Blocul meu e mai deștept decât toți politicienii

0

Basarabia e RomaniaRomânii sunt sensibilizați de o vreme încoace pe toți peretii, ușile și gardurile de către Acțiunea 2012 cu privire la faptul că „Basarabia e România”. Campania se numește „Blocul meu cunoaște adevărul” și își propune informarea populației urbane privind adevărul istoric.
Astfel, abțibildurile lipite de voluntarii acestei organizații au făcut din blocurile românilor, prin aceste cunoștințe dobândite, niște clădiri mult mai deștepte decât toată clasa politică românească din ultimii 25 de ani. Și asta este o certitudine.

„Blocul meu cunoaște istorie, blocul meu știe adevărul: BASARABIA e ROMÂNIA!”, așa spun cei care au desfășurat această acțiune. Este totuși un lucru pe care populația ar trebui să îl afle din partea celor cărora le-au încredințat soarta țării, și nu din partea… blocurilor. În schimb, politicienii nu sunt capabili de nicio unire, ci doar de dezbinare: de stânga și de dreapta; portocalie, roșie, galbenă sau albastră; de putere și de opoziție; și, cel mai adesea, după interese personale sau de grup. Și asta este o altă certitudine, așa cum faptul că Basarabia este România… nu poate fi în prezent.Basarabia e Romania

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.