Primăriile caută soluții pentru maidanezi SAU Primăriile caută maidanezi pentru soluții

0

CainiPlecând de la un titlu real de presă, primul titlu, și de o problemă și mai… tetanică, eu, de unul singur, la o bere fără alcool, da’ cu alte chimicale, am găsit rezolvarea soluției problemei, rezolvarea problemei soluției, problema rezolvării soluției, soluția rezolvării problemei …Asta e! Mă rog, cred că totuși a fost cu alcool…

Deci, problema a fost pusă într-un mod total greșit din start. Deci, total! Totul este să inversezi modul în care pui problema. Deci, îți trebuie o soluție și nu îți trebuie maidanezi. Păi, e logic și simplu: faci din maidanezi soluție. Aia e! Ce se poate obține prin fierbere sau alte procedee tehnologice dintr-un câine? Soluție de curățat argintul? Soluție de curățat țevi?

Păi, de asta nu există problemă pentru porci, vaci și alte animale folositoare. V-ați prins? Pentru că sunt bune ca o soluție pentru ceva. Pentru foame, de cele mai multe ori. Dacă câinii ar putea fi făcuți o soluție la ceva, nu ar mai exista nici problema lor. Așa fucționează societatea omenească, și ipocizia ei omniprezentă și permanentă odată cu ea.

Nu există preocupare pentru soarta porcilor și mai ales pentru moartea lor, dispariția lor deloc misterioasă, a boilor și vacilor, a iepurilor de câmp, care ăștia se mai și înmulțesc ca iepurii, din simplu motiv că sunt căsăpiți în scopuri alimentare sau, pur și simplu, pentru distracție, în cazul ultimilor. Câinii nu au avut același noroc de nenoroc și acum, ce să vezi, nu îi mai lasă nici să moară, nici să trăiască. Dacă ar fi fost buni măcar de vânătoare sau pentru blană, precum vulpile…

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.