De la PSD, cu dragoste!

0

Cabinet europarlamentar PSDÎn prima zi de campanie electorală pentru președenția României, pe 3 octombrie 2014, pesediștii vasluieni “punctează” cu deschiderea unui cabinet europarlamentar la Vaslui. La deschiderea biroului lui Victor Negrescu, cei prezenți și-au declarat “dragostea” între ei, dar și pentru vasluieni, bineînțeles.

La Vaslui festivalul ipocriziilor de partid a început chiar în prima zi de campanie, debutul aparținând unor maieștrii ai manipulărilor populare, adică ordinare, PSD-ul președintelui de organizație și de consiliu județean Dumitru Buzatu lucrând “la sentiment” cu o inaugurare “europeană”, nimic altceva!

Pe 3 octombrie, prima zi de campanie electorală pentru președenția României, pesediștii vasluiani l-au întâmpinat cu aplauze și “dragoste” pe “bunul prieten”, “amicul” Victor Negrescu, ”de la Alba Iulia”, de mai bine de două luni europarlamentar. Acesta a “punctat decisiv”, în prima zi de campanie electorală, deschizându-și cabinet europarlamentar la Vaslui, în sediul partidului. La rândul său, a făcut-o cu “dragoste”, cum altfel?!, și “prietenie”, față de familia Buzatu, senatorul PSD Gabriela Crețu și Tudor Buzatu, soția și fiul președintelui PSD Vaslui. O chestie în familie, restrânsă și lărgită, cu aplaudaci, bucuriști, oameni din teritoriu veritabili chemați în ședință pentru a sărbători evenimentul “cum se cuvine”.

„Nu e de aici, și nici de pe aproape, dar a binevoit să facă cabinet europarlamentar la Vaslui”, a spus Tudor Buzatu, președintele Organizației de Tineret a PSD Vaslui, care a ținut, de altfel, să-și exprime și puternicele emoții de care era animat.

„Am fost în campania electorală la Vaslui, unde aveți o organizație foarte puternică, foarte aproape de cetățeni. Acest lucru m-a împins să doresc să fiu și mai aproape”, a spus Victor Negrescu, care s-a recomandat drept cel mai tânăr europarlamentar din istoria europeană a României, membru al comisiei pentru bugete și al celei juridice din Parlamentul European.

„Am încredere în Victor. Își merită locul”, a spus Gabriela Crețu …cu dragoste.

Mai puțin drăgăstoși au fost deputatul din colegiul Bârlad Adrian Solomon și Adrian Tighici, președintele Organizației Municipale a PSD Vaslui, care s-au limitat la a-i ura bun venit și succes lui Negrescu.

Cu toții însă, au remarcat o “coincidență întâmplătoare”, dar nu s-au mirat prea mult: inedita inițiativă pesedistă de a avea un cabinet europarlamentar la Vaslui a prins contur chiar în prima zi de campanie electorală pentru președenția României.

Niciunul dintre cei care au luat cuvântul în fața “frumoasei adunări” de pesediști vasluieni, dar niciunul!, nu a precizat pentru omul de rând (căruia cabinetul de europarlamentar i se adresează, fără îndoială!), ce-i acela un cabinet europarlamentar, la ce ne folosește și ce ne dă el nouă. Și nici vreun membru de partid dintre cei prezenți, care au invitați să ia cuvântul și să pună întrebări, nu a avut vreo curiozitate în acest sens. De parcă ar fi fost de la sine înțeles …Și este! Cabinetul de europarlamentar de la PSD nu va fi bun la nimic pentru vasluieni, dar bun pentru partid și câteva cadre care vor trage ceva bănuți europeni de la Parlamentul cel European, sume numite „costuri”. Vasluienii au primit, în schimb, încă din ziua inaugurării, prima zi de campanie electorală, dragoste între pesediști, dar și pentru ei …Sau o fi bun pentru asta?

Cabinet europarlamentar Activitati campanie prezidentiale 2014

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.