„Nu vom tolera cenzura!”

0

Mişcarea Anonymous a lansat pe canalul Youtube un mesaj pentru Guvernul României, ca urmare a noii legi a Ministerului Transporturilor din România, care reglementează utilizarea dronelor în rândul populaţiei civile. Legea interzice, pur şi simplu, filmarea sau fotografierea cu ajutorul dronelor, indiferent de mărime sau de model.

Salutare cetăţeni, acesta este un mesaj adresat Guvernului României şi priveşte reglementarea folosirii dronelor civile.

Noi, oamenii internetului liber, nu vom tolera niciodată cenzura şi vom expune întotdeauna nelegiuirile celor corupţi, prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziţie. Aceasta include şi folosirea obiectelor zburătoare fără pilot.

Nu vom tolera tentativele voastre de a ne lua dreptul la informare şi de a-i informa pe ceilalţi despre nelegiuirile voastre.

Nu ne vom supune legilor impuse de către hoţii şi infractorii ce conduc această ţară.

Nu suntem dispuşi să tolerăm această clasă politică în continuare.

Nu vom lăsa ca această ţară să devină o colonie a Vestului şi a Estului prin transformarea ei într-un stat poliţienesc.

Atât timp cât veţi continua să ne furaţi, să impuneţi legi nedrepte asupra noastră, să ne otrăviţi aerul şi apa şi să vindeţi această ţară puterilor străine, noi vom continua să demascăm aceste crime, cu sau fără ajutorul dronelor.

Nu avem permisiunea vreunei autorităţi ca să expunem nedreptatea.

Cunoaşterea este liberă!

Aşteptaţi-vă la noi!”

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.