„Asistăm la decăderea unei generații”

0

Saloufest17Scăpați din lanțurile formalismului unei instituții primitive, monarhia, care nu își mai justifică existența decât prin rigiditatea în și prin care menține societatea, din formalismului unui sistem și a unei societăți care nu le cere și nu le oferă nimic, tinerii britanici se dezlănțuie, refulează.

Peste 9.000 de studenți veniți din Marea Britanie s-au umplut de rușine pe străzile orașului spaniol Salou în ceea ce mass-media a numit „cea mai mare petrecere studențească”.

Tineri şi tinere s-au îmbrăcat în costumații dintre cele mai caraghioase și penibile, au ajuns să bea până nu mai ştiu de ei, cad pe stradă, vomită şi leşină din cauza alcoolului. Tinerii arată ca niște clovni, iar tinerele ca niște prostituate, imitând și respectând, fără îndoială, ”modele culturale” și ”valori” occidentale. Au numit asta ”distracție”, în vreme ce ambulanţele i-au cules de pe stăzi non-stop.
„Nu am văzut în viaţa mea atâta depravare. Asistăm la decăderea unei generaţii. Ce viitor să mai aşteptăm de la aceşti tineri?” – medic de pe ambulanţă, şocat de cele văzute.

Totul s-a întamplat cu ocazia festivalului Saloufest, desfăşurat în Spania între 31 martie şi 6 aprilie, un festival sportiv dedicat studenţilor britanici şi irlandezi, „un carnaval al alcoolului ieftin” – El Pais.

Locuitorii din Salou s-au plâns de comportamentul dezgustător al tinerilor, care „au băut exagerat şi au lăsat adevărate râuri de vomă şi urină”

„Pete de vomă pe caldarâm, sticle goale, fâşii de rochii colorate şi un miros acru de urină la fiecare colţ de stradă” – El Pais.

Saloufest1Saloufest5Saloufest6Saloufest7Saloufest11Saloufest12Saloufest13Saloufest17Saloufest18

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.