„UDMR urmărește destructurarea României”

0

Primului ministru al Guvernului României, Preşedintelui Partidului Conservator, Preşedintelui Partidului Social Democrat, Preşedintelui Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Preşedintelui Partidului Naţional Liberal,

În virtutea Constituţiei României privind dreptul la opinie, dorim să atragem atenţia, atât Primului ministru al Guvernului României, cât şi preşedintelui Partidului Naţional Liberal: oamenii au votat U.S.L.-ul cu majoritatea zdrobitoare de 70%, un vot decisiv împotriva regimului Băsescu, dar şi împotriva celor care au susţinut cu înverşunare acest regim dictatorial, antiromânesc. Este vorba de Partidul Democrat Liberal, dar şi de UDMR, care, chiar dacă legal, nu este partid, se comportă ca atare.

Nu putem uita că UDMR-ul a fost la guvernare mai mult de 20 de ani.Cu ce a contribuit această grupare ilegală, (ca partid politic), la dezvoltarea economică şi socială a României?

Nu a interesat-o decât obţinerea de privilegii, nu atât pentru maghiarii din România, cât pentru ei personal. Uitaţi-vă ce averi formidabile au dobândit conducătorii udemerişti chiar în detrimentul propriilor concetăţeni!

Folosind lozinci iredentiste, antiromâneşti, ameninţând pe maghiarii corecţi şi cinstiţi, şi-au clădit propriile fiefuri în care taie şi spânzură fără nicio frică. Ba, mai mult, şi-au vândut voturile celor care au dat mai mult.

Sprijiniţi puternic, chiar şi financiar, de un stat care numai prieten nu ne este, dar şi de unii trădători politicieni români, UDMR-ul doreşte să ajungă, din nou, la putere, aşa cum a fost o perioadă foarte mare de timp.

Domnule Prim ministru, domnilor preşedinţi ai partidelor din arcul guvernamental, argumentele dumneavoastră că numai aşa asiguraţi stabilitatea politică în România sunt false.

Dacă susţineţi că doriţi stabilitate politică, vă adresăm următoarele întrebări la care aşteptăm răspuns:

– de ce nu aţi respectat acordul încheiat în cadrul USL, acord pentru care majoritatea covârşitoare a românilor şi-a dat acceptul?

– de ce nu aţi acceptat solicitările PNL care, în niciun caz, nu erau adresate împotriva intereselor naţionale?

– de ce acceptaţi condiţiile înjositoare pentru noi, ca români, impuse de o grupare care nu are niciun drept legal de a participa la guvernarea ţării, întrucât este o grupare constituită pe criterii entice, nu pe criterii politice, condiţii impuse de pe o poziţie de forţă şi de lipsă de respect faţă de noi ca români?

– de ce doriţi cu ardoare aducerea la guvernare a UDMR-lui atâta timp cât această grupare etnică nu a venit cu nicio propunere de dezvoltare economică a ţării, ci numai cu pretenţii pentru satisfacerea intereselor proprii, care, în fond, urmăresc o separare de România?

– cum ar reacţiona guvernul american dacă românii din America ar solicita, prin analogie, toate condiţiile puse de UDMR, pentru românii care trăiesc în America?

– de ce în toate ţările Europei condiţia esenţială pentru a trăi şi munci acolo este de a vorbi limba ţării respective, noi nu suntem în Europa, pentru noi nu sunt valabile aceste reglementări?

Prin demersurile dumneavoastră veţi stârni un val de nemulţumiri, nu numai ale românilor din Transilvania, ci şi ale tuturor românilor. Chiar doriţi cu ardoare sau inconştienţă, amplificarea unui focar care ar putea duce la o situaţie explozivă ce ar putea scăpa de sub control şi care ar putea pune în pericol integritatea ţării?

Susţinerea în Parlamentul României a unor legi care vor crea discriminări între cetăţenii acestei ţări – Legea Statutului minorităţilor naţionale, Legea educaţiei şi învăţământului, ş.a.,- va determina un vot negativ adresat întregii clase politice, atât la alegerile europarlamentare, cât şi la cele prezidenţiale dar, mai ales, la alegerile care ar urma în 2016, sau în alegeri anticipate. Atragem atenţia că gruparea iredentistă din UDMR urmăreşte destructurarea României şi crearea Ungariei Mari, aşa cum au declarat în nenumărate rânduri reprezentanţii lor.

Domnule prim ministru, vă avertizăm că demersul dumneavoastră de a forma guvernul cu UDMR-ul va crea condiţiile pentru destrămarea ţării, şi veţi fi răspunzător în faţa poporului român pentru fapte de trădare naţională. O majoritate parlamentară se construieşte prin susţinerea alegătorilor, nu prin alianţe contra intereselor naţionale, aşa cum a procedat Băsescu şi vedem acum că procedaţi şi dumneavoastră!

Un grup de ofiţeri în rezervă din garnizoana Bistriţa în numele cărora semnează:

Col.(rz) Ciama Lucian
Col.(rz) Ciobotaru Ştefan
Col.(rz) Măgeruşan Vasile
Col.(rz) Suciu Nicolae
Col.(rz) Pop Nicolae
Col.(rz) Filip Dorin
Col.(rz) MarieŞan Mircea
Col.(rz) Cotu Vasile
Col.(rz) Cordovan Ioan
 Col.(rz ) Taloş Maftei

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.