Între Parada Diversității și Marșul Normalității

1

Parada Gay FestDacă ar fi să alegeți între cele două proteste, dacă ar fi să alegeți între cele două tipuri de manifestare, Parada Diversității și Marșul Normalității, ce ați alege?

Vom ajunge într-o zi într-o astfel de situație, pe măsură ce, în pofida credințelor unei imense majorități a românilor, dar și favorizați de ignoranța și indiferența multora, politrucii ”democrați”, la discreția ”tartarilor” europeni, înaintează într-o agendă a destructurării culturale și a pierderii oricăror repere morale.

În sine, o manifestare de genul Gay Fest sau Parada Diversității nu poate fi comentată decât în nota penibilului fără margini, a absurdului strălucitor și a nesimțirii în forma cea mai pură, comună imaginilor de la eveniment. Cea mai bună dovadă în favoarea ideii de afecțiune psihică, de boală psihică și socială sunt tocmai acele fotografii care înfățișează niște personaje caraghioase care își cântă sexualitatea pe străzi, de parcă sexul este cel mai important lucru din viața lor, valoarea supremă. Dar chiar așa este! În general și în particular astfel de oameni, indiferent de… orice, sunt detestabili când se afișează astfel. 

Parcă ne mai putem aduce aminte de o vreme în care lucrurile intime, precum este tot ce e legat de sexualitate, erau… intime, adică țineau de viața particulară, de un cadru limitat. Prin urmare, răspunsul cel mai firesc pe care ar trebui să-l primească aceste ființe bipede care își cântă sexualitatea pe străzi, în singurul mod pe care îl cunosc, ultraextragavant, nu este „Nu!” sau „Da!”, ci „Nu ne interesează!”. Când își urlă ”orientarea sexuală” pe bulevard, răspunsul este: „V-a întrebat cineva ceva?!”. Când se folosesc de compasiunea pentru o mai mult presupusă ostracizare și reprimare socială, spre a face propagandă, a ne scoate ochii cu modul lor ”super” de a fi, atunci: „Asta ne repugnă! Fiți cum vreți… acasă! Nimeni nu vă împiedică!”. Astea ar fi răspunsuri de bun-simț. Dar cine a eliminat bunul-simț din asta? …Nu noi, ceilalți!

Marsul pentru normalitate Bucuresti 2013Parada diversitatii - MediafaxMarsul pentru normalitate 2013Parada Gay Fest

Marsul normalitatii Pentru familia intemeiata..Parada Diversitatii Gay fest travestitiMarsul Normalitatii Noua Dreapta steag RomaniaSteag LGBT homosexualitateMarsul noii drepte icoana

Parada gay Bucuresti Iubesc femeile

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Cu ce sunt vinovati copii nostri ca sa suporte deviatiile sexuale ale acestor indivizi.Drepturi egale in societate,la servici dar problemele lor se si le rezolve acasa in pat.Daca eu ies pe strada si fac sex cu prietena sunt imediat amandat,batut,bruscat,injurat etc.Eu fiind un om normal.Unde sant in acel moment drepturile mele si ale lor?.Ca sa fim egali.Am ajuns de rasul lumii si ne mai si laudam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.