În genunchi pe sub “șorțul” unchiului Sam…

0

Acum, că s-a „săvârşit” vizita şefului grupului Bilderberg la Bucureşti, ar trebui să vedem care mai este situaţia rezervelor noastre în bănci, în special în cea a „fratelui” Isărescu (de o mai fi rămas ceva pe acolo!), dar, mai ales, să ne măsurăm bine ţara în lung şi în lat. Să vedem dacă nu cumva am rămas fără vreun colţ din ea! Căci nu prea pare a fi o întâmplare această vizită a şefului Bilderberg într-o perioadă extrem de grea pentru noi. Într-o vreme în care suntem trataţi de propriul stat, pus în slujba „multi”-colonialiştilor, din postura de infractori. Umiliţi şi timoraţi doar pentru a asigura „investitorilor” o masă amorfă, fără reacţie.

Numai că planurile „Pontabilderberg-ului” pus în slujba Chevron, dar şi a canadienilor de la RMGC (căci nimic nu este întâmplător, în 2011, sponsorul conferinţei Bilderberg organizată de BNR a fost RMGC), nu prea se potrivesc cu starea de spirit a naţiunii. Iar asta chiar îl irită pe prim-dottore, care, probabil, promiţând „investitorilor” feliatori un pacient amorţit, pregătit să i se extirpe organele vitale ori să i se introducă felurite „sonde” prin părţile moi ale meleagurilor, se vede acum pus în faţa situaţiei de a nu-şi putea respecta angajamentele.

De aceea, Pepelea Ponta s-a înfuriat şi i-a etichetat atât pe protestari, vechii „golani” din vremea tătucului Ilici devenind „extremişti” socialistului de azi, ba chiar legionari, tunând isteric precum Ilici la prima tinereţe (şi aşa a început şi celălalt „tovarăş”, până a dat cu ceafa de zidul de la Târgovişte; apropo, s-a renovat zidul pe acolo!). Iar vizita şefului Bilderlberg nu ar trebui desprinsă de brusca acceptare de către unchiul Sam a deplasării fiului risipitor de plagiate în Statele Unite. Acolo unde „copy-paste” va merge împreună cu şefii marilor grupuri energetice să raporteze şi să dea la mezat, „strategic”, întreaga ţara. Căci, se crede pe cai mari, americanii (şi nu numai!) având nevoie de el pentru proiectele lor. De la libera exploatare a gazelor de şist la tranzitarea portului de nabab pesedist de la Constanţa de către miile de militari americani în drum spre casă.

Or, sunt deja suficiente motive pentru ca jandarmul mondial să treacă peste obrăzniciile mitomanului de la Bucureşti, acceptând o vizită care până mai ieri părea eliminată din calendarele diplomaţiei Statelor Unite. O resuscitare, care, iarăşi deloc întâmplător, s-a petrecut simultan cu invadarea pământurilor noastre de către Chevron umflat cu avizele de mediu primite fără ca românii să aibă habar. Ei sau autorităţile locale care, deşi au avut curajul de a spune NU exploatării gazelor de şist, s-au trezit cu hotărârile locale anulate în istanţă. În fapt, comanda dată PSD-ului şi pusă în executare prin grupul de plagiatori de la guvernare, aceea de a îngenunchea ţara la picioarele străinilor este tot mai evidentă. Şi este posibil ca încheierea atât de tacită a acordului cu FMI, aproape la secret, dar şi a altor contracte cu anumite companii, să se lege de clauzele care sunt cuprinse acolo. Clauze care acoperă probabil şi viitorul lui Ponta, după ce va fi fost mazilită ţara şi va fi fost şi el mazilit de la putere (nu nepărat de către popor!). Ba, este posibil ca anumite instituţii internaţionale să facă cu el o anumită pregătire, iar în viitor, când România va trebui să restituie datoriile şi obligaţiile asumate pentru nimic, să avem la una dintre aceste instituţii, ca apărător al „investitorilor” de azi, colonialiştii de mâine, o voce de bază pentru interesele străine. Căci, el va cunoaşte cel mai bine ce a semnat şi cum ne va putea pune la colţ în cazul unor revendicări. În fond, nu ar fi nimic suprinzător din partea unui personaj care şi-a construit viaţa „profesională”, „cariera”, plagiindu-i pe alţii, plagiindu-şi studiile şi inventându-şi fel şi fel de titluri. Ar fi şi o explicaţie pentru felul extrem de înţelegător al cancelariilor occidentale de a se mai aşeza la masă cu un mitoman dovedit. Şi n-ar fi de mirare nici să vedem un plagiat după modelul de funcţionar consacrat de tip „Stolo”, care, după ce a guvernat, s-a refugiat ca mare specialist la Banca Mondială. Dar, deh’, fiecare cu „sorţul” lui… Căci, deşi pare imposibil, poate exista ceva şi mai rău decât trădarea de acum a guvernului Ponta! Trecerea în barca „colonialiştilor” a acelora care ne distrug ţara acum. Pentru că în multe procese va fi târâtă România din cauza a ceea ce se întâmplă acum, a ceea ce se vinde, a trădărilor guvernanţilor prin care străinii ne iau ţara bucată cu bucată. Şi care vor ţine cu ghearele de ceea ce au acaparat, se vor judeca cu noi pentru orice drept pe care îl reclamăm înapoi, chiar de vom dovedi furtul de ţară făcut de guvernul Ponta.

Or, cel ce ne vinde azi sub masca guvernării ar putea fi tocmai vocea juridică ideală pentru protecţia veneticilor împotriva drepturilor noastre. Asta dacă România va mai avea vreodată parte de un guvern cinstit care să lupte pentru a restitui românilor ceea ce le-a fost luat.

Preluare: ziarulnatiunea.ro / Autor: Cezar Adonis Mihalache

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.