Cea mai frumoasă fotografie de nuntă

0

Rugaciune fotografie de nuntaSute de mii de oameni au găsit inspirație într-o fotografie de nuntă pe care un tânăr cuplu a postat-o pe internet. Pentru că fotografia a devenit virală, proaspăta soție s-a hotărât să scrie un articol de blog în care să spună povestea din spatele fotografiei.

„Cu doar câteva minute înainte de a mă îndrepta spre altar, viitoarea mea soacră a venit să îmi spună că fiul ei mă cheamă. Mă gândeam doar că nu sunt pregătită, că trebuie să îmi iau pantofii, că poate nu îi va plăcea rochia. Eram plină de emoții”, începe povestea.

Mireasa a fost condusă spre un scaun, într-un colț al camerei. Mirele o aștepta după ușă, tot pe un scaun. Ea a vorbit prima: „Iubitule, astăzi ne căsătorim!” El i-a răspuns: „Știu, iubito, și vreau să mă rog cu tine înainte să facem asta”. Și acolo au stat, fiecare în colțul lui de cameră, fără să se vadă, cu toată lumea fugind agitată prin fața lor, aranjând ultimele lucruri, uniți în rugăciune înaintea lui Dumnezeu.

„Soțul meu s-a rugat ca Dumnezeu să ne binecuvânteze căsătoria, ca prin orice greutate am trece să nu ne pierdem încrederea unul în celălalt. S-a rugat ca în loc să ne concentrăm pe imperfecțiunile celuilalt, să ne bazăm mereu pe perfecțiunea lui Christos. Să ne trezim în fiecare dimineață și să alegem să ne iubim nu prin puterea noastră, ci prin puterea dragostei perfecte al lui Christos”.

Bre Curtas, care avea 23 de ani când s-a căsătorit cu Josh, povestea la un an de la nuntă, atunci când fotografia a devenit virală, că își mai amintește doar frânturi de la nunta ei. Dar acea rugăciune va rămâne în memoria ei pentru totdeauna. Întrebată cum s-a simțit atunci când momentul special al nunții ei a devenit viral, Bre a remarcat că „fotografia a devenit virală pentru că nu este despre mine. Nimeni nu se uită la ea pentru a-mi vedea rochia, coafura sau bijuteriile. Lucrurile acestea nu contează. Oamenii au fost mișcați pentru că este despre doi tineri care și-au luat timp să uite de toate și să mulțumească lui Dumnezeu pentru tot ce a făcut.”

De fapt, credința avusese de la începutul relației lor un rol principal. În tot timpul perioadei în care au fost prieteni s-au rugat pentru deciziile pe care le-au luat și s-au rugat ca Dumnezeu să le întărească relația în perioadele în care Josh era plecat. Una din deciziile majore pe care au luat-o a fost amânarea relațiilor sexuale până în noaptea nunții. „Nu e plăcut să aștepți și nu e deloc ușor. Dar este o binecuvântare și un mare beneficiu”.

„Totul a culminat în acel moment, în acea rugăciune. Atunci când ne-am căsătorit, noi am făcut un legământ unul cu celălalt și cu Dumnezeu”, încheie Bre frumoasa poveste despre acel moment definitoriu pentru relația și căsnicia lor.

Rugaciune fotografie de nunta

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.