Ritualuri masonice expuse în Turcia

1

Ritualuri masonice înregistrat cu camera ascunsă în Turcia.

În prima parte a înregistrării masonii îi ameninţă pe noii membri că, în cazul în care vor destăinui ceea ce vor vedea în această organizație, vor avea de suferit.

În a doua parte a materialului video masonii îndeplinesc un ritual ciudat sau nebunesc pentru oamenii de rând. Taie gâtul unei capre şi un mason de gradul 33 bea sângele şi se roagă la Satana. Doar masonii de gradul 33 se pot alătura acestui ritual satanic.

Anul 1997 a fost un an deosebit de important pentru masoneria din Turcia. Au apărut înregistrări secrete din templele masonice și aceste filmări au fost rulate pe Canalul 7 pentru mai multe zile. Înregistrările secrete făcute în două loje doferite din Turcia au șocat poporul turc, dar și pe masonii care nu au ajuns în gradele superioare.

Expunerea ritualurilor masonilor turci pentru ochii oricărui turc a creat senzație în această țară, pe baza înregistrările discutându-se pentru mai multe zile la rând într-o presă, ce-i drept, ceva mai liberă de plaga francmasoneriei însăși.

În prima filmare vedem trei noi iniţiaţi ce intră legaţi la ochi pentru a jura credinţă frăţiei avansând astfel în grad.

În a doua filmare un grup de bărbaţi în costume albe cu ţugui ce se aseamănă cu veșmintele folosite de membrii Ku-Klux-Klan. Acțiunea se petrece întro sală a unui templu. Fraţii îngenunchează în jurul unei platforme pe care este o pentagramă neagră, platformă ce se află pe o pardoseală din dale albe şi negre, pardoseală specifică templelor masonice. În centrul pentagramei se află o capră ce este adusă ca sacrificiu. Incantații în ton grav şi gros despre care s-a comentat că sunt în ebraică. ”Fantezia” acestor smintiți este legată de Baphomet și “Capra din Mendes”. Ei își închipui că vor dobândi astfel puterea lui Baphomet din forţa vitală și din sângele caprei.

În ultimul clip este vorba despre o secvență dintr-un ceremonial masonic de nuntă în plim plan apărând printre masoni o femeie îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă.

Coloana sonoră este în întregime în limba turcă. TRADUCERE ŞI EXPLICAŢIE:

– Vă rog să ne prezentaţi candidaţii.

– Serdar Büyüküstün, profesia sa este în domeniul electric.

  Aykut Erensoy, profesia sa este în domeniul electric.

  Kenan Ali Akman, el este om de afaceri.

Identificarea candidaților s-a făcut. Aduceți-i înăuntru.

Candidații intră legați la ochi, se pleacă la 90 de grade înainte de a intra în încăpere.

– Dragi domni, înainte de toate, am vrea să jurați că, indiferent dacă veți fi acceptați să vă alăturați nouă sau nu, din momentul în care veți fi duși în zona întunecată, pe care o numim ”camera comtemplării”, nu veți spune nimănui ce ați văzut și auzit până acum și ce veți auzi acolo de acum înainte și ce veți vedea după ce ochii voștri vor fe deschiși. Jurați pe onoarea voastră?

– Domnul Aykut Erensoy?

– Da, jur!

– Domnul Serdar Buyukustun ?

– Jur!

– Domnul Kenan Ali Akman?

– Da, jur!

– Frații mei inchizitori, ajutași candidații să ia loc.

Domnule Serdar Buyukustun, poți spune ce este acest lucru care s-a atins de pieptul tău și care a fost simțit de una dintre mâinile tale?

– Mmm… este o bucată de metal… sabie.

– Domnule Aykut Erensoy, poți spune ce este acest lucru care s-a atins de pieptul tău și care a fost simțit de una dintre mâinile tale?

– Este o bucată de metal… sabie.

– Înțelesul sabiei atinse de pieptul tău este că dacă nu ții jurământul pe care l-ai făcut vei regreta și vei avea de suferit pentru tot restul vieții tale.

Pentru a nu exista nicio neînțelegere în mințile voastre, vrem, de asemenea, să știm dacă cei care vor să ni le alăture sunteți cu adevărat voi?

Domnule Aykut Erensoy, ai completat și ai semnat formularele de înscriere care ți-au fost date pentru a deveni un mason fără a fi contrâns în vreun fel de alții și potrivit propriei tale voințe și judecăți ?

– Da.

– Lăsați candidatul să facă prima sa călătorie.

– Cei trei sunt duși în fața unui alt mason, un onorabil maestru, așezat într-un altar cu o lumină puternică în spate:

– Cine sunt ei?

– Ei sunt candidații care caută lumina adevărată.

– Domnilor, acum repetați acest jurământ după mine, care a fost citit înainte:

În fața grupului masonic care stă aici cu semnul marelui arhitect al universului, jur cu toată dorința mea, toată voința și cu deplină sinceritate: Nu voi dezvălui niciun secret masonic, care îmi va fi spus și îmi va fi arătat aici, nimănui altcuiva în afară de un mason și nicăieri în altă parte decât într-o lojă masonică.

Voi lucra mereu pentru scopurile masoneriei.

Mă voi supune principiilor Marii Loje Libere a Masoneriei.

Voi participa în mod regulat la întâlnirile lojei căreia îi voi deveni membru.

Cei trei îi declară apoi onorabilului maestru că vor lumina adevărului științific.

Onorabilul maestru:

– Cu cea de-a treia lovitură a ciocanului, lăsați lumina adevărului științific să fie dată!

– Aceste săbii îndreptate către voi simbolizează faptul că, de acum înainte, dacă viața voastră va fi atacată, masonii vă vor apăra.

Într-o altă înregistrare, care a fost făcută publică puțin mai târziu, masoneria din Turcia a fost expusă complet. În acel video un ritual satanic a fost îndeplinit de către masoni de gradul 33. Înalții masoni care au îndeplinit ritualul au băut sângele unei oi care a fost sacrificată pentru Satan în mijlocul lojei, iar venerația lui Satan s-a sfârșit prin câteva rugăciuni în limba ebraică.

Într-o altă înregistrare video, care a fost făcută într-o lojă masonică din Istambul, se desfășoară o nuntă masonică, ritual care nu fost niciodată recunoscut de masoni.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Sfânta Sofia și sfârșitul simbolic al kemalismului (Stefan Popescu)

    Decizia președintelui Erdogan de a redeschide Sfânta Sofia rugăciunilor credincioșilor musulmani anunță o adevărată revoluție culturală: Occidentul nu mai este un model pentru Turcia…monumente precum Sfânta Sofia din Istanbul au o identitate multiplă și sunt proprietatea întregii umanități.”__—__
    acesta noua situatie poate fi „picatura care…”, insa mai degraba nu, dar -cu siguranta- se adauga la „palmaresul” acestui pres-edinte, care va transforma o Turcie secularista, intr-un focar religios activ, iar daca „banuim” ce fel de religie, intelegem ca nici terorismul -prin fanatism-nu este prea departe…Am mai discutat despre acest caz, Turcia nu este parte a Europei, iar daca vrea sa fie, populatia tarii trebuie sa fie ferma impotriva acestor noi tirani, iar EU ar trebui sa faca o propaganda uriasa in acest sens, iar daca nu apar rezultate, renuntarea la alianta cu Turcia , inclusiv scoaterea din NATO, iar pentru stabilitate, CUMPARAREA Istambulului European( cred a O SUTA MILIARDE euro sunt de ajuns si f. apetisanti pentru erdogan), sau preluarea PRIN FORTA LEGII, adica o hotarare emisa de ONU, in acest sens, alaturi de oferte banesti (intre 20–50 mii euro) pentru fiecare rezidenta care va sustine idea si actiunea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.