Amintiri din copulărie

0

Amintiri din copilarieNici copilăria nu mai este ce a fost, și nici sexul. În zilele noastre de astăzi, cum învață să meargă și duc mâna la organele …vitale, copchii ăștia le și găsesc cealaltă întrebuințare decât cea pe care noi le-o dăm și acu’ cel mai des. Mie unu’ îmi este și rușine de cât de copchil neprecoce am mai fost… Păi, eu la 12 ani mă jucam cu puța în țărână, și ăștia de acu’ ce chestii mai fac cu ele…

Prin țara noastră sexuală, medicii fac niște descoperiri ale evoluției sexualității de „se sparie gândul”, ca să folosim expresia demodatului ăla de Creangă. Copii de 12, 13 sau 14 ani care fac copii …la rândul lor, și rândul ăsta al lor e tot mai lung de începe să devină o regulă. Asta nu e vina lor, bineînțeles, ci a părinților și a sexualității comerciale și deșănțate care se poartă pe toate drumurile. Copilăria nu mai este ce a fost și nici amintirile din copilărie nu vor mai fi la fel. Prin urmare, nu vor mai putea suna în niciun caz ca ale lui Creangă, dar nici ca ale generației noastre întârziate.

Amintiri din copulărie

Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la locul nașterii mele, la casa părintească din Sexulești, la stâlpul hornului unde se legăna mama cu o șfoară cu bici la capăt, de le crăpau pantalonii și ochii vecinilor holbându-se la ea, la prichiciul vetrei cel humuit, de care mă țineam când începusem a ejacula precoce și a merge copăcel, la cuptorul pe care mă ascundeam cu vecina, când ne jucam noi jocuri erotice, băieții și fetele, de-a mijoarca, și la alte jocuri și jucării pline de sexualitatea și

farmecul copilăresc, parcă-mi saltă și acum ceva în pantaloni de bucurie! Și, Doamne, frumos era pe atunci, căci și vecinii și vecinele îmi erau potenți și casa ne era corespunzător amenajată pentru a turna filme porno, și copiii și copilele megieșilor erau de-a pururi în relații intime cu noi, și toate îmi mergeau după plac, fără leac de inhibare, de parcă era toată lumea din industria sexului a mea! Și eu eram excitat și vesel ca vremea cea bună și sturlubatic și copilăros ca vântul în tulburarea sa senzuală.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.