Protocoalele de la Toronto – planul de înrobire a lumii?

0

Dacă Guvernul Mondial, sau oricum s-ar chema cu adevărat autoritatea care conduce omenirea în acest Mileniu III, ar avea un plan de acțiune, acesta ar putea fi o variantă a infamelor «Protocoale de la Toronto». Textul în sine este un document grăitor pentru oricine „vede” dincolo de ceea ce oferă presa. O scurtă privire prin planurile Stăpânilor Lumii este mai mult decât revelatoare atât pentru situația din prezent, cât mai ales pentru ce ne rezervă viitorul…

Din „secretariatul” puterii oculte

Mass-media din prezent abundă în relatarea cazurilor de jafuri, tâlhării, delapidări și violuri, de creștere explozivă a numărului divorțurilor, de abuzuri sexuale asupra copiilor, de distrugere cu bună știință a familiei, de creștere a consumului de droguri, de exacerbare a sexualității în formele sale abjecte și degradante, de apologie a imoralității, de războaie „inventate” și de tehnologizare agresivă și dezumanizantă. Toate aceste „tare” ale omenirii înstrăinate cu bună știință de propriile valori și destine nu au apărut deloc întâmplător.

Tot acest plan al decăderii, înregimentării și înrobirii omenirii pare la prima vedere nimic altceva decât o farsă cu iz mistico-paranoic. La o analiză detaliată a caracatiței mondiale, apar însă amănunte care fac pe oricine să își pună întrebări despre mersul lucrurilor în lumea înconjurătoare. Cei mai mulți oameni nu văd lanțurile care-i țin, nici așa-zisa libertate controlată iî care trăiesc precum oile. Dar lanțurile există, iar în ultimii ani strânsoarea lor începe să se simtă pentru oricine are curajul să-și pună întrebări despre direcția, mecanismele și destinul lumii în care trăim.

Când printr-o simplă întâmplare, planurile celor care vor să instaureze Noua Ordine Mondială cad pe mâna opiniei publice, pedeapsa pentu cel care le-a dezvăluit este una singură, Moartea. Nimeni nu se joacă cu planurile Ocultei Mondiale… Iar când vreun detaliu din plasa de oțel cu care vor să prindă omenirea ajunge la cunoștința celor mulți, „greșeala” este remediată printr-o crimă rituală perfect camuflată într-o moarte accidentală sau naturală. Aceasta a fost și trista soartă a lui Serge Monaste. Dacă Oculta nu a acționat atunci când temerarul ziarist canadian a dezvăluit în premieră detalii despre Proiectul Blue Beam, o altă mașinațiune a celor din umbra, furia stăpânilor lumii nu ar fi avut margini în momentul în care Serge Monaste a dezvăluit parțial manuscrisul cunoscut în cercurile oculte sub numele de «Protocoalele de la Toronto».

Moartea și dezvăluirile lui Serge Monaste

Dezvăluirile lui Serge Monaste sunt printre puținele documente considerate de o parte din cercetătorii în domeniul conspirațiilor și comploturilor mondiale drept o sursă de relatări autentice cu privire la planurile de viitor ale celor care stăpânesc lumea. Serge Monaste a fost un jurnalist în cadrul publicației canadiene de limbă franceză «L’Enquette din Quebec». Tot el a fondat și agenția de presă independentă – «International Free Press Network». A fost unul dintre pionierii dezvăluirilor privitoare la așa-zisele planuri și documente ale Ocultei din ultimii ani. Serge Monaste a murit în condiții cel puțin suspecte la scurt timp după dezvăluirea documentelor Proiectului Blue Beam, Protocoalelor de la Toronto și Aurora Roșie. Spus mai clar, încă din anul 1994, Serge Monaste declara într-un interviu dat unei televiziuni americane cum că primise deja toată gama de amenințări posibile de la apropouri voalate până la ultimatumuri directe. Amenințările și reproșurile au venit inclusv din partea guvernului canadian din acea perioadă, precum și de la Vatican. Autoritățile canadiene l-au declarat irensponsabil, dezicându-se de toată activitatea lui.

Cu toate că se bucura de o sănătate de fier, urma un regim de viață naturist și nu suferise niciodată de probleme cardiace, Serge Monaste a avut un neașteptat atac de cord în urmă căruia și-a pierdut viața. La scurt timp, un alt ziarist, prieten și colaborator care îl ajutase în investigațiile sale cu privire la stăpânii din umbră, a murit în urma unui atac de cord la fel de suspect. Ca un paradox ironic-amar al vieții, Serge Monaste însuși arăta în unele din documentele sale diferite modalități de a provoca astfel de atacuri de cord sau alte tipuri de „morți accidentale” unor persoane incomode. Relatare corectă sau simplă fabulație a unui ziarist, textul șochează pe oricine. Chiar dacă este rolul unei simple plăsmuiri literare cu iz apocaliptico-conspirațional, ideile textului par a fi uluitor de actuale. Documentele în care Serge Monaste relatează modul în care a intrat în posesia acestor planuri au dispărut în mod straniu din locuința sa în decursul aceleiași zile în care a avut atacul de cord.

