Românii seamănă cucută și vor să culeagă spice

0

HalloweenRotativa dovlecilor

După Halloweenul „decemvirilor” din ’89, sărbătoarea păgână s-a instalat confortabil şi în România şi iată că la împlinirea unui sfert de veac de la blestemul Crăciunului însângerat – constatăm că poporul român n-a primit niciun hrisov, nicio dovadă de credinţă a conducătorilor faţă de Neam. Venit-a şi cea de-a şaptea ediţie a rotativei dovlecilor, dar, parafrazând, „Nimic bun pe Frontul de Est!” Din garnitura pretendenţilor la tron – mă refer la principalii gladiatori – n-au lipsit vechile şi veşnicele figuri –  apretate şi cosmetizate, descrise cu talent şi nemurire de Nenea Iancu: Prefectul, Coana Joiţica, Cetăţeanul turmentat…, ei întrunind şi calităţile Caţavencului şi ale lui Farfuridi. Moş Trahanache zâmbeşte şi el cu strâmbătate din cotloanele politicii din care nu vrea să plece. Zadarnic mormăie printre buzele sovietizate: „Aveţi puţintică răbdare!” Mai e puţin şi vorbele lui Stalin se vor adeveri: „Nu contează cine votează! Contează cine numără voturile!”. Fiindcă a venit vorba, „Tătucu’ popoarelor” s-a cam demonetizat. Pe vremea lui treaba asta se făcea manual, nu se inventaseră nici instrumentele cu tastatură, nici soft-urile parşive. Era doar gârbaciul, N.K.V.D.-ul şi pistolul! Acum „e” mai multe servicii care duc grija României: A.I.A., C.I.A., N.S.A., Mossad, B.F.V., F.S.B., I.H., D.T.S., C.E.S.I.S.,  D.I.S…, le-am numit pe cele principale, başca ale noastre.

Saltul din lac în puţ. Iar ne-am făcut de râs!

Pe fondul „Halloweenului” electoral (Halloween.ro), pristandalele au stat la pândă, doar, doar s-o mai ivi un Cetăţean turmentat care să le arate vreo scrisoare pierdută. Mană cerească, în contextul alegerilor! Suntem obligaţi să-i dăm dreptate lui Talleyrand când spunea că „Există ceva mai îngrozitor decât Calomnia: Adevărul!”În contextul unui nou preşedinte, adevărul însemnând că România va sări din lac în puţ, că va scăpa de un pirat şi va înscăuna un alt şarlatan. Ştim cu toţii că unul dintre dovlecii Halloween.ro 2014 şi-a pregătit terenul din timp, beneficiind nu doar de fotoliul pe care-l ocupă, ci şi de „Covorul fermecat” care l-a dus până la Înalta Poartă de unde a cerut firman. N-a uitat nici de potenţialii votanţi-susţinători de la partidele anticonstituţionale croite pe criterii etnice. Diplomaţia dâmboviţeană şi-a dovedit încă o dată incorectitudinea prin abaterea de la orice reguli ale democraţiei şi ale respectării drepturilor cetăţeanului. Ei au fost împiedicaţi să-şi exercite drepturile prin impusa dezorganizare organizată, de la ambasade. Este cert că Bucureştiul a frânat în mod deliberat, apoi a blocat procesul de vot, astfel încât mii de români aflaţi în afara graniţelor nu şi-au putut exercita dreptul la vot. În Franţa, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Germania… ambasadele au apelat la Poliţie, ca să facă ordine în grădina noastră. Din cauza deplorabilei organizări a alegerilor la Ambasada României din Paris, aproximativ 1.000 de cetăţeni români nu au putut vota. După ora 21.00, când au fost închise urnele, alegătorii au fost opriţi să intre de o trupa de peste 100 de jandarmi francezi, chemaţi (de Ambasada României – n.n.) să menţină ordinea. Aceştia au aplicat un comportament inacceptabil faţă de cetăţenii români care nu au putut vota. Un martor la scenă a declarat că şeful formaţiunii de jandarmi s-a adresat celor prezenţi printr-o afirmaţie a „democraţiei” occidentale:„Oricum România e o pubelă, nu faceţi decât să aduceţi probleme. Asta ştiţi să faceţi!”.[1]Umilitor! Din pricina celor care conduc România, iar ne-am făcut de râs! Să nu uit, se impune o precizare: numirile ambasadorilor sunt aprobate de Preşedintele României, deci… ghici, ciupercă…

„Două la catindrală…”. Şi aici zac banii dumneavoastră!

Să-i privim pe prezidenţiabilii ediţiei 2014: „Candidaţi, o sută cinci,/ Care-n frac, care-n opinci/ Şi vă zic, chiar de-aş fi treaz,/ Tot n-aş ştii care-i mai breaz!”. (Constantin Tănase). Opinia mea este că ediţia a VII-a a Halloween.ro este, nu cea mai vulgară, dar cea mai murdară, parşivă, coruptă şi ipocrită din toată seria rotativei dovlecilor României. Din arsenal nu lipseşte absolut nimic: intoxicări, dosare penale, manipulări, abuzuri, şantaje, cătuşe, slugărnicie, mită, trădare de ţară. De parcă n-ar fi suficient, lansările faraonice ale unor candidaţi şi publicitatea „nesimţită” – ca să parafrazez atributul piticaniei „boc”cii -, se ridică la milioane de euro cheltuite din buzunarul cetăţeanului român. Un exemplu edificator: „[…] (numai – n.n.) în Bucureşti, la prima vedere, costurile de producţie a materialelor publicitare se ridică între 300.000 şi 600.000 de euro, excluzând chiriile şi costurile de montaj […] socotind fiecare dintre cele aproximativ 4.000 de steaguri ridicate pe stâlpi la aproximativ 40 de euro, plus suporturile lor (încă 150.000 de euro), fiecare din cele peste 1.500 de bannere la 80 de euro, iar panourile de mari dimensiuni, la o valoare totală de 100.000 – 150.000 de euro”.[2] „Două la catindrală… Renumeraţie după buget, mică… ”. La nivel naţional, sumele sunt exorbitante. Şi aici zac banii dumneavoastră! „Bine, bine, s-a făcut, Dar cu asta ce-am făcut?”.

România, o navă în derivă.

Cu prilejul recentei sale vizite în colonia yankeo-bruxellesiană – România, George Friedman, „oracolul” Stars and Stripes a ezitat să emită prognoze pentru „Halloween.ro” ediţia 2014. L-au interesat doar Roşia Montană şi gazele de şist. Băiat modest, alogenul ăsta! Şi generos. Referindu-se la pericolul unei agresiuni armate împotriva românilor, ne-a atenţionat: apăraţi-vă singuri, nu vă bazaţi pe noi. România anului 2014 este o navă în derivă, căreia, „criminalul, prostovanul şi piratul” i-au distrus timona, iar puloveriştii, mugureii, bocciii şi titulicii i-au vândut eşafodajul punţii şi motoarele, i-au găurit chila şi au dat ancora la fier vechi. Tribordul i-a fost remodelat după cum au ordonat democraţii bruxellesieni, iar acum, la babord, bat katiuşele. Greu de crezut că următorul „rege” – nu la senectutea sa anacronică cu termen de garanţie expirat mă refer, ăla-i un „fost” – o va mai putea aduce pe linia de plutire, oricât de bine intenţionat ar fi. Despre crearea unui guvern de uniune şi salvare naţională, nici în vis nu şi-a propus vreun halloweenian. Ar fi prea bine pentru români, însă n-ar conveni nici Bruxellesului, nici Washingtonului. Elisabeta Joldea din Alba Iulia, care în această lună va împlini 100 de ani, s-a prezentat la vot casă-şi facă datoria faţă de ţară, pentru că o iubeşte : „România nu mai are oameni cumsecade […] Am avut oameni care au ţinut la ţară. Şi aşa cum a fost atunci, a fost mai bine şi mai linişte. Dar acum parcă au înnebunit”. Despre noul preşedinte a spus că ar dori: „Să fie un om cinstit, să ne iubească şi să pună ţara la loc. Dacă nu, … să se care! […].[3]

„Sexul și Barza” lui Pricopie

Realitatea demonstrează că în politică considerentele morale nu sunt acceptate. Unei cucoane alergătoare în cursa Halloween.ro 2014, simpatizantă pe faţă a Sodomei şi Gomorei, îi sare în ajutor actualul ministru al (NE)Educaţiei, Remus Pricopie, care a anunțat că până în anul 2018, grădinița va deveni obligatorie pentru copiii care depăşesc vârsta de 3 ani. Deci, părinţii, cu sau fără voia lor, vor fi obligaţi să-şi dea copiii pe mâna unui sistem putred şi imoral. De ce? Pentru că aşa s-a dictat de la Bruxelles, iar sluga prea plecată a Noii Ordini Mondiale – Guvernul României pontiste – se conformează fără comentarii aplicării necondiţionate a eugeniei sub toate formele. În democratul Occident se duce o campanie intensiv-agresivă pentru introducerea în programele şcolare şi chiar pre-şcolare a temelor sexuale: homosexualitatea, libertatea de a-ți alege sexul, masturbarea din copilărie etc. Astfel, sub oblăduirea şi cu girul aceluiași Remus Pricopie, „printre schimbările propuse se numără educația privind homosexualitatea, de la vârsta de 5 până la 8 ani, și transmiterea tuturor a ideii de respect «indiferent de cine se simt atrași». Copiii de această vârstă mai urmează să fie învățați și că «atingerea și frecarea organelor genitale pentru a obține plăcere se numește masturbare»”.[4].

Este incredibil la ce nivel de îndobitocire au fost aduşi unii cetăţeni ai României secolului al XXI-lea de către clasa politică. Nu-ţi vine să crezi că există indivizi, aparent normali – cu drept de vot – care nu pot răspunde atunci când sunt întrebaţi cum se cheamă ţara în care s-au născut, pe ce continent se află şi pe ce planetă trăiesc, iar la întrebarea: ce sărbătoresc creştinii de Paşti, răspunsul este paralizant: Ouăle! Dacă la Halloween.ro din 2 noiembrie 2014 românii, au pus toate ouăle în acelaşi coş, nu trebuie să ne mire că oricine va câştiga premiul cel mare la circul din 16 noiembrie, România se va afla în pierdere. Vom trăi încă cinci ani cu iluzia falsă că dintre cele mai mari, a fost ales răul cel mai mic.Timp irosit în zadar.

Explicaţia unor asemenea crime comise cu premeditare împotriva poporului român o dă însuşi Machiavelli:„Legea de căpetenie a oricărei fiinţe este să se conserve, adică să trăiască. Voi (românii – n.n.) semănaţi cucută şi vreţi să vedeţi pârguindu-se spice!”

[1] http://www.evz.ro/seful-jandarmilor-francezi-catre-romanii-care-n-au-putut-vota-oricum-romania-e-o-pubela-nu-faceti-decit-sa-aduceti-probleme.html

[2] http://www.directproprietar.ro/E-un-caz-unic-n-alegerile-din-aceast-ar-n-25-de-ani–Justiia-e-candidatul-pe-care-l-vom-vota–l-vom

[3] http://www.evz.ro/sunt-nebuni-masturbarea-si-homosexualitaea-in-programa-gradinitelor.html

[4] adev.ro/nef4ih

Preluare: art-emis.ro / Autor: Ion Măldărescu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.