Primii la încălcarea legii

0

Polițiștii de la Rutieră dau lecții în centrul municipiului Vaslui despre cum poate fi încălcată cel mai ușor legislația rutieră.

Politia Rutiera pe trotuar Vaslui1În Vaslui primii la încălcarea legislației rutiere nu pot fi alții sau altele decât organele Poliției Rutiere. Asta pentru a da un bun și concludent exemplu cetățenilor, și anume pentru a exemplifica cât mai concludent cum se face. Mașina Poliției Rutiere din imagine a fost surprinsă în poziția în care o vedeți pe 14 octombrie 2014, ziua în amiaza mare, în în niciun alt loc decât trotuarul din fața sediului Inspectoratului de Poliție a Județului, adică, în cele mai frumoase cuvinte, citadela respectării legilor în județului Vaslui, locul din care emană aplicarea legilor și a normelor care reglementează viața în comun în cadrul comunității. Cetățenii care au trecut prin zona Parcului Secu, cum este cunoscut, au fost mai mult decât deranjați de prezența mașinii organelor parcată pe trotuar, polițiștii încălcând, la grămadă, vreo câteva legi care trebuie să le fie foarte bine cunoscute.

De exemplu, articolul 179 din Regulamentul de aplicare a noului cod rutier (Ordonanța de urgență nr. 195/200 privind circulația pe drumurile publice) spune că „Parcarea vehiculelor este permisă numai în locurile special destinate acestui scop, semnalizate prin indicatoare sau marcaje. În aceste locuri vehiculele vor trebui așezate unul lângă altul, conducătorii lor având obligația să respecte și celelalte reguli stabilite pentru staționare”. Și unde mai pui că alături de mașina din imagine există o parcare mare și lată destinată exclusiv autovehicolelor Ministerului de Interne.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.