Nu este Pakistan, este Londra

7

Coada pentru iphone 5 la Covent Garden LondraAceasta este o fotografie care arată elocvent unde a dus politica privind imigraţia din ţările Europei Occidentale și cultivarea deșănțată a multiculturalismului.

Anglia este o ţară cotropită prin acest fenomen scăpat de sub control, cu urmări devastatoare pentru însăşi existenţa naţiunii engleze. Același lucru se întâmplă ăi în celelalte țări europene, precum Suedia, Franța sau Germania. În timpul acesta, pe când Londra a devenit deja un oraş străin, având o majoritate de ”aliens”, politicienii ”democraţi”, rupți de realități și inconștienți, așa cum îi cunoaștem și noi, se întrec în continuare în susţinerea celor mai ”drăguţe” idei despre drepturile omului, printre care şi cel de a trăi oriunde doreşte. În acest timp, oamenii sunt descărcați de personalitate și de valoarea lor culturală și națională, ștanțați și cifrați ca simple elemente ale unei economii care evaluează financiar totul, în termeni de rentabilitate și profit. Cine sunt acești politicieni care cred că pot decide viitorul în timpul mandatelor lor funcționărești și neangajante, că pot schimba definitiv soarta unor națiuni, că le pot distruge, că le pot expirpa în numele unor filosofii neverificate, precum multiculturalismul, dar care, mai mult, nu fac decât să-și demonstrze necontenit limitele?!

O coadă formată pentru cumpărarea noului iPhone 5 la Covent Garden, în Londra, în septembrie 2012.

Britanicii albi au devenit minoritari în capitala țării, o premieră în istoria orașului. Datele unui recensământ din 2011 arată o populaţie a Angliei şi Ţării Galilor mai puţin religioasă decât în urmă cu 10 ani şi mai puţin ataşată de ideea de a trăi într-o casă proprietate personală. Populaţia totală a crescut cu 3,7 milioane, până la 56,1 milioane de persoane, reprezentând o creştere de aproximativ 7% faţă de ultimul recens-mânt, efectuat în 2001. Migraţia este cauza a aproximativ 60% din această creştere, cu 2,1 milioane de persoane. Britanicii sunt mai puțin atașați de vechile valori și înstrăinați nu numai de trecut și de ceea ce îi definea, dar sunt înstrăinați și acolo unde sălășluiesc, unde își duc viața. 

Un val de imigranţi a afectat în special Londra, unde peste una din trei persoane (aproximativ 37%) a fost născută în afara Marii Britanii. Doar 45% din populaţia Londrei este alcătuită din albi proveniţi din Anglia, Scoţia sau Ţara Galilor, în scădere de la 60%, câţi erau înregistraţi în 2001. Acest lucru transformă Londra în prima regiune în care britanicii albi au devenit o minoritate.

Cea mai importantă sursă de migrare în Aglia şi Ţara Galilor, per ansamblu, în ultima decadă, a fost India – înlocuind Irlanda în decada de până în 2001 -, iar a doua sursă a fost Polonia.

O altă schimbare demografică majoră constă în faptul că numărul proprietarilor de case a scăzut în ultimii zece ani, marcând primul declin în două decade succesive de la data începerii înregistrării acestor date, în urmă cu 60 de ani. Proporţia rezidenţilor proprietari a scăzut la 64% în 2011, de la 68% în 2001.

Marea Britanie devine o ţară mai puţin religioasă. Deşi declararea apartenenţei religioase la recensământ nu este obligatorie, procentul celor care se identifică drept creştini a scăzut sub 59% ,de la 72% câţi erau în 2001. Creştinii sunt singurii care au înregistrat o scădere ca număr la nivel de grup, în pofida unei creşteri generale a populaţiei.

Coada pentru cumparare iphone 5 la Cobent Garden LondraCoada pentru iphone 5 la Covent Garden Londra

 

Loading...
loading...

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.