Cât de fals! Cât de penibil!

8

La Marche Republicaine2„Liderii statelor străine prezenți la Paris s-au aflat în fața celor 1 milion de oameni de la marșul solidarității
1 milion de francezi și 50 de lideri străini participă la un marș istoric într-un Paris aflat încă sub cod roșu de alertă teroristă”

Sunt știrile tuturor canalelor de informare occidentale și românești de pe 11 ianuarie 2015. În realitate a fost așa, așa cum vedeți în fotografia din dreapta.

Liderii mondiali nu au mărșăluit la Paris înaintea mulțimii. Sunt două știri separate pe care media a reușit cu puțin efort și destulă supunere să le facă una. Mânia justificată a francezilor după atacurile de la redacția Charlie Hebdo a fost una, și a produs o manifestare de masă La Marche Rpublicaine(sute de mii de participanți), iar fanfaronada găunoasă a unor lideri lipsiți, în plus, și de simțul penibilului, a fost cu totul altceva. Realitatea acestor imagini, ca și efortul propagandistic al mass media, demonstrează că poporul mai are atâtea legături cu conducătorii săi astăzi câte are măgarul cu ce poartă în spinare, iar liderii au atâta legătură cu poporul câtă au avut la acest miting „popular”.

„Parisul, capitala lumii care spune NU terorismului. 1,5 MILIOANE de oameni și 50 de lideri străini la marșul solidarității”

Liderii din mai multe țări s-au aliniat, în realitate, pe o cu totul altă stradă decât cele pe care era prezent poporul. Strada a fost închisă, iar fanfaronii au făcut câțiva pași de voie, cu o mimică adaptată la filmul propagandistic care se turna. Politicienii s-au așezat în primul rând, pentru a putea fi bine fotografiați și filmați, restul formând un triunghi pe strada în care se mai aflau doar gărzi și polițiști. Nu au lipsit și gesturile „specifice” unor politicieni „populari”, ridicările de mâini și saluturile către… nimeni, sau vreo gardă de corp sau agent de pe la La Marche Republicaine6ferestre. Camerele au luat cadre doar de la înălțimea politicienilor și s-au străduit să respecte triunghiul „politic” pentru a nu trăda „însingurarea” liderilor de popoare, care nu se aveau în spate decât pe ei înșiși și un trecut de minciuni și circării la fel de grosolane și stupide. La sfârșitul parascoveniei, liderii s-au urcat în limuzinele lor și au plecat bifând o acțiune „populară” de larg răsunet, un alt moment istoric.

„Lideri din toată lumea, partide, sindicate, grupuri religioase evreieşti, creştine, musulmane, asociaţii, personalităţi: toate elementele par întrunite pentru a face din 11 ianuarie o zi istorică”, scria presa românească înainte de eveniment.

La Marche Rpublicaine 5„În fața mulțimii au mers liderii din multe țări, printre care prim-ministrul britanic David Cameron, prim-ministrul italian Matteo Renziho, cancelarul german Angela Merkel, președintele Uniunii Europene, Donald Tusk, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, președintele europarlamentu Martin Schulz, șeful diplomației europene Federica Mogheriniová și secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, și alții”, scria aceeași presă după evenimente.

Ajungi să te întrebi firesc cum a reușit presa să se facă parte din această mascaradă penibilă. Asta dacă ai prea puține informații sau mai păstrezi încă naivități în legătură cu „libertatatea de exprimare”, despre care s-a …exprimat atât de mult, în aceeași perioadă. Dacă neglijezi concubinajul și curvăsăraia specifică celor două domenii, care fac mass-media cel mai corupt domeniu de după politică. Ce-i drept, are o concurență mult prea puternică!…Mars Paris politicieni ianuarie 2015La Marche Republicaine2La Marche RepublicaineLa Marche Republicaine6

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

8 COMENTARII

  1. iar dintre aia prezenti, mai mult de jumate erau BADIGARZII celor din primele rinduri. Sint curios totusi, daca merkel il imbrincea pe netanyahu, sau care belitura era, ce faceau agentii lui, o placau pe mercheala

  2. Cend toate caciulile lor sunt pline de muste nu le ramane decat sa facao parada regizata pentru ochii prostimii si a acolitilor ce le canta in struna.

  3. Ei sunt la PARADA !Iar noi le suntem PRADA ! Asta-i cand nu este GANDIRE sanatoasa ! Doar un A …face diferenta intre cele doua cuvinte !Un A de la ADEVAR ! MINCIUNA a purtat ,poarta COROANA ! Adevarul a fost mereu ingropat ! Prea multi iubesc MINCIUNA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.