Ce anume conține textul Potocoalelor?

Conform declarațiilor lui Monaste, Protocoalele de la Toronto au fost stabilite în urma unei întruniri din anul 1967. În luna iunie a aceluiași an, capetele Ocultei se întrunesc la Toronto pentru a stabili direcția și ultimele detalii ale planului „Căderii Națiunilor”. Actorii acelei reuniuni secrete de cel mai înalt grad erau membrii grupului «6.6.6». Serge Monaste era convins, fără vreo dovadă palpabila, că acest for cu rezonanțe satanice conținea la acea dată conducătorii primelor 6 bănci din lume, ai primelor 6 multi-naționale energetice și primii 6 producători agroalimentari de pe planetă. Planurile lor mergeau doar în trei direcții principale fără de care nu ne putem imagina societatea modernă. Pe scurt, controlul asupra tuturor factorilor de natură politică, economică și socială din deceniile anilor 1970, 1980, 1990, va duce în cele din urmă la preluarea tuturor formelor de putere mondială prin instaurarea mult trâmbițatei „Noi Ordini Mondiale”. Punctele următoare sunt printre cele mai interesante din textul Protocoalelor de la Toronto. Planul ar continua și în prezent nestingherit de nimic. Ideile par desprinse din sumbrul roman «1984» al lui George Orwell…

1. Vom amplifica așa-zisa „Societate a Distracțiilor și Plăcerilor Instinctuale” care va dirija generațiile tinere în direcția dorită de noi. Ne vom folosi de apariția și dezvoltarea tehnologiei audio-video precum și de jocurile de calculator pentru a perverti tineretul. Satisfacerea instantanee a tuturor instinctelor primare este ideală pentu a face oamenii slabi și manipulabili.O persoană căzuta în robia simțurilor nu are idealuri, nici tărie de caracter. Este „Individualistă” și „Independentă” prin natura sa și reprezintă tipologia ideală pentru formarea omului viitorului.

2. Ne vom concentra atenția pentru încurajarea „contestațiilor studențești” și protestelor anarhiste ale tinerilor.Vom asocia aceste răbufniri violente ale tinerilor cu toate cauzele referitoare la Ecologie. Aceasta după ce în prealabil vom forța statele să adopte politici economice bazate pe exploatarea sălbatică a naturii. Așa-zisa Protecție a Mediului se va întoarce în avantajul nostru în momentul în care vom obliga statele națiune să-și răscumpere întreaga „Datorie Internă” cu 33% din propriile lor teritorii rămase în stare naturală de sălbăticie.

3.Tot acest „vid interior” al tinerilor și adolescenților va fi umplut cu o știință falsă și virtuală. Vom iniția generațiile următoare în universul computerelor. În acest scop ne vom servi foarte bine de sistemele de educație. Vom ajunge în final la un sclav în slujba altui sclav și toți vor fi controlați de noi.

4. Pe o altă direcție, vom edifica „Liberul Schimb Internațional” ca pe o prioritate absolută pentru supraviețuirea națiunilor-state. Acestă nouă concepție economică ne va ajuta să grăbim declinul tuturor „Naționaliștilor” din toate statele lumii.Astfel vom izola naționaliștii în grupări și partide diverse.La momentul oportun o să-i silim să se lupte între ei cu sălbăticie, în războaie intestine care vor slăbi și discredita noțiunile de patriotism și naționalism în concepția generațiilor tinere. În final, națiunile-stat vor cădea de la sine…

5. Pentru a ne asigura de reușita acestui plan, ne vom planta agenții de influență în posturile cheieale Ministerelor de Afaceri Interguvernamentale și de Emigrări ale națiunilor-state. Acolo, agenții noștri vor proceda încetul cu încetul la modificarea legilor acestor ministere. Aceste modificări vor urmări în principal deschiderea porților țărilor occidentale unui număr crescut de imigranți din Africa, Asia și America de Sud. În paralel vom provoca o serie de conflicte armate în „Lumea a Treia” pentru a stârni exodul săracilor. Prin campanii de presă bine orchestrate și camuflate care vor viza opinia publică din națiunile-stat, vom provoca un aflux din ce în ce mai mare de refugiați.Aceasta va avea ca efect principal destabilizarea economiilor interne și creșterea tensiunilor rasiale. Pentru a amplifica acest efect vom avea grijă ca în aceste torente de emigranți să se afle inclusiv organizații extremiste religioase care vor încerca să-și implanteze în mod agresiv-militant propriile religii, obiceiuri și tradiții, chiar în mijlocul societății națiunilor-stat. Cu atât mai ușor vom ajunge la destabilizarea socială, economică și politică a națiunilor luate în ținta noastră.

6. Mult trâmbițatul „Liber Schimb Internațional” în realitate nu este deloc liber, deoarece este coordonat de noi din vârful ierarhiei economice mondiale. În scurt timp se va ajunge la escaladarea șomajului asociat cu restructurarile multinaționalelor noastre.

