„Cât de rea era viaţa lor în România dacă li se pare bun traiul de aici?”

0

„Atunci când îi vezi pe imigranţii ăia care îşi fac tabăra în fiecare noapte prin parcuri, care îşi fac pălării din pungi şi care mănâncă sandvişuri expirate în 2009, te gândeşti: cât de rea era viaţa lor în România dacă li se pare bun traiul de aici?” – Jeremy Clarkson, realizator de televiziune.

Ce le lipsește, în plus, acelor români este speranța că mâine va putea fi altfel.

Jeremy Charles Robert Clarkson este un scriitor și prezentator britanic specializat pe probleme auto. A scris articole în fiecare săptamână pentru «The Sunday Times» și «The Sun» și a fost asociat cu emisiunea auto a BBC, «Top Gear», al cărei prezentator este în perioada 1989 – 1999 și din 2002 până în 2015. Emisiunea a câștigat un Emmy în 2005. A fost descris de către Tony Parsons (jurnalist britanic) în «Daily Mirror» ca fiind un „uimitor erou al incorectitudinii politice”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.