Există locuri în care factorii de decizie din politică, afaceri, educație și sănătate se întâlnesc departe de ochii „profanilor”, stabilesc alianțe de culise și dau verdicte care sunt în defavoarea a milioane de oameni. Rotary este una din grupările reprezentative pentru aceste cluburi elitiste, care funcționează după reguli și principii identice cu cele ale francmasoneriei.
Clubul Rotary a fost fondat de un mason
Rotary a fost fondat în 1905, la Chicago, de avocatul francmason Paul P. Harris. La prima întâlnire au participat doar patru persoane: Harris, inginerul minier Gustave Loehr (despre care se știe cu certitudine că era și el francmason), negustorul de cărbuni Silvester Schiele și croitorul Hiram Shorey. Loehr și Shorey s-au retras la scurtă vreme de la aceste întâlniri, astfel că Rotary, la acea vreme nici măcar nu se putea numi club, fiind alcătuit din doar două persoane.
Acest început dezastruos contrastează izbitor cu rapida răspândire pe care Rotary o cunoaște de la un moment dat încolo și care se datorează, fără îndoială, intervenției din umbră a francmasoneriei. Cum altfel ar fi fost posibil ca, în scurt timp, ceea ce începuse ca o întâlnire între doi anonimi să aibă deja anvergură națională? În 1910 Asociația Națională a Cluburilor Rotary își deschide prima filială în afara granițelor SUA, în Canada, iar în următorul an ajunge și în Europa, la Dublin.
Cucerirea lumii continuă, astfel că în 1922 este prezent pe șase continente, are 20.000 de membrii și își schimbă numele în Rotary International. În prezent numără la nivel mondial 1,2 milioane de membri, printre ei găsindu-se numai persoane influente, cum ar fi președinți sau directori de mari companii și politicieni.
Legendele Rotary spun că numele grupării vine de la obiceiul membrilor de a-și ține întâlnirile săptămânale prin rotație, acasă sau la biroul unuia dintre ei. Cu timpul, întâlnirile au început să se țină în hoteluri. Acest lucru face ca astăzi, în holurile celor mai mari lanțuri hoteliere din lume, cum ar fi Marriott, Hilton sau Crowne Plaza să fie plasate, chiar la recepție, anunțuri privind ziua și ora când se ține întâlnirea Rotary. De altfel, proprietarii și managerii acestor hoteluri fac parte din club, iar impunerea pe piață a respectivelor hoteluri se datorează în mare parte afilierii acestora la Rotary.
Cercul închis al „elitei” masonice
Rotarienii au ritualuri și reguli interne asemănătoare cu masoneria. Sunt o organizație la fel de închisă și de secretoasă ca și aceasta. La intrare se face o selecție atentă: sunt invitați să facă parte din club fie cei care ajung să fie indispensabili proiectelor rotariene, fie tinerii care provin din familii de rotarieni și sunt apoi propulsați în poziții cheie în lumea afacerilor și politicii. Ca și în masonerie, este nevoie deci de o invitație din partea cuiva din interior. În Rotary lucrurile sunt încă și mai stricte, fiind nevoie obligatoriu nu de unul, ci de doi garanți interni, numiți „nași”.
Pe lângă aceste similitudini există și alte aspecte care demonstrează că Rotary și masoneria sunt doar două fațete ale aceleași puteri globale. Până în 1933 cluburile Rotary nu acceptau în rândurile lor decât masoni. Ulterior s-a renunțat la această regulă, însă și astăzi mulți din membrii Rotary semnează condica și în lojile masonice.
O organizație „satanică” cu aceleași concepte ca și masoneria
În aceste condiții, afirmația făcută în revista de afaceri «Bussiness Magazin» de Dragoș Nițulescu, care conducea Rotary România în 2006 este doar o poveste bună de adormit copiii: „Nu avem nicio legătură cu masoneria. Dovada cea mai bună este că printre membrii noștri se află și reprezentanți ai clerului. Or, se știe că preoții și masonii nu stau în același loc“.
Acele vremuri sunt de mult apuse. Este adevărat că în 1928 mai mulți episcopi spanioli au declarat că Rotary „nu este altceva decât o organizație satanică cu același fond și concepte ca și masoneria. Conform documentelor pe care le deținem, Rotary este o organizație suspectă și trebuie să fie considerată la fel de groaznică și de perversă ca și masoneria”. Dar la fel de adevărat este și faptul că, de atunci, tot mai multe fețe bisericești au ajuns să dețină funcții importante în Biserică tocmai datorită apartenenței lor la masonerie. Am asistat chiar în România la alegerea unui patriarh mason cu sprijinul unor masoni notorii, care făceau parte din Colegiul bisericesc (Sorin Frunză Verde și Constantin Bălăceanu Stolnici sunt doar două exemple în acest sens).
Un istoric rotarian confirmă strânsele legături ale clubului Rotary cu masoneria
Legăturile strânse dintre masonerie și Rotary sunt și mai evidente dacă analizăm situația din Marea Lojă a Angliei (United Grand Lodge of England – UGLE), numită de masoni și loja mamă a lumii, întrucât este organizația reprezentativă la nivel mondial. La nivelul UGLE există mai multe loji Rotary.
Poate cea mai cunoscută și mai veche a fost constituită în 1920. Aceasta are ca simbol cercul Rotary care înconjoară un compas și litera G, simbolul francmasoneriei. Într-o scrisoare, unul din fondatori, Charles Dewey precizează că toți cei înscriși în Rotarian Lodge no. 4195 făceau parte din London Rotary Club care, la acea vreme, avea 300 de membri.
