Diplome de trădători pentru susținătorii Chevron

0

Primarul comunei vasluiene Șuletea le-a oferit pe Facebook diplome de “trădător” viceprimarului și unui consilier local care au votat pentru anularea hotărârii prin care se interzicea exploatarea gazelor de șist  pe teritoriul localității.
Aflat în concediu pe litoralul Mării Negre, primarul  comunei vasluiene Șuletea, Ciprian Tamaș, nu poate sta departe de viața ceva mai trepidantă în ultima vreme din comuna pe care o conduce. Tamaș este foarte activ pe rețeaua de socializare Facebook, unde le oferă diplome de ”trădător” viceprimarului Gigel Dragnea și consilierului Iulian Codreanu, directorul școlii din comună. Motivul: cei doi „trădători de neam și țară” au “aprobat pozitiv” proiectul de hotărâre de Consiliu Local privind anularea vechii hotărâri prin care același consiliu interzicea explorarea și explotarea gazelor de șist.

Primarul le scrie prietenilor de pe Facebook: „Așteptăm cât mai multe like-uri pentru aceste diplome pregătite de cetățeni disperați ai comunei Șuletea celor doi consilieri locali, Dragnea Gigel – viceprimar și Codreanu Iulian – director școală. Aceștia, la ultima ședință de consiliu local nu au ținut cont de doleanțele cetățenilor și au ținut partea Chevronului, doar pentru a nu-și pierde blestematele de funcții. Mi-ați spus că eu am luat o poziție anti – Chevron doar să-mi fac campanie electorală… fals, alegerile sunt peste 3 ani stimați domni trădători de țară și de neam! Am fost ales de oameni să îi reprezint cum pot mai bine și să îi apăr de rău. Voi nu veți avea liniște niciodată, iar blestemul locuitorilor comunei vă va urmări și-n mormânt!”
Așadar, cuvinte puternice ale primarului de pe litoral, locul de unde odinioară se trimiteau cărți poștale pline de cuvinte frumoase. S-au schimbat și vremurile și acum șuletenii, în frunte cu primarul lor, nu vor cu Chevron nici să-i pici cu ceară. De altfel, primarul este activ pe rețeaua de socializare, multe dintre postările sale referindu-se la același subiect. Una se intitulează „Nãstase: Contractul cu Chevron e ilegal. Legea nu permite exploatarea gazelor de șist”, iar primarul comentează: „Hopa hopa tropa tropa… lucrurile iau o întorsătură binevenită. Cu afirmația asta îți poți spăla toate relele din lumea asta domnule Năstase, să fii sănătos!”
O altă postare din partea primarului de la PC, este ceva mai generală și în același timp mai sensibilă: „Avem o țară frumoasă și bogată, cu peisaje minunate la care alte țări occidentale doar visează. Cu toate acestea, sunt mâhnit că România de la revoluția postdecembristă și până-n prezent nu a avut politicieni demni să o reprezinte și să apere interesele poporului, nu a avut președinte puternic căruia  să-i fi păsat de țară mai mult decât viața sa… toți au fost o apă și-un pământ și au vândut străinilor părți din bogățiile patriei… Ca să nu fie suficientă activitatea lor, aleșii țării vor să ne îngroape de tot, susținând proiecte ‘criminale’ gen Roșia Montană, explorarea și exploatarea gazelor de șist prin metode neconvenționale etc… Doar noi putem să-i oprim, noi, mulțimea pe care ei nu dau doi bani… Istoria spune că suntem un popor dârz, un popor viteaz și glorios și că nicio nație nu a îndrăznit să își bată joc de noi, iar cei care au făcut-o au plecat foarte șifonați de la noi… Prin urmare, istoria ne obligă să facem și noi ce au făcut strămoșii noștri, adică să ne apărăm țara chiar și cu prețul vieții domnilor politicieni!!! Așa să ne ajute bunul Dumnezeu”. 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.