Dan Puric a intrat în ”show-biz”

0

Dan PuricPrintr-o jenantă ironie, unul dintre principalii promotori ai tuturor porcăriilor numite generic ”show-biz”, cotidianul «Libertatea», scrie despre constatările actorului Dan Puric, care a vorbit despre industria spectacolului grotesc în termeni deloc generoși.

”Ziariștii” de la acest cotidian de succes au scris despre faptul că actorul „a dat de pământ cu showbiz-ul românesc”, integrând astfel, practic, afirmațiile lui Puric tocmai în acest ”showbiz” pe care îl detestă. Spectacolul de afaceri sau afacerile pe bază de spectacol, cum s-ar putea traduce, va merge nestingherit mai departe, cu ajutorul nețărmirit al acelorași așa-ziși ”ziariști”.

Ca orice molimă stimulată de mizerie și degradare, ca orice putregai, ”showbizul” acaparează și devorează tot ce întâlnește sănătos în calea sa. Asta s-a întâmplat cu mesajul lui Dan Puric.

„Perioada interbelică era foarte frumoasă, numai că erau alte femei.Astăzi, ies la suprafaţă fete fără lume interioară, fără biografie, le vezi din privire că n-au nimica şi se cultivă stupiditatea, aroganţa, parvenitismul şi un soi de degradare… Cred că este şi un soi de program de degradare în showbiz-ul românesc, ca să arate în ce hal suntem” – Dan Puric.
„La noi nu apare mama, nu apare femeia cinstită, nu apare femeia cu lumea ei”.

Și ”fenomenul”, promovat larg de toți căutătorii de trufandale, printre care și ”ziariștii” de la «Libertatea», a intrat în atenția actorului:

„Nu e ea de vină, săraca. Sunt (Bianca şi Victor Slav) doi tineri care s-au căsătorit şi au nişte probleme. E cuplu, ce te bagi cu televiziunea în viaţa lor?! Iar ei, am văzut ultima oară, au încercat să se apere. Nu au voie, nu e ştire naţională aşa ceva. În ţara asta se fură… dacă ei vor, înseamnă că i-a atins degradarea. Nu trebuie să mai discutăm despre acest lucru, pentru că îl dezvoltăm şi săracii îi încurajăm. Trebuie să îi compătimim.Ei nu mai au viaţă interioară”.

… După care cotidianul „de largă respirație culturală” găzduiește articole precum „Loredana Chivu, prea PERVERSĂ chiar şi pentru filme PORNO: Mamăăă, eşti nenorocire”

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.