Mierea și scorțișoara, un amestec miraculos

0

Ajută în tratamentul cancerului, bolilor de inimă sau afecţiunilor pielii.

Folosite separat, atat mierea, cât şi scorţişoara au proprietăţi excelente de vindecare , datorită multitudinii de elemente pe care le conţine fiecare: vitamine, substanţe minerale, zaharuri, enzime, acizi organici, antioxidanţi. Combinarea lor este, însă mai eficientă şi poate ajuta în tratarea celor mai grave afecţiuni:

Acnee

Formaţi o pastă din trei linguri de miere şi o linguriţă de scorţişoară pudră. Aplicaţi această pastă peste coşuri seara înainte de culcare şi spălaţi-o cu apă călduţă în dimineaţa următoare. Dacă tratamentul se aplică timp de două săptămâni va înlătura coşurile de la rădăcină.

Iritaţii

Remediul bazat pe miere şi scorţişoară poate fi de real folos dacă ai deseori pielea iritată. După cum se ştie, mierea are proprietăţi antiseptice şi calmante, în timp ce scorţişoara are capacitatea de a lupta împotriva bacteriilor, motiv pentru care cele două ingrediente, folosite împreună, combat iritaţiile pielii. Pentru preparare ai nevoie de o lingură cu miere, 2 linguri cu apă şi o linguriţă cu scorţişoară pudră. Ingredientele se amestecă într-un castron până când se formează o pastă. Aceasta se aplică direct pe zonele în care pielea este iritată şi se lasă până când se usucă, după care se îndepărtează. Poţi folosi acest remediu ori de câte ori este nevoie.

Boli cardiovasculare

Faceţi o pastă din miere şi scorţişoară pudră. Ungeţi-o pe pâine sau umpleţi clătitele cu ea în loc de dulceaţă şi mâncaţi cu regularitate la micul dejun. Remediul reduce colesterolul din artere şi salvează pacientul de riscul unui atac de cord. Cei care au suferit deja un atac de cord sunt sfătuiţi să urmeze acest remediu zilnic, pentru a preveni apariţia unui alt atac. Consumul regulat al combinaţiei miere-scorţişoară reduce dispneea şi întăreşte ritmul cardiac. În America şi Canada mai multe spitale şi-au tratat pacienţii cu succes când au descoperit că arterele şi venele îşi pierd flexibilitatea şi tind să se astupe. Mierea şi scorţişoara îmbunătăţesc circulaţia sanguină.

Cancer

Studii recente efectuate în Japonia şi Australia au arătat că s-au tratat cu succes cu miere şi scorţişoară cazuri de cancer stomacal şi osos. Pacienţii diagnosticaţi cu aceste tipuri de cancer sunt îndemnaţi să ia zilnic o lingură de miere amestecată cu o linguriţă de scorţişoară pudră, timp de o lună, de trei ori pe zi, în paralel cu tratamentul prescris de oncolog.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.