Uimitorul Israel

0

Întrebare: Care este singura ţară din Orientul Mijlociu care are arme nucleare?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce ţară din Orientul Mijlociu refuză să semneze Tratatul de neproliferare nucleară şi nu permite inspecţiile internaţionale la centralele nucleare pe care le deţine?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce ţară din Orientul Mijlociu a confiscat teritoriul suveran al altor naţiuni prin forţă militară şi continuă să-l ocupe în ciuda rezoluţiilor Consiliului de Securitate al Organizaţiei Naţiunilor Unite ?

Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce ţară din Orientul Mijlociu încalcă în mod consecvent frontierele internaţionale ale altui stat suveran, cu avioane de război, artilerie navală şi focuri de armă?
Răspuns: Israel.

Intrebare: Ce aliat american din Orientul Mijlociu trimite de ani de zile asasini în alte ţări pentru a-şi ucide duşmanii săi politici (o practică numită uneori terorism exportat)?
Răspuns: Israel.

Întrebare: În ce ţară din Orientul Mijlociu ofiţeri de înalt rang militar au recunoscut public faptul că prizonierii de război neînarmaţi au fost executaţi?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care ţară din Orientul Mijlociu refuză să-şi urmărească în instanţă proprii soldaţi care au recunoscut executarea prizonierilor de război?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce ţară din Orientul Mijlociu a creat milioane de refugiaţi şi refuză să le permită întoarcerea la casele, fermele şi afacerile lor?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce ţară din Orientul Mijlociu refuză să plătească despăgubiri persoanelor ale căror terenuri, conturi bancare şi afaceri au confiscate de către aceasta?
Răspuns: Israel.

Întrebare: În ce ţară din Orientul Mijlociu a fost asasinat un înalt diplomat al Naţiunilor Unite?
Răspuns: Israel.

Întrebare: În ce ţară din Orientul Mijlociu omul care a ordonat asasinarea unui diplomat de rang înalt a ONU a devenit prim-ministru?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care ţară din Orientul Mijlociu a aruncat în aer o reprezentanţă diplomatică americană în Egipt şi a atacat o navă aparţinând SUA, Liberty USS, în apele internaţionale, omorând 34 și rănind 171 de marinari americani?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce ţară din Orientul Mijlociu a angajat un spion, Jonathan Pollard, pentru a fura documente clasificate din Statele Unite ale Americii şi apoi a vândut o parte dintre ele Uniunii Sovietice?
Răspuns: Israel.

Intrebare: Ce ţară la început a negat orice legătură oficială cu Pollard, apoi a votat pentru a-l face cetăţean şi a cerut în mod repetat şi continuu preşedintelui american acordarea iertării depline lui Pollard?
Răspuns: Israel.

Intrebare: Ce ţară din Orientul Mijlociu permite criminalilor evrei-americani să se adăpostească în ea pentru a scăpa de pedeapsă în Statele Unite şi refuză să-i extrădeze din momentul în care se află în custodia sa?
Răspuns: Israel.

Intrebare: Ce ţară din Orientul Mijlociu, predică împotriva urii dar construieşte încă un altar şi un memorial în cinstea unui criminal care a ucis 29 de palestinieni în timp ce se rugau în moscheea lor?
Răspuns: Israel.

Intrebare: Ce ţară de pe planeta Pământ are al doilea cel mai puternic lobby în Statele Unite, conform unui recent studiu al revistei Fortune făcut în interiorul Washington-ului?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care ţară din Orientul Mijlociu a vizat în mod deliberat o tabără ONU pentru refugiaţii civili din Qana, Liban şi a ucis 103 oameni nevinovaţi, femei şi în special copiii?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care ţară din Orientul Mijlociu sfidează 69 de rezoluţii ale Consiliului de Securitate al ONU şi a fost protejată pe 29 mai de către veto-ul SUA?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care ţară din Orientul Mijlociu primeşte mai mult de o treime din ajutorul american pentru întreaga lume deşi este a 16-zecea cea mai bogată ţară din lume?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care ţară din Orientul Mijlociu primeşte arme americane gratis şi apoi vinde tehnologia chinezilor, în ciuda obiecţiilor din partea  SUA?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care ţară din Orientul Mijlociu insultă în mod obişnuit poporul american permiţând Primului său ministru să se adreseze Congresului Statelor Unite şi să ţină prelegeri, precum copiilor, cu privire la motivul pentru care americanii nu au dreptul să reducă ajutorul pentru străini?
Răspuns: Israel.

Întrebare: În ce ţară din Orientul Mijlociu prim-ministrul şi-a anunţat personalul să nu-şi facă  griji în ceea ce priveşte Statele Unite pentru că „Noi controlăm America?”
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care ţară din Orientul Mijlociu a fost citată de către Amnesty International pentru demolarea a mai mult de 4.000 de case aparţinând palestinienilor inocenţi, ca un mijloc de purificare etnică?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care ţară din Orientul Mijlociu a folosit chiar recent o armă de distrugere în masă, o bombă inteligentă de o tonă, pe care a aruncat-o în centrul unei zone extrem de populate, ucigând 15 civili din care 9 copii?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care ţară din Orientul Mijlociu ucide in mod curent copiii mici palestinieni pentru simplul motiv că aruncă cu pietre în vehiculele blindate, buldozere, tancuri?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care ţară din Orientul Mijlociu a semnat acordurile de la Oslo promiţând să oprească orice construcţie nouă de aşezăminte evreieşti dar a construit mai mult de 270 de noi aşezări de la semnare?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care ţară din Orientul Mijlociu a asasinat peste 100 de funcţionari politici ai adversarului său, în ultimii 2 ani, ucigând în acelaşi timp sute de civili, inclusiv zeci de copii, în aceste operaţiuni?
Răspuns:  Israel.

Întrebare: Care ţară din Orientul Mijlociu încalcă în mod regulat Convenţia de la Geneva, prin impunerea pedepsei colective asupra unor întregi oraşe, sate, şi tabere, pentru actele câtorva, şi chiar merge atât de departe încât demolează sate întregi în timp ce oamenii sunt încă în casele lor?
Răspuns: Israel.

Preluare: Revista LUMEA, nr. 6 (243) / 2013, p.18

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.