„Mi-au f…t ziua, băga-mi-aş p…a!”

0

Miron Mitrea pensiaVreți să-i cunoașteți mai bine pe politicienii români? Cel mai contraindicat este să îi observați la televizor, în orice regie, cel mai indicat este să profitați de astfel de momente și să trageți și să vă păstrați toate concluziile. Atunci când nu au în faţă un microfon, sau sunt foarte supăraţi, ”respectabilii” uită de locul unde se află şi le scapă unele cuvinte mai tari, pe care le folosesc uzual. Ăștia sunt! Iar rostirea lor intră în rândul declarațiilor neintenționate, și cu atât mai mult grăitoare.

Supărat că fusese chemat în ședinţa plenului reunit al Parlamentului, fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea a început să injure printre dinţii. Deputatul PSD a trebuit să preia conducerea şedinţei de la Valeriu Zgonea, președintele Camerei, moment în care a trântit dosarele şi a spus cu năduf: „Mi-au f…t ziua, băga-mi-aş p…a!”, fără să-şi dea seama că avea microfonul deschis.

Întâlnirea parlamentarilor a avut ca scop validarea lui Rareş Bogdan, propus de PNL în funcţia de preşedinte director general interimar al TVR. Din cauza lipsei de cvorum, desemnarea nu a mai avut loc. 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.