„Strategia de distugere a României și a neamului”

3

Steagul RomanieiSiteul Diaspora Unita face o dezvaluire despre o strategie de distrugere a nemului românesc, pusă la cale de puterile internaționale cu sprijinul liderilor din țară. Principalele idei ale materialului care circulă pe internet despre cum poţi lua în stăpânire o ţară si ce faci cu poporul care o locuieşte:

„…Scriitorul sârb Milorad Pavič în romanul lexicon «Dicţionarul khazar», avertizează asupra celei mai teribile arme de distrugere a unui popor.
Este vorba de cea mai primejdioasă realitate cu care s-ar putea confrunta un popor înainte să dispară din istorie: alterarea valorilor!
Prin alterarea valorilor, un popor poate deveni altceva în decursul timpului sau poate deveni foarte vulnerabil în perspectiva unei eventuale colonizări culturale din exterior. Valorile sunt forţele care modelează întreaga societate şi dau consistenţă rezistenţei în faţa presiunilor de schimbare venite din exterior.

Când valorile din interior dispar prin marginalizare continuă, în vidul creat, pot fi aduse noi valori culturale, diferite etnic, dar şi confesional.

România se va destrăma tocmai din această cauză: alterarea deliberată a valorilor.
Iar această destrămare are ca punct de plecare exact profeţia lui Milorad Pavič: „Se ştie că, atunci când e să dispară un popor, întâi dispare înalta societate şi odată cu ea şi literature”.

Iată care sunt realităţile care vor determina destrămarea ţării noastre:
1. (…) în ultimul timp românii sunt goniţi din propria lor ţară prin politici care descurajează instituţia familială, concomitent cu scăderea ratei natalităţii şi implicit scăderea ratei demografice;
2. crearea la nivel naţional a unei stări de sănătate precare a populaţiei prin otrăvirea hranei din comerţ cu substanţe nocive corpului uman şi slăbirea până la declin a sistemului de sănătate publică, creşterea ratei mortalităţii;
3. îndobitocirea populaţiei, prin slăbirea sistemului naţional de educaţie, trecerea în umbră a valorilor umane şi mediatizarea unor nonvalori umane ca modele de viaţă pentru toate segmentele de vârstă;
3. distrugerea coeziunii între cetăţeni prin cultivarea dispreţului faţă de ceea ce înseamnă românesc;
4. disoluţia instituţională a statului prin reforme care au bulversat şi distrug în continuare esenţa a ceea ce înseamnă protecţia unei naţiuni: sistem judiciar, medicină, educaţie, administrare teritorială, artă etc.; ultimele bastioane a ceea ce însemna siguranţă naţională şi patriotism (internele şi apărarea) au fost distruse prin aceleaşi politici de proastă finanţare a instituţiilor şi subsalarizarea personalului acestor instituţii, fapt ce a cauzat plecarea personalului competent şi angajarea unor persoane nepregătite în domeniu, incompetente şi predispuse la corupţie – rezultatul s-a văzut!

Alterarea culturală este determinată pe trei căi:
a) slăbirea şi aservirea economică, banul determinând chiar schimbarea etniei, care în schimbul stipendiilor se transformau în supuşi fideli ai patronului. Apoi avem precedentul Greciei, de stat falimentat şi apoi vândut la bucată.
b) crearea stării de confuzie a etniei românilor, cu altă etnie şi aici vezi asocierea dintre „rrom” şi „roman”; mediatizarea spectacolelor subculturale a programelor de divertisment cu nuanţe de mahala de etnie rromă (miss piranda, nunţi şi petreceri cu interlopi), includem aici şi muzica ca factor cultural formator (manelele).
c) diminuarea patriotismului care se manifestă prin promovarea obedienţilor politici ca mari valori pe când românii care au ceva de spus în profesia lor sunt marginalizaţi. Totul se aseamănă cu un genocid cultural foarte dibaci făcut.
Alterarea valorilor este primejdioasă cu atât mai mult cu cât se face cu mâna noastră. Cu sprijinul elitelor trădătoare, care pentru un zece arginţi vând tot.

Dar cea mai devastatoare metodă de distrugere,a fost şi este cea economică, pusă în practică prin legile aberante, antinaţionale, de privatizare şi de restituire a proprietăţilor, legi care au condus la înstrăinarea bunurilor proprietate publică, a rezervelor naturale, minerale, contar prevederilor Constituţiei României, care prevede faptul că bunurile de proprietate publică sunt inalienabile, adică nu se pot înstrăina”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. NEAMUL ROMàNESC V – A DISPARE . TARA V – A FI OCUPATà DE TIGANI SI MUSULMANI . GUVERNUL V – A FI FORMAT DIN STRàINI . SE V – A SCHIMBA SI RELIGIA ORTODOXà . SI TRADITIILE SI MàNCAREA SI MUZICA ROMàNEASCà …. TOT . ROMàNII VOR FI SCLAVI ALTORA . UNII VOR AJUNGE CHIAR HRANà IN FARFURIILE CHINEZILOR ._ SI ASTA CàT DE CURàND . O Sà VEDETI

  2. DRAGII MEI ! MA DEZAMAGITI ! STITI DE CE AVETI ASEMENEA NALUCIRI ? VA SPUN FARA OCOLISURI CA NU AVETI CREDINTA IN DUMNEZEU .RUGATI- VA SI TOTUL SE VA REZOLVA . MAICUTA SFANTA ARE GENUNCHII PLINI DE SANGE SI DE RANI ,RUGANDU- SE CREATORULUI PENTRU NOI SI TARA NOASTRA . NOI DE CE NU NE RUAGAM SI PLASMUIN SCENARII PE CARE NICI MACAR DRACII NU LE IMAGINEAZA?RUGATI – VA ,RUGATI- VA ,RUGATI- VA .DUMNEZEU ARE (CLAR) UN PLAN DE SALVARE AL ROMANIEI DATORITA RUGACIUNILOR MAICUTEI SFINTE .SLAVITI- O SI IUBITI- O PE MAICUTA SFANTA SI VA RUGATI EI AMIN.

  3. Citeam ca America este azi o mare putere pentru ca ” împărțirea teritorială americană respectă pattern-ul medieval ” si mai ales America a fost înființată de creștini,( puritani ) dar în alt mod și din altă direcție de dezvoltare ideologică care sădit rădăcini spirituale care mai sunt vii și azi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.