România, ridică-te!

0

În 2013, la începutul lunii martie, naționaliștii de la Noua Dreaptă anunțatu organizarea, pe 16 martie 2013, în Timișoara, a unui marş de protest împotriva întregii clase politice „trădătoare” şi a „ocupanţilor UE şi FMI”. Demonstranţii se vor întâlni în faţa intrării în Parcul Copiilor «Ion Creangă», din apropierea Consiliului Judeţean Timiş şi a Consulatului Republicii Moldova din Timişoara.

„Vă aşteptăm pe toţi la Timişoara pentru a ne afirma revolta împotriva politicienilor trădători, împotriva Fondului Monetar Internațional şi Uniunii Europene!“ – aceasta este chemarea celor de la Noua Dreaptă Timişoara, alături de

„România, ridică-te!”

O acţiune similară a fost organizată de aceeaşi formaţiune politică şi în 2012, tot în Timişoara, în ziua de 28 aprilie 2012, naţionaliştii fluturând drapele tricolore şi steaguri verzi cu crucea celtică, scandând mai multe lozinci patriotice precum „Afară din ţară cu Banca Mondială”, „Jos Guvernul FMI”, „România românilor”, „Francmasoneria distruge România”, „Nu vrem să fim o naţie de sclavi”, „PDL – USL: toţi provin din PCR” sau „Roşia Montană – Comoară naţională”. Ei au afişat mesaje precum „România nu e de vânzare”, „Ne vrem ţara înapoi”, „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”, „Pentru o Românie Mare, demnă şi puternică” sau „Jos partidul unic al corupţilor: PSD-PDL-PNL-UDMR-UNPR. Unica opoziţie – singura alternativă – Noua Dreaptă”.

Cu aceeaşi ocazie Noua Dreaptă Timişoara a lansat un manifest cu următorul conţinut:

„De câteva decenii bune, mai precis de la terminarea celui de-Al Doilea Război Mondial, atât ţara noastră, cât şi întregul continent pe care trăim, se confruntă cu o puternică criză identitară, socială şi politică. Popoarele care au rămas, multe fără voia lor, în cele două tabere despărţite de Cortina de Fier, s-au văzut exploatate fie de egalitarismul comunist dus la absurd, fie de elitismul economic de tip capitalist, ambele cu consecinţe extrem de grave asupra identităţii, integrităţii şi siguranţei politico-economice a oamenilor de rând. Oligarhiile financiare transnaţionale au reuşit să subordoneze, cu ajutorul băncilor şi a organismelor internaţionale, reprezentanţii clasei politice din toate ţările, reuşind să manipuleze prin fraudă, corupţie şi intervenţionism la nivel înalt liderii tuturor formaţiunilor obediente noului sistem. De fapt, între partidele politice actuale nu mai există aproape nicio diferenţă de natură doctrinară sau ideologică, totul rezumându-se la pregătirea terenului pentru grupurile de interes care le finanţează activitatea, evident, în detrimentul majorităţii oamenilor – a muncitorilor, ţăranilor, intelectualilor, funcţionarilor, micilor întreprinzători.
Comunismul şi capitalismul au reuşit să producă într-un timp record mutaţii etnice şi social-economice incalculabile în Europa ultimilor 70 de ani, transformând-o sub masca democraţiei într-un poligon de experimente politice extrem de periculoase. Consecinţele activităţii unor oameni lipsiţi de orice viziune şi conştiinţă sunt deja vizibile, iar rezultatele vor fi catastrofale în viitorul apropiat, atât în planul relaţiilor interumane, cât şi în planul socio-economic. Între oamenii de rând şi clasa politică s-a creat un imens hiat de încredere şi comunicare, nimeni nemaisimţindu-se reprezentat de cineva de pe actualul eşichier politic.
Din păcate, cultura politică şi conştiinţa civică sunt noţiuni aproape necunoscute pentru majoritatea populaţiei, aşa că misiunea tineretului conştient identitar este de a începe o reconquistă europeană împotriva terorismului economic, împotriva birocraţiei împovărătoare şi împotriva clasei politice complet înstrăinate şi decuplate de realitate.
Noi trebuie să pornim o cruciadă împotriva establishmentului politic existent care ne-a adus în pragului colapsului economic, social şi naţional. Justiţia socială şi libertatea naţională au devenit nişte expresii dezgolite de sens, fiind folosite de oameni lipsiţi de orice brumă de conştiinţă şi patriotism.
Suntem umiliţi, la propriu, la noi acasă. Vina aparţine politicienilor subordonaţi marii finanţe internaţionale, dar şi nouă, care tăcem şi răbdăm, în loc să ne informăm, să ne organizăm şi să acţionăm în spiritul dreptăţii, onoarei şi a libertăţii care ne caracterizează ca oameni. Un muncitor din România nu câştigă într-o lună banii pe care îi dă un copil de bani gata pentru mâncarea câinelui său, iar un medic sau un profesor trebuie să stea umili în faţa tutoror analfabeţilor parveniţi.
Noi nu dorim să ne înconjurăm de pomanagii politici şi de cerşetorime nedemnă, aşa cum fac partidele de sistem însetate de voturi care îşi uită toate promisiunile după alegeri, ci dorim să creăm o structură organică, un filon patriotic autentic, nedezgolit de sens şi neotrăvit cu şovinisme ieftine, de bravadă. Dorim să pornim o revoluţie adevărată, de jos în sus, la baza căreia să stea cei mai merituoşi oameni ai acestei ţări, conştienţi de misiunea şi sacrificiul pe care trebuie să le facă. Nimeni nu ne va da drepturi dacă nu vom lupta pentru ele.
Împărţelile în stânga şi dreapta sunt de mult perimate şi nu le mai respectă nimeni. Prin ce se caracterizează la ora actuală politica de dreapta? Prin apărarea cu ajutorul intervenţionismului politic a unor grupuri oligarhice şi financiare care sponsorizează campaniile politice, acţionând exlusiv pentru protejarea intereselor marilor corporații internaţionale şi ale mafiei economice!
Prin ce se caracterizează stânga militantă? Prin promovarea agresivă a exhibiţionismului aşa-zisei culturi gay, prin luptele de stradă cu poliţia şi prin promovarea cretinoidă a unui egalitarism fără niciun corespondent în realitate! Sindicatele sunt, de asemenea, conduse de oameni care fac orice altceva decât să protejeze drepturilor muncitorilor, aşa că sensul existenţei lor poate fi pus serios sub semnul întrebării.
Noi dorim să identificăm şi să promovăm exclusiv prin metode meritocratice o nouă elită naţională, nemânjită şi cutezătoare, care să preia destinele poporului român în mâinile sale, dar să protejăm cu energie şi determinare interesele tuturor păturilor sociale, în special a celor mai defavorizate în momentul de faţă: ale muncitorilor, ţăranilor, intelectualilor şi micilor întreprinzători.
Dar după cum se spune – vorba multă, sărăcia omului. Dorim ca oratoria noastră să fie oratoria faptei, pentru că ţara aceasta piere nu din lipsă de programe politice, ci din lipsă de oameni de calitate. De aceea, facem un apel la toţi oamenii cinstiţi şi patrioţi din România să ni se alăture în lupta noastră împotriva clasei politice, împotriva unui sistem perimat şi corupt şi pentru emanciparea de sub ocupaţia economică a marii finanţe, alături de ceilalţi camarazi europeni care se confruntă cu probleme similare în ţările lor! Uniţi sub tricolor, uniţi pentru dreptate socială şi libertate naţională, uniţi pentru o Europă a naţiunilor libere!

Biroul de Presă al Noii Drepte Timişoara”

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.