Anchetă DNA: Un vasluian nu are datorii la utilități!

0

TaxeUn vasluian a intrat în vizorul organelor competente după ce s-a constatat că nu a avut niciodată datorii la vreo utilitate. Nici la apă și canal, nici la gunoi, nici la lumină, nici la asociație, la nimic.

Vasluienii au încercat să-și plătească datoriile făcute în 2014 de pe urma traiului zilnic pe care și l-au permis plătind, unii dintre ei, taxele și impozitele locale, taxele la salubrizare, la asociație, la lumina de pe scară, abonamentul la telefonul mobil, la televizor, factura la curent, taxele la mașină și altele, și altele.

La sfârșit au costatat că nu au reușit să le plătească pe toate, cu toate că au făcut credit în bancă, pentru care vor plăti rată la bancă din salariu din care nu reușeau să-și plătească datoriile până acum…

Cu ocazia acestor colectări, s-a constatat că unul dintre vasluieni, care locuiește la bloc și nu are vilă, nu are nici datorii în bancă, nici împrumuturi pe la neamuri, nu și-a vândut nimic din casă, are și doi copii mici și un salariu de doar 1.000 de lei, și el, și soția, cu toate acestea, nu a avut niciodată datorii la utilități.

Raportat la Poliție de vecinii scandalizați, care i-au omorât și capra pe care o ținea în balcon, vasluianul a fost interogat pentru a mărturisi cum face. Pentru că nu a reușit să convingă organele competente, cărora le-a spus că își plătește datoriile din salariu, pe fir au intrat procurorii anticorupție, care au deschis o anchetă.

Un procuror care a ținut să-și păstreze anonimatul pentru a nu face datorii pe la tribunal ne-a declarat : „Este o anchetă extrem de dificilă căreai îi dedicăm toate eforturile și atenția noastră. În acest caz s-au petrecut evenimente extrem de reprobabile. De exemplu, știm cu certitudine că acest cetățean a fost și în concediu 10 zile anul acesta. Alte elemente ale anchetei care se constituie în capete de acuzare provin din declarațiile martorilor, vecinii, care ne-au povestit că inculpatul vine de la piață sâmbăta cu sacoșele pline, copii săi frecventează amândoi ciclul gimnazial, iar soția frecventează aproape lunar un coafor din apropiere. Este incredibil! Acest individ va trebui să dea explicațiile care se cuvin în fața legii!”

Prin faptele sale, vasluianul a reușit să indigneze întreaga opinie publică a orașului care se întreabă de unde a făcut rost de bani. Cu atât mai mult cu cât, din cele spuse de colegii de serviciu și prietenii pe care i-a avut și nu îi mai are, care au reușit să pătrundă în locuința sa, vasluianul are tot ce-i trebuie. Din mărturiile acestora rezultă că vasluianul are următoarele aparate electrice care consumă curent electric: două televizoare, frigider, mașină de spălat, radio și calculator. De unde plătește tot acest curent electric consumat?! În plus, martorii au susținut că inculpatul are și centrală termică și chiar face baie de două ori pe săptămână.

Mai mult decât atât, unul dintre vecini a fost de-a dreptul șocat să-l vadă la ora 6.00 dimineața la bordul unei mașini mici Tico parcată în fața blocului și despre care se bănuiește că îi aparține. Ancheta continuă până la stabilirea întregii vinovății a împricinatului.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.