Ansamblu folcloric Trandafir de la Moldova și-a angajat primul negru

0

Negru dansandManagerul ansamblului folcloric Trandafir de la Moldova a dat o lovitură de marketing prin angajarea primei persoane de culoare, de culoare neagră, printre dansatori.

„Ne-am luat după succesul lui Mandinga și a altora. Nu ați văzut că orice trupă de dans trebuie să aibă cel puțin un negru, altfel nu ai succes? Prima dată ne-am gândit la un țigan. Am zis că să respectăm adevărul istoric, țigani au existat dintotdeauna printre românii care dansau, potrivit tradiției, sau, mă rog, de când au venit. Da’ nu am găsit niciunul destul de negru. Apoi am zis: dă-l încolo de adevăr istoric, ce, parcă pe vremea lui Robin Hood existau negri în Anglia, da’ n-ați văzut filmul? N-ați văzut în filmele americane? Unde e vorba despre cel puțin patru oameni, unul tre’ să fie negru. Trebuia să avem și noi negru nostru! Asta e politica, nu poți să faci nimic de succes în show-biz fără cel puțin un negru, nu ești occidental!”, a spus managerul ansamblului.

„Noi nu am avut niciun negru până acum care să danseze și să se dea peste cap aici, ceea ce ne-a dăunat foarte mult. Noi dansăm, într-adevăr, dar mișcările astea nu mai impresionează pe nimeni. Și apoi suntem toți prea… obișnuiți, așa, cu culoarea asta pe care o avem. Așa că ne-am hotărât să aducem o pată de culoare”, a completat managerul ansamblului Trandafir de la Moldova.

Acum se speră ca noua achiziție să revigoreze activitatea ansamblului, care nu mai era chemat nici la nunți, nici la botezuri, iar profiturile scăzuseră considerabil.

Despre omul de culoare angajat, deși nu se cunoaște mai nimic, planează primele suspiciuni că ar putea fi traficant de droguri, dar ce se știe cu certitudine este că are câteva mișcări senzaționale și poate să și cânte vorbit sau să vorbească cântat.

„Ca orice artiști care se respectă și au o trupă, am plecat și noi într-o zonă din lumea a treia din vest, unde se găsesc negri ieftini și sprinteni. Nu le cerem prea mult, decât să fie cu prezența fizică, că asta este ceea ce contează. Restul vine de la sine. La tradiție am renunțat puțin, că asta nu mai aduce niciun ban în ziua de astăzi. De când avem negru nostru am fost invitați și la Bruxelles și la Strasbourg”, a mai spus directorul ansamblului.

Acum conducerea ansambului de danduri populare se află în căutarea unui homosexual sau travestit care să arate cât mai bine că este homosexual sau travestit…

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.