Cerul este roz: Nu există țigări sigure, nu există fracking sigur!

0

The sky is pinkJosh Fox produce un alt documentar după al său Gasland, de data aceasta despre propaganda şi minciunile pe care le vehiculează cei din marea industrie a exploatării gazelor. El acuză ca minciuni grosolane pretenţiile acestora că frackingul este curat şi sigur.
Josh Fox nu a mai aşteptat apariţia celui de-al doilea documentat Gasland pentru a-l acuza pe guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, pentru planurile sale de a permite exploatarea gazelor de şist în statul său. În acelaşi timp, condamnă pretenţiile celor din această industrie precum că frackingul nu a avut nimic de-a face cu apa inflamabilă de la robinete.

El dezvăluie prin mai multe documente că chiar cei din această industrie au serioase îngrijorări cu privire la siguranţa şi contaminarea apei.

Filmul vorbeşte şi despre sumele enorme pe care fostul guvernator al Pennsylveniei, Tom Corbett, şi fostul şef al Securităţii Interne, Tom Ridge, i-au primit din această industrie (aproape un milion de dolari) şi câţi bani a primit din partea acestei industrii ca donaţii pentru campania sa electorală pentru funcţia de guvernator Tom Carbett (peste două milioane de

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.