grecia și din lume‘”: „Mitropolitul Serafim al Pireului a declarat pe postul de televiziune «Mega TV» că există o conspirație pentru a subjuga Grecia. Mitropolititul de Pireu a susținut că evreii sunt  de vină pentru criza economică din Grecia și, de fapt, din întreaga lume.

Mai mult, există o conspirație a bancherilor evrei care au ca scop distrugerea Greciei și a Bisericii ortodoxe. Tot conspirația sionistă încearcă să distrugă familia, promovând monoparentalismul și căsătoriile între homosexuali.
Adolf Hitler  a fost organul sionismului internațional și a fost finanțat de Rotschild cu scopul unic de a-i convinge pe evrei să plece din Europa și să coboare în Israel ca să înființeze Noul Imperiu . El a adăugat că bancherii evrei ca Rockefeller, Rothschild și Soros au controlul sistemului bancar internațional care controlează globalizarea.
Aceste declarații au fost făcute în direct la televizor de Serafim, invitat la o dezbatere despre criza economică și protestele din Grecia”.

Așa cum a intrat în firesc, sioniștii internaționali au sărit în sus folosind aceeași neuzată și inepuizabilă sperietoare a “antisemitismului”. În ultimul timp o fac însă cu tot mai multă autoritate.
„Chemăm Guvernul grec să aplice legile împotriva unor astfel de discursuri – pline de ură, iar pe conducătorii Bisericii Ortodoxe a Greciei să îndepărteze imediat această persoană din postul său”, a spus președintele «Congresului evreiesc european», Moshe Kantor.

Printr-o reacție în lanț și ca răspuns (îmi place să cred), în ajunul Crăciunului de stil nou, Sinodul Bisericii Ortodoxe Elene s-a adresat cu un apel către poporul grec, apel care a fost citit în toate bisericile din țară după slujba de duminică. În text, Biserica aduce critici dure clasei politice grecești pentru “vinderea țării creditorilor externi”.
În documentul adoptat de Soborul Arhieresc se spune: „Țara noastră nu mai este liberă, ci este condusă de creditorii săi. Suntem într-o criză și decădere spirituală, socială și economică. Este eliminat tot ce constituia firescul în țara noastră. Acest lucru îl cer acum creditorii noștri. Din aceste considerente, constatăm că suntem un stat aflat în stare de ocupație, care execută docil ordinile stăpânilor săi.
De ce nu am rezolvat problemele economice și sociale mai devreme, pentru nu a ajunge la situația actuală? – Pentru că de mai multe decenii statul nostru este condus de aceleași persoane. Avem o conducere care nu poate să-și asume responsabilitatea în fața propriului popor, o conducere care nu poate vorbi în limba Adevărului. Ea dezvoltă doar lichelismul, pentru că unicul său scop este cucerirea și împărțirea puterii politice. Cu toate acestea, chiar și poporul, noi înșine, ne comportăm iresponsabil. Ne-am lăsat în mrejele bunăstării, îmbogățirii ușoare, vieții libertine și voinței de îmbogățire și nu ne mai interesează Adevărul.
Astăzi, trăim în mod tragic dilema descrisă de Dostoievski – «Libertate sau fericire». Am ales un succes fals și am pierdut libertatea personală și a țării noastre.
Noi, părinții voștri spirituali, vrem să aducem reproșuri și nouă înșine. Avem și noi o parte de vină pentru criza actuală. Știm că deseori v-am supărat, v-am și întristat. Scandalurile adevărate sau false au fost utilizate din plin de cei care încearcă să rupă legătura dintre Biserică și popor, subminând încrederea voastră față de Biserică”.
Membrii sinodului recunosc că poporul așteaptă din partea păstorilor Bisericii curaj și propăvăduirea cuvântului viu, că poporul are nevoie de Biserică, căreia nu îi este frică de viclenia lumii contemporane, fiind gata să plătească cu martiraj și mucenicie.
„Biserica este unica organizație care este întotdeauna aproape și îl susține pe om. Biserica suntem noi toți și în aceasta și constă puterea ei”, se spune în declarația Sinodului Bisericii Ortodoxe Elene.
Un mesaj lucid și curajos venit în al 11-lea ceas. Acum… Dă-i Doamne și românului mintea cea de pe urmă!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.