7. Treptat, vom transfera încet dar sigur multinaționalele în țări noi câștigate pentru „Economia de Piață”, țări precum cele din Europa de Est, Rusia și China. Pentru moment nu ne interesează dacă popoarele lor reprezintă o vastă piață de consumatori. Ceea ce ne interesează este să avem acces, în primul rând la o „Mână de Lucru Înrobită” – ieftină și nesindicalizată.

8. Vom crea o „Economie Globală” la scară mondială, care va scăpa controlului statului-națiune. Noua economie mondială va fi intangibilă, nicio presiune politică sau sindicală nu va avea influență asupra ei. Ea va dicta propriile politici și va obliga omenirea la o reorganizare pe toate planurile. Reorganizare conform principiilor și direcțiilor noastre, evident.

9. Prin „Economia Viitorului”, care nu are alte legi decât voința noastră, vom pregăti o „Cultură de masă mondială”, un talmeș-balmeș în care vom amesteca religii, științe, tradiții, legi, obiceiuri, totul pentru a dezbina și confuza societățile umane. Prin controlul asupra tuturor mediilor de presă și informare vom lansa o „Nouă Cultură” uniformă pentru toți, strict nivelată. Nicio creație artistică nu va scăpa controlului nostru. Artiștii viitorului se vor supune hotărârilor noastre sau vor muri de foame în deplin anonimat.

10. Prin intermediul aceleiași „Economii Globale” vom  avea puterea  de a ne folosi de forțele militare ale statelor-națiuni în scopuri declarat umanitare. De fapt, aceste forțe armate vor fi trimise în țări care nu se supun voinței noastre. Prin urmare, țările sărace sau rebele nu vor mai fi în măsură să evite voința noastră de a ne servi de populația lor ca de o mână de lucru în sclavie.

11. În acestă direcție vom lucra pentru a reorganiza „Mandatul Internațional al Națiunilor Unite”. De la statutul de „Forță de Menținere a Păcii” slabă și fără putere decizională, o vom aduce la stadiul de „Forță de Intervenție” în care se vor contopi și omogeniza toate armatele Națiunilor Unite. Prin acestă manevra vom efectua fără luptă dezarmarea tuturor acestor state, astfel încât pe viitor nicio țară din lume nu va fi suficient de puternică pentru a contesta autoritatea „Puterii Mondiale”.

12. Ultimele etape ale planurilor noastre au în vedere inclusiv folosirea la scară mondială a „Armelor Electromagnetice”. Cu ajutorul acesteia vom putea provoca cutremure de pământ în cele mai importante regiuni industriale din națiunile-state. Vom putea produce inclusiv „Schimbări Climatice” care vor distruge recoltele, falimenta producătorii agricoli și vor denatura în ultimă instanță alimentele. Toate acestea vor duce la ruinarea agriculturii statelor care nu ne accepta. Viitorul „Controlului Demografic” este în mâinile noastre din simplul motiv că avem control absolut asupra producției alimentare la scară mondială, precum și asupra principalelor circuite alimentare de pe Pământ. Din nou știința Electromagneticii ne va ajuta pentru destabilizarea climei în statele cele mai productive pe plan agricol. Toți vor cumpăra când vrem noi, ce vrem noi și cu prețul impus de noi. Poluarea mediului va fi tot mai accelerată deoarece populația înfometată se va crede îndreptățită să-l exploateze fără nicio restricție. Masa de oameni de pe Terra va fi încă mai ușor de manipulat și condus.

Adevăr sau ficțiune apocaliptică de tarabă?

Până în acest moment, derularea celor mai importante protocoale prezintă o situație de coșmar cu rezonanțe apocaliptice pentru viitorul omenirii. Aici apar însă o serie de contra argumente, unele dintre acestea fiind destul de solide. Serge Monaste a fost atacat de foarte mulți confrați de breaslă care au pus sub semnul întrebării veridicitatea Protocoalelor expuse de acesta. O altă critică vine din partea jurnaliștilor care afirmă că Monaste era o persoană introvertită, fatalistă și care avea ca singură preocupare denunțarea „comunismului, masoneriei, forțelor oculte, guvernului din umbră și a bancherilor internaționali”. Mai mult decât atât, autori precum Pierre Andre Taguieff și Emille Poulat declară că Protocoalele de la Toronto nu sunt altceva decât o copie a Controversatelor Protocoale ale Înțelepților Sionului, un alt fals celebru apărut în 1905. Protocoalele în varianta din Toronto nu ar fi decât un scenariu modificat pe ici pe colo și modernizat de către Serge Monaste în persoană, cu unicul scop de a atrage publicitate asupra sa și a-și vinde astfel cât mai multe exemplare din cartea sa omonimă. Alți specialiști în teoriile conspirative afirmă că au găsit asemănări frapante între modalitatea expunerii narative a Protocoalelor Înțelepților Sionului și documentele despre care Monaste pretindea că sunt însuși planul de acțiune al Guvernului Mondial. În prezent, opiniile amatorilor de conspirații cu privire al autenticitatea „dezvăluirilor” lui Monaste, sunt extrem de variate și controversate.

Preluare: descopera.ro

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.