România = o colonie în Uniunea Europeană?!

6

Romania - EuropaLa puţin timp după lovitura de Stat din decembrie 1989, numită de alogeni şi de  naivi ca revoluţie, a fost adus din străinătate de către Saul Brukner (Silviu Brucan, pentru cetăţenii români) proiectul de lege al privatizării şi a fost înregistrat la Parlament din partea Frontului Salvării Naţionale (F.S.N). Atunci, în vara anului 1990, după studierea proiectului de lege al privatizării, am publicat un articol în revista «Tribuna economică», în care am demonstrat cu argumente solide faptul că scopul final al acestui act normativ este transformarea României într-o colonie. Opiniile mele au fost corect receptate de un cunoscut realizator al emisiunilor pe teme economice de la Televiziunea Română şi în luna august 1990 am fost invitat, într-o seară, la o dezbatere în direct, timp de o oră. Emisiunea s-a bucurat de o mare audienţă şi a fost şocantă pentru mulţi telespectatori. La puţin timp după încheierea emisiunii, realizatorul ei a fost înştiinţat că a fost ”mutat” la redacţia emisiunilor pentru agricultură.

Realităţile din România post-decembristă au confirmat că, pe baza unui plan diabolic întocmit şi dirijat din străinătate, alogenii din conducerea ţării noastre au acţionat şi perseverează pentru consolidarea statutului de colonie în imperiul modern numit Uniunea Europeană.

Conform Dicţionarului Explicativ al Limbii Române, colonie înseamnă un teritoriu ocupat şi administrat de o naţiune străină şi care este dependent de aceasta pe plan politic, economic, cultural etc. Realităţile din România de azi şi ADEVĂRUL ISTORIC obligă Academia Română să actualizeze şi să nuanţeze numeroase cuvinte din DEX, inclusiv să precizeze că marea majoritate a cuvintelor din Limba Română le-am moştenit de la Poporul Primordial al geto-dacilor şi provin, cu siguranţă, din Limba Primordială.

Pe baza primei Legi a privatizării, Legea nr.15/1990, a început programul de transformare a României multilateral dezvoltată şi cu o populaţie de 23 milioane de locuitori liberi de comunism într-o ţară multilateral demolată, cu statut de colonie în Uniunea Europeană. Pe timpul socialismului, în România se aplica verbul a construi  şi s-au realizat numeroase şi uriaşe investiţii de către Poporul Român. Munca, cea mai mare bogăţie a Poporului Român, a fost valorificată integral şi în Interes Naţional. În România socialistă au fost asigurate locuri de muncă pentru toţi cetăţenii majori. Acum, în timpul capitalismului sălbatic de după decembrie 1989, în urma tranziţiei, reformelor nesfârşite şi a privatizărilor a fost lichidată economia naţională, sunt jefuite bogăţiile naturale ale Poporului Român şi marea majoritate a românilor au devenit slugi, fie acasă (în România), fie în străinătate. În România post-decembristă au apărut şi prosperă firmele de lichidatori, conduse de alogeni. În locul muncitorilor au apărut şi acţionează lichidatorii. Acestora li se adaugă prevederile din Legea insolvenţei care facilitează închiderea anuală a zeci de mii de firme.

Regimurile alogenilor Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, coordonate oficial de la Bruxelles, Washington, Berlin şi Londra, au acţionat sistematic pentru: lichidarea a peste 6 milioane locuri de muncă; alungarea din România a peste 5 milioane de cetăţeni români; jefuirea uriaşelor bogăţii naturale; diminuarea capacităţii de apărare a Ţării; îndatorarea externă cu peste 100 miliarde euro; sărăcirea şi umilirea marii majorităţi a populaţiei; aducerea într-o situaţie dramatică a pensionarilor, bugetarilor, familiilor cu copii şi a persoanelor cu dizabilităţi; reducerea programată a numărului locuitorilor, mai ales prin otrăvirea lor cu aditivi alimentari cancerigeni; distrugerea tradiţiilor strămoşeşti moştenite de la Poporul Primordial al geto-dacilor; răstignirea satului românesc; atacarea continuă a Bisericii creştine; falsificarea ADEVĂRULUI ISTORIC privind Poporul Primordial, Ţara Primordială (Dacia Mare sau Dacia Edenică), Limba Primordială şi Scrierea Primordială a geto-dacilor, Capitala Primordială (aflată lângă Haţeg, la Subcetate), Steagul şi Drapelul Primordial al strămoşilor noştri având culorile roşu, galben şi albastru, de peste 10.000 de ani.

Pe vremea împăratului anticreştin şi pedofil Traian, alogenii din aceea vreme i-au finanţat campaniile din anii 101-102 şi 105-106 pentru a distruge Centrul Spiritual al Lumii Antice aflat în Munţii Orăştiei şi pentru a jefui multe zeci de mii de tone de aur şi argint din Munţii Apuseni, în special de la Roşia Montană. După decembrie 1989, urmaşii celor care l-au răstignit pe Fiul Domnului pentru că nu era de-al lor, alogenii de la sfârşitul mileniul II şi începutul mileniului III au pus la cale şi susţin, pe toate planurile, cel mai mare Holocaust din istoria omenirii care se desfăşoară, de peste 23 de ani, împotriva Poporului Român, în lagărul de exterminare numit România, o Ţară transformată deliberat în colonie a Uniunii Europene.

În România post-decembristă, asasinii politici şi asasinii economici desfăşoară experimente în numeroase domenii, fără ca periodic şi pe etape să efectueze analize în ceea ce priveşte: privatizările; înstrăinarea la cele mai mici redevenţe din lume a resurselor naturale; retrocedările ilegale de clădiri, terenuri agricole şi păduri către bisericile maghiare, Statusul romano-catolic şi Ordinele călugăreşti ungare; intrarea în insolvenţă a sute de mii de firme; închiderea şcolilor şi spitalelor; creşterea anuală cu circa 75.000 a numărului cetăţenilor români depistaţi cu cancer, mai ales din cauza aditivilor alimentari cancerigeni; traficul de droguri şi carne vie etc.

Statutul de colonie al României în Uniunea Europeană este confirmat, periodic, de către Comisia Europeană, care le comunică, prin mass media, cetăţenilor români informaţii importante privind: creşterea economică; deficitul bugetar; rata inflaţiei; procentajul de şomeri; scăderea demografică; creşterea preţurilor şi tarifelor etc. Sfidându-i pe români, de 1 Mai, când în mod tradiţional se consumă mici şi bere, Comisia Europeană s-a arătat foarte îngrijorată de prezenţa bicarbonatului de sodiu în carnea de mici. Unii purtători de vorbe ai unui komisar european pe probleme de alimentaţie susţineau chiar interzicerea fabricării mititeilor în România, chipurile pentru a avea grijă de sănătatea românilor. Acelaşi komisar european nu este îngrijorat de faptul că Poporul Român este singurul din Europa care este otrăvit cu aditivi alimentari cancerigeni şi care a ajuns rapid pe locul întâi în U.E. în ceea ce priveşte bolnavii de cancer.

Un exemplu recent, care confirmă statutul de colonie al României în Uniunea Europeană, îl constituie porunca dată alogenilor din conducerea României pentru a modifica rapid Constituţia ţării noastre şi pentru împărţirea teritoriului naţional în regiuni de subdezvoltate sau defavorizate. Fără precedent în Europa, komisarii de la Bruxelles au ordonat ca, până în 21 mai a.c., Forumul constituţional (condus de un alt alogen) să prezinte Guvernului şi Parlamentului modificările dispuse în Constituţia României, iar până în luna septembrie a.c. să fie votată de către cei 588 de parlamentari, aleşi de calculator, re-revizuirea Legii fundamentale a României. Apoi, în toamna acestui an să fie organizat un referendum naţional penru adoptarea formei modificate a Constituţiei, diktată de la Bruxelles împotriva Poporului Român. Încălcând Legea de bază a democraţiei, alogenii de la Bruxelles şi cei din conducerea României plănuiesc diminuarea pragului electoral pentru validarea referendumului naţional de la 50 la sută la 30 la sută sau chiar 20 la sută pentru participarea la vot. Alogenii din conducerea României caută să justifice graba uriaşă pentru re-revizuirea Constituţiei prin faptul că altfel nu pot împărţi România şi nu pot şterge de pe harta Europei numele ţării noastre. Ei pun, din nou, carul înaintea boilor. Cu toate acestea, alţi komisari, întruniţi în celebra Comisie de la Veneţia, au venit la Bucureşti să verifice dacă alogenii din conducerea României respectă ordinele date pentru re-revizuirea Constituţiei şi împărţirea României.

Oare când se deşteaptă şi se unesc românii  pentru a scutura jugul colonial?

Cluj-Napoca, 7 mai 2013

Dr. Gheorghe Funar

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

6 COMENTARII

  1. SANTEM PASALAC ,,GEOSTRATEGIC,, INTRE COMBINATIILE GERMANO-AMERICANE SI RUSOFONII LUI PUTIN! MAI PE ROMANESTE ,,CACATI IN PLOAIE,, ! HARTIE IGIENICA! DE UNDE ,,COLONIE ,, TOATE COLONIILE ENGLEZILOR ,NEMTILOR, FRANCEZILOR,AMERICANILOR DE-A LUNGUL TIMPULUI AU AVUT NIVEL DE TRAI DE INVIDIAT! ASA CA MAI TAIATI-O CU COLONIA ,,PIATA DE DESFACERE , PASALAC,, ASTA SANTEM!

  2. SANTEM PASALAC ,,GEOSTRATEGIC,, INTRE COMBINATIILE GERMANO-AMERICANE SI RUSOFONII LUI PUTIN! MAI PE ROMANESTE ,,CACATI IN PLOAIE,, ! HARTIE IGIENICA! DE UNDE ,,COLONIE ,, TOATE COLONIILE ENGLEZILOR ,NEMTILOR, FRANCEZILOR,AMERICANILOR DE-A LUNGUL TIMPULUI AU AVUT NIVEL DE TRAI DE INVIDIAT! ASA CA MAI TAIATI-O CU COLONIA ,,PIATA DE DESFACERE , PASALAC,, ASTA SANTEM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.