Joe Biden atribuie liberalismul social comunității evreiești care controlează social-media

0

Joe Biden - steag IsraelDacă acuzi sau constați măcar că Hollywood-ul și mass-media occidentală este controlată de evreime, ești, în mod neaparat, antisemit. Dacă lauzi însă această stare de fapt pentru efecte sociale îmbucurătoare, din punctul tău de vedere, poți fi sau chiar ești …vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii.

Vrând să facă dovada în fața cercurilor care i-au asigurat ascensiunea politică, pe baza acelorași dovezi, vicepreședintele Joe Biden a adus elogii nemăsurate comunității evreiești din America. Acestea i-au contrariat pe unii, dar, în aceeași măsură, i-au încântat pe adepții teoriilor conspiraționiste anti-semite, care, așa cum le este obiceiul, se bucură întotdeauna când un singur lucru măcar vine să-i confirme.

În cadrul evenimentului anual de recunoaștere și celebrare a realizărilor evreilor americani organizat de Comitetul Național Democrat, după ce a subliniat reprezentarea disproporționată în Congres, cota impresionantă de premii Nobel și rolul jucat în mișcările pentru drepturi civile și drepturi ale femeilor, Biden a elogiat munca evreilor în numele căsătoriilor gay prin intermediul controlului media.
„Cred că ceea ce afectează mișcările sociale în America, ceea ce afectează orientările noastre în America ține atât de cultură, cât și de artă, în aceeași măsură” – Joe Biden.

„Sunt convins că 85 la sută din acele schimbări, indiferent că vorbim de Hollywood sau social-media sunt datorate liderilor evrei din industrie”.

Biden a citat, de asemenea, una din explicațiile sale preferate pentru succesul căsătoriilor gay: „nu am făcut noi ceva din punct de vedere legislativ. Au contat social-media și serialul. Literalmente. Aceste lucruri au schimbat orientările oamenilor. De aceea am fost atât de sigur că marea majoritate a oamenilor va accepta și va accepta rapid”.

În evoluția lucrurilor, a explicat Biden, „influența (comunității evreiești) este imensă. Influența este imensă”.

De comentariile vicepreședintelui au profitat anumite grupuri și site-uri anti-semite, cu toate că, așa cum se exprima însuși Biden, comunitatea evreiască „influențează” media.

„Aș putea să adaug că această influență este numai spre bine” – Joe Biden.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.