„Mândru că sunt român”

0

Primul votant din Noua Zeelanda Alegeri prezidentiale 16 noiembrie 2014„E 1-0! Mândru ca sunt român. De fapt sunt mândru ca sunt primul român din lumea asta care are șansa și privilegiul de a nu vota cu simbolul perfect al hoției, corupției, minciunii, aroganței, anormalului” – așa își începe postarea pe Facebook Dan Coroian Vlad, care a spus că este primul român care a votat, din Auckland, Noua Zeelandă, în turul 2 al alegerilor prezidențiale de pe 16 noiembrie 2014.
Mesajul românului emigrat din Cluj în Noua Zeelandă:

Stau în fața secției de votare și mă întreb de ce mă trece scrisul. E disperarea de a mă vedea furat, din nou, de speranța că țara mea o să meargă în direcția bună. E disperarea emigrantului care vrea să aibă șansa de a se întoarce (da, într-un loc cu mari probleme, dar care se află pe drumul bun). Nu vreau să îmi pierd limba, „I Love You” dă bine numai în filme. Nu vreau să o mai văd pe mama plângând atunci când plec. Nu mai vreau atacurile de panică în dimineața plecării. Nu mai vreau să mă simt un ticălos care alege bunăstarea și casa pe malul mării în favoarea prietenilor de o viață, Clujului, familiei… Nu „vreau o țară ca afară”. Vreau doar un pic de normalitate și certitudinea că nu ne îndreptăm din nou în direcția greșită. Bunăstarea va veni, probabil, prea târziu pentru noi, dar sunt dispus să renunț în favoarea unui trai decent.
Gata, hai că-s melodramatic. Nu fiți tâmpiți, mergeți la vot”.

Primul votant din Noua Zeelanda Alegeri prezidentiale 16 noiembrie 2014

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.