Ghid de supraviețuire a suporterului în România

0

Înainte de meciul România – Irlanda de Nord, de pe 14 noiembrie 2014, Ambasada Marii Britanii de la Bucureşti a scris pe site-ul oficial următoarele sfaturi practice pentru supraviețuirea suporterului britanic, blând și vulnerabil:

„Atenţie la hoţii de buzunare din Bucureşti şi alte oraşe din România, mai ales în preajma bancomatelor, în mijloacele de transport în comun şi cel mai des, în aeroport”

„Grupuri organizate, cel mai des formate din copii, vă pot ataca. Cea mai cunoscută metodă este aceea a distragerii atenţiei, timp în care în general copiii vor încerca să vă fure ceasurile sau bijuteriile din buzunare, de la gât sau de la încheietură”

„Urinatul în public este sancţionat”

„Nu e recomandat să beţi apă de la robinet”
„Taxiurile galbene din Bucureşti trebuie să aibă lista tarifelor pe uşa maşinii, unde trebuie să fie scris şi numele companiei. Se întâmplă des ca vizitatorii străini să fie păcăliţi de taximetrişti”

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.