Obraznicia țigănească lovește din nou

0

Niște țigani, pe care propaganda oficială i-ar numi romi neintegrați și discriminați în sistemul educațional, probabil, au reușit să revolte publicul românesc.

Țiganii au luat de mâini și de picioare un copil român și l-au băgat cu capul într-un tomberon lăsându-l acolo.

Un video postat pe internet pe 20 iunie 2013 arată cum doi adulți de etnie ”romă” au luat cu forța un copil și l-au băgat într-un tomberon dintr-un parc. Despre ”romi” se spune că ar aparține clanului Cârpaci, una dintre cele mai bogate familii de țigani din Timișoara. Copilul plânge şi încearcă să scape, însă este luat pe sus şi aruncat la coşul de gunoi.

Imaginile îi surprind pe cei doi țigani în timp ce îl iau de mâini şi de picioare pe copil şi îl duc până la cel mai apropiat tomberon, în care îl aruncă cu capul înainte.

De câțiva ani țiganii au ajuns stăpânii Timișoarei. După ce au pus mâna pe cele mai importante clădiri din oraş, prin teroare, ţiganii au devenit stăpânii străzilor și localurilor publice, în care amenință prin comportamentul lor majoritatea docilă.

În spatele acaparării Timişoarei de către clanurile de ţigani stau docilitatea democratică, servilismul avocățesc mână în mână cu corupția funcționarilor și politicienilor.

Primul pas făcut de ţigani a fost cumpărarea, pe bani grei, a unor jurişti sau specialişti care să îi sfătuiască în fiecare demers, astfel încât fiecare tranzacţie să îmbrace o haină de legalitate. Următorul pas era cumpărarea unui apartament din subsolul unei case din zona centrală. Multe din locuinţe nu puteau fi vândute, dar cu sfatul avocaţilor şi cu ajutorul funcţionarilor, sute de apartamente cumpărate pe legea 112 au fost înstrăinate.

Etapa următoare a fost plasarea unor ţigani săraci în apartament şi terorizarea celorlalţi vecini. A ”plouat” cu reclamaţii la Poliţie şi Parchet, dar dosarele au ”zăcut” ani de zile în sertare, fără a se face ceva concret în acest sens. Ţiganii au fost astfel încurajaţi să îşi continue lupta de cucerire a oraşului, iar proprietarii nu au mai avut altă soluţie decât să vândă la preţ de nimic şi să plece, numai să scape de teroarea ţigănească. Odată ajunşi proprietari pe întreaga clădire, ţiganii au început lucrările de transformare a casei în palat cu turnuleţe. Chiar dacă este o zonă istorică de o importanţă deosebită, în multe cazuri s-a lucrat ilegal, fără să se respecte autorizaţia sau chiar fără să existe autorizaţie de construcţie. Inspectorii Primăriei şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii au închis ochii la faptele penale ale ţiganilor. Astfel s-au ”născut” palatele în care ţiganii îşi fac de cap fără să respecte legea şi bunul simţ.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.