Astăzi loja își ține întâlnirile chiar în Freemasons Hall din Londra, sediul Marii Loji a Angliei (UGLE). În cadrul acesteia mai există încă șapte loje Rotary. Două dintre ele au fost constituite la începutul secolului XX: Nottingham Rotary Lodge No.3941 și North Notts Rotary Lodge No. 8998. Lor li se adaugă altele cinci, apărute în ultimii douăzeci de ani: Rotary Lodge of Suffolk No. 9306, East Lancashire Rotary Lodge No. 9359, Rotary Lodge of Norfolk No. 9367, Rotarian Lodge of Hong Kong No. 9378 și Rotary Lodge of Hampshire No. 9389.
Istoricul Wolfgang Ziegler, care este totodată și membru Rotary, demonstrează că există strânse legături între Rotary și francmasonerie. „Legăturile dintre Rotary și masonerie sunt vechi și nu trebuie privite cu suspiciune, susține el. În unele țări est europene noile cluburi Rotary sunt chiar domeniul exclusiv al francmasonilor. În orice caz, existența medaliilor pe care apare roata Rotary alături de simboluri masonice arată că legăturile sunt încă puternice și astăzi”.
Programul Rotary Polio Plus, o amenințare la adresa generațiilor viitoare
După ce mii de copii au fost vaccinați împotriva hepatitei B pe banii clubului masonic Rotary, România a ajuns să fie țara cu cel mai mare număr de copii bolnavi de SIDA. În 1997, jumătate din copiii bolnavi de SIDA din întreaga lume erau din România. Acesta este doar unul dintre efectele acțiunilor ”umanitare” ale Rotary. Programul Polio Plus este un alt exemplu cutremurător.
În 1985, Rotary anunța întregii lumi că va eradica virusul poliomielitei până în anul 2000. După ce clubul a cheltuit, conform propriilor declarații, peste o jumătate de miliard de dolari și a injectat peste 2 miliarde de copii, virusul poliomielitei continuă să existe. În urma specialiștilor Rotary au rămas zeci de mii de morți sau de infirmi care s-au îmbolnăvit de poliomielita, leucemie sau cancer după ce li s-a administrat vaccinul.
Numărul impresionant de victime i-a obligat pe cei de la «Alianța pentru vaccinuri» să admită existența unor riscuri ale vaccinului antipolio. Cu toate acestea, oficialitățile nu fac nimic pentru a stopa această campanie ucigașă. De ce? Pentru că membrii Rotary, care în viața ”profană” ocupă poziții importante în instituțiile medicale naționale sau internaționale și chiar în guvernele unor țări în care se organizează astfel de campanii, nu vor lua niciodată o decizie neconformă cu politica clubului.
Așa că genocidul continuă. Într-un discurs ținut la Convenția Internațională a Rotary din 2006 de la Copenhaga, Bruce Cohick susține că trebuie întețite eforturile de vaccinare în Nigeria, Afghanistan, Pakistan și India și promite în numele Rotary că virusul va fi eliminat fără îndoială cel mai târziu până în 2008. O nouă gogoașă.
Vaccinul antipolio, o armă importantă în demersul masoneriei de a reduce populația globului
Vaccinul polio a fost descoperit în 1953 de dr. Albert Sabin și de atunci poartă acest nume. În 1960 s-a descoperit că este făcut din celule prelevate din rinichii de maimuță care conțin virusul SV40. Experimentele de laborator realizate de mai mulți cercetători, printre care Bernice Eddy, au arătat că acest virus este strâns legat de apariția leucemiei și a cancerului. Mai mult chiar, SV40 odată pătruns în organism se transmite pe cale genetică de la părinți la copii. Până în 1996, zeci de cercetări au demonstrat legătura dintre prezența virusului SV40 și cancerul osos și cerebral, boli a căror incidență a crescut în mod inexplicabil (dacă nu luăm în considerare campaniile de vaccinare de genul Polio Plus) cu 30% în ultimii 20 de ani.
În loc să fie stopat progamul Polio Plus, care răspândea acest virus, au fost stopați, discreditați, marginalizați și persecutați exact cei care i-au demonstrat periculozitatea. Întrebat de ce s-a procedat așa, dr. Sabin a dat un răspuns demn de doctorul nazist Mengele: „Nu cred că este cazul să panicăm publicul. Până la urmă, ce mare lucru, copiii voștri sunt injectați cu un virus al cancerului, atâta tot!”
Dr. Raymond Obomsawin, analist la Agenția canadiană pentru dezvoltare internațională (CIDA) a realizat un studiu asupra proiectelor de imunizare întreprinse de Unicef împreună cu Rotary în Thailanda, la începutul anilor ’90. Raportul său arată ca așa cum pojarul nu a dispărut din Europa în anii ’40-’50 datorită vaccinurilor, nici poliomielita nu va dispare în urma acestor campanii de imunizare.
Tot el arăta că poliomielita este departe de a fi cea mai frecventă și mai gravă problemă de sănătate cu care se pot confrunta copiii. Poziția oficială a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) este că riscul cel mai mare de a se îmbolnăvi de poliomielită îl întâmpină copiii malnutriți și de aceea ei trebuie imunizați în primul rând. Ori toate cercetările au demonstrat că vaccinul nu trebuie administrat în caz de malnutriție, pentru că pune în pericol viața copilului. Dr. Archie Kalokerinos arată: „Nu poți să imunizezi copiii bolnavi sau malnutriți și să zici că ai rezolvat problema. Vei omorî mai mulți decât ar fi murit în mod natural din cauza virusului”.
Însă pentru rotarieni vaccinurile sunt mai „profitabile”, din punct de vedere al costurilor, decât hrănirea și crearea de condiții de viață prielnice pentru acești copii. În fond, companiile pe care le conduc majoritatea dintre ei sunt chiar cele care contribuie la sărăcirea țărilor în care trăiesc acești copii.
Autor: Mihaela Gheorghiu