Un deget pe obrazul Elenei Udrea

0

„Adevărul nu poate fi încătuşat, a spus Elena Udrea cu zâmbetul pe buze la ieşirea de la DNA. Adevărul, măi cucoană, este că atunci când oamenii tăi înhăţau 10% din milioanele statului, acelaşi stat se împrumuta un miliard de la FMI ca să poată plăti salariile, în 2009.
Adevărul este că, indiferent dacă procurorii vor dovedi sau nu că au ajuns banii la tine, devii responsabilă de faptul că aproape 1,5 milioane de bugetari au plătit în 2010 aceste şpăgi direct din salariile lor tăiate, iar în următorii doi ani 400 de mii dintre ei şi-au pierdut slujbele.
Adevărul este că noi toţi, şi mai săraci şi mai bogaţi am plătit de atunci şi până astăzi acele şpăgi printr-un TVA mai mare, pe care statul ni l-a luat nouă ca să-ţi dea ţie comisionul ăla de 10%.

Adevărul neîncătuşat, madam, este că n-aţi avut ruşine şi că aţi furat ca hămesiţii într-o perioadă în care ţara noastră trecea prin cea mai cruntă criză economică din ultimul secol, în timp ce nouă ne spuneaţi cu cinism că investiţiile pe care le vămuiai erau măsuri anticriză. Da erau, dar şpaga nu era! Şpaga era neruşinare iar şpaga în astfel de vremuri este o crimă. Ce guvernant va mai avea curaj să ceară naţiunii un sacrificiu colectiv, într-o perioadă grea, acum după ce s-a dovedit că aţi compromis ideea de sacrificiu colectiv?Acesta este ADEVĂRUL la care faci referire? Sau poate credeai că acesta este un adevăr uitat azi, când criza a trecut? Uite că nu este, iar data viitoare când faci semne misterioase cu degetul, du-l direct pe obraz, nu pe nas.
Şi nu te mai mira că opinia publică te judecă. Are tot dreptul să o facă, indiferent ce vor decide judecătorii.
UPDATE: Nu am obiceiul să dau într-un om căzut şi nu aş fi publicat asta dacă tăcea, dacă mergea cu capul plecat în arest. Dar doamna Udrea ţine să demonstreze că nu e căzută. Lasă faptul că se joacă precum Houdini cu cătuşele, dar să mai ţii şi prelegeri despre adevăr…”

Autor: Moise Guran, pe blogul său

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.