Ziua Copilului în Bangladesh

9

Proteste BangladeshDhaka, Bangladesh, 1 iunie 2011
În timpul unui protest al lucrătorilor dintr-o fabrică din Bangladesh, poliția a comis abuzuri atât împotriva adulților, dar și împotriva copiilor. Mulți dintre copiii loviți brutal coseau haine pentru faimoasele companii din Vest, marile firme cu care se fălește protipendada occidentală.

Ieșiseră în stradă să se plângă de salariile extrem de mici și de condițiile de muncă mizere. Poliției nu i-a plăcut asta și a intrat în protestatari, au lovit cu picioarele copiii și au tras cu gaz lacrimogen în mulțimea de 15.000 de oameni. Nu au arătat nicio milă, în special față de cei mici, poate pentru că polițiștii au considerat că cei mici sunt mai ușor de bătut decât adulții.

Proteste Politie BangladeshProteste Politie interventie BangladeshProteste Bangladesh

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

9 COMENTARII

  1. ACOLO SE PRODUC ACELE PRODUSE IEFTINE SI BUNE CARE SE VAND IN OCCIDENT SAU DE CATRE MARILE FIRME DIN OCCIDENT .TOTUL SE STIE ,DAR VIATA OAMENILOR NU VALOREAZA NIMIC .ASTA PENTRU CA OAMENII NU SUNT UNITI . ESTE VALABIL SI LA NOI .

  2. Hmmmn asta ar trebui sa ne puna pe ganduri mai ales cand facem shopping de la magazine cu haine made in Bangladesh, Pakistan,Vietnam,..etc

  3. Firmele din Europa pentru care lucrează acei copii știu toate aceste lucruri și nu le interesează . Vor doar profit ! Atât !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.