„Europenii se sting”

0

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a spus că țările europene și-au pierdut „valorile creștine” și a negat că în Rusia este discriminată comunitatea LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transsexual).
Putin susține că legea care a declanșat atâtea controverse în Vest nu încalcă legile minorităților sexuale.
Putin s-a aflat la Clubul Internațional de Discuții Valdai, ocazie cu care a insistat că legislația rusă interzice numai „propaganda relațiilor netradiționale sexuale între minori” și „nu încalcă drepturile minorităților sexuale”.
Vladimir Putin a spus că unele țări europene au introdus căsătoriile între persoane de același sex și „europenii se sting”, „căsătoriile homosexuale nu produc copii”.

„Vreți să supraviețuiți acceptând imigranți? Societatea nu poate absorbi un asemenea număr de imigranți. Să facem alegerea noastră, cum e mai bine pentru țara noastră”, a continuat Putin făcând trimitere la tradițiile culturii ruse.
„Fără valorile din inima creștinismului și altor religii ale lumii, fără norme morale modelate timp de milenii, oamenii își vor pierde în cele din urmă demnitatea umană”.
Putin a criticat Europa occidentală, unde „orice identitate tradițională, inclusiv identitatea sexuală, este respinsă. Este o politică ce pune semnul de egalitate între familiile cu mulți copii cu familiile de același sex, credința în Dumnezeu cu cea în Satana”.
„Dreptul oricărei minorități de a fi diferită trebuie respectat, însă dreptul majorității nu trebuie pus sub semnul întrebării”. 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.