Distrugerea României – Sistemul de învățământ

1

Atunci când vorbim de războaie mulți dintre noi ne ducem imediat cu gândul la războaiele convenționale, la arme, la săbii, săgeți, armuri sau mai nou la armele de foc, artilerie sau armele de distrugere în masă. Dar încă din cele mai vechi timpuri s-au practicat și altfel de razboaie, niște războaie invizibile dar cu niște consecințe uneori catastrofal de vizibile.
În trecut, dacă voiai să rapui definitiv un popor, o puteai face prin impunerea unei noi religii dacă dușmanul tău era de alt cult religios, prin impunerea vorbirii unei noi limbi sau impunerea unei culturi complet diferite, dar cel mai simplu era să distrugi elita acelui popor și astfel îi distrugeai cunoașterea și sistemul de învățământ.

Dacă vrei să distrugi o țară, atunci ucide-i sistemul de învățământ. În România, începând cu sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial s-a întâmplat și una și alta: rușii și comuniștii ne-au distrus elita pe care au declarat-o dușman al clasei și au întemnițat-o și ucis-o iar sistemul de învățământ implementat a fost oarecum adaptat după modelul sovietic.
Chiar și așa, sistemul de învățământ românesc din timpul comunismului tot mai reușea să scoată copii bine instruiți chiar dacă totul era făcut în limitele tiparului ideologiei comuniste și s-a dovedit, până la urmă, eficient, în felul lui.

Acum însă, după așa-zisa revoluție din 1989, România suferă de un grav handicap al sistemului de învățământ. Reforme care nu a fost duse până la capăt niciodată, prost concepute și prost aplicate, au fost elaborate practic în fiecare guvernare și toate aceste schimbări fără coadă și fără cap au creat o confuzie și o destabilizare și mai mare în învățământul românesc.

Distrugerea și destabilizarea învățământului românesc nu este un lucru întâmplător. Asta s-a dorit de la bun început, încă de la așa-zisa revoluție s-a dorit distrugerea sistematică a industriei, economiei, sistemului de sănătate și a sistemului de învățământ în România, pentru că toate aceste lucruri fac ca această țară și locuitorii săi (aia care vor mai rămâne) mai ușor de controlat.
Dacă vrei să distrugi o țară, atunci ucide-i sistemul de învățământ. Cum? O populație cu o educație slabă va vedea prea târziu ce i se plănuiește de către o clasă politică ce este coruptă și trădătoare de țară până în măduva oaselor, o clasă politică ce este aservită și vândută ocultei mondiale și intereselor străine de această țară numită România.
O populație cu o educație slabă nu va avea un nivel bun de pregătire și de instruire și astfel nu va putea ocupa decât funcții și poziții în pătura de jos a societății (neoficial vor deveni sclavi în societate, din cauza slabei lor pregătiri și instruiri intelectuale și profesionale).
Un popor cu un sistem de învățământ slab nu va avea capacitatea de a se maturiza politic și a putea distinge dintre ideologiile și programele politice bune și cele rele pentru viitorul și destinul țării lor. După cum au spus unele voci în România, dacă am interzice celor care au sub opt clase să voteze anumite partide din România ar trebui desființate.
Dacă nu se face cu adevărat o reformă solidă în învățământul românesc viitoarele generații de români vor fi unele de ignoranți și de tineri prost pregătiți și instruiți ce vor constitui doar mână de muncă ieftină pentru țările din vestul Europei. Oare nu asta s-a gândit de la bun început? Să-i forțăm pe români să-și distrugă singuri industria, economia, agricultura și sistemele de sănătate și învățământ? Și când au găsit și vulnerabilitatea constituită de clasa politică din România, coruptă și trădătoare, și-au desăvârșit aceste planuri.

Preluare: glasul.info

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.