Zece pensionari protestează pentru că nu l-au putut vota pe Dedeman

1

DedemanZece pensionari vasluieni protestează și în prezent în spatele Prefecturii Vaslui, despre care cred că este fața Prefecturii Vaslui și nu cred pe nimeni că nu este. Ei sunt indignați și revoltați pentru că nu au putut alege ceea ce au vrut la alegeri, candidatul lor preferat fiind un anume Dedeman, despre care nimeni, în afară de ei, nu știa nimic la momentul alegerilor.

„Astea nu au fost alegeri curate! O fost murdare! Eu m-am uitat pe toate listele alea ale lor și nu l-am găsit. Și cât l-am căutat! Nimeni nu poate să-mi zică mie că e din cauza la ochelarii mei, că zilele trecute i-am schimbat”, a declarat un bătrân.

„Eu am vrut să aleg. Cum să nu vreu să aleg, dacă am vrut să aleg, când e de ales?! Mie mi-o plăcut, maică, așa cum era el. Dacă mi-o plăcut… Dacă o zis că el e cu planurile mele, eu l-am crezut. Nu știu de ce, da’ pe ceilalți nu i-am crezut, cât mi-o vorbit ei la televizor și de pe toate afișele. Aista parcă o fost altfel, mai hotărât, așa, cu cascheta aia a lui și cu… așa din profil… adică eu cred că el chiar vroia să facă treabă în țara asta”, a spus o bătrână.

Pensionarii vasluieni și-au dobândit credințele politice în timpul campaniei electorale de pe un afiș de la intrarea în oraș. Ei spun că Dedeman este candidatul pe care l-au vrut, singurul care i-a impresionat pozitiv prin fermitate și carismă.

„Eu cum am ales? Asta mă întrebați? Cum să aleg? Iaca am ales și eu așa, dacă o fost să aleg, nu? Acu’ mi-a zis cineva că Dedeman nu era candidat de ăsta și că era o reclamă de aialaltă, la prostii de-a lor. Da’ eu parcă tot nu-mi vine să cred, că prea mult mi-o plăcut de el, așa cum îl vedeam eu! Dintre toate afișele pe care le-am văzut, aista cu Dedeman mi-o plăcut cel mai mult. Păi, parcă era ca la alegeri, că și zicea acolo că ne face, că ne drege, că dă una-alta cu reduceri mari, exact cum vrem noi, că ne și gândeam: Doamne, ce cozi mari și frumoase o să mai fie, dacă iese ăsta!”, a mai spus o bătrână